2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım kesinlikle tüketilmemesi gereken şeyleri tüketmiyorum mesela salam sosis sakatat yani kokoreç işkembe falan.turşu niye yasak tam tersi yararlı diye biliyorum fermente mayalanan ürün yani bağışıklığa iyi gelir. Acı çok yememek lazım hemerois sorunu çıkabilir ama çay içiyorum ben evde çok içmiyorum ama işyerinde küçük bardakla 4 5 bardak açık içiyorum kahve yasak ama ayda bir içtiğim oldu çok da abartmamak lazım evet bazı doktorlar fazla yasakçı ama vücuttaki demir oranına da bağlı benim demirim iyi

Kızlar merhaba benim kasık kemiklerimde ağrı oldu bugün nedeni nedir sizce bi fikri olan var mı
Benimde belim kuyruk şokumu kemikleri çok ağrıyor iş yapınca çok ayakta kalınca
Dinlenince de ayağa kalktığımda yürümeyorum adım atınca acıyıyor belim
Kemikler yumuşayıp daoğuma hazırlanıyor diye biliyorum normal bence

İlk gebelik miydi sizin? İlklerde daha çok kurallara uyuluyor? 2. lerde esnetiyorsun biraz kuralları. Salam, sosis, sakatat, gazlı içecek dışında herşeyi yiyorum içiyorum. Kendine çokta eziyet etme, kan değerlerin iyiyse açık çay iç, birde seviyormuşsun, nsl dayandın 3 ay? Oruç gibi, iyi çay içmeyince başın tutmamış. Biraz rahatlat kendini derim.

Tatlim doktor tam isaretlerken almasaymis keske usg goruntusunu ama sanki erkek gibi genital bolgedeki alan noktalamayla ziyan edilmis resmen
Doğru kuzum aynen öyle bende yakınlaştırıyorum göremiyorum o artıyı bi silebilsem :))) teşekkür ederim cevabın için canıım hayırlı geceler:))

Çayı kan ilacıyla içme diyo ama içebilirsin yani kahvede günde 1 fincan ama bn yinedr hergğn içmemeye çalışıyorum salam sosis kesinlikle yeme demişti zaten yemiyorum turşu niye yasak onu anlamadım canım doktorun baya kısıtlamış seni

Turşu tuz otanı fazla diye ama çok severim arada yiyorum

2. Gebeliğim dr um aynı,çok kasmıyorum ama demirim düşük çıkınca ilk ay etki etmesin diye çay hiç içmedim

Salam ve türevi,gazlı içececekler aynen tüketmiyorum
Turşu tuz oranı fazla olduğu için ama çok severim arada yiyorum

Selam kizlar ne yapiyosunuz :)). Cinsiyeti ogrenmissiniz masaAllah p0ly__ kuzununannesi Ben daha ogrenemedim inatci cikti . 12.haftada bagdas kurdu 15.hafta gittik yine bagdas kurmus. Sali gunu randevum var hadi hayirlisi insaAllah bende ogrenirim sag salim cinsiyetini. Bende heves ediyorum ufakdan biseyler almak istiyorum. Bugun tartilicam bakalim bu yemege kac kilo aldik :)

Kuzum günaydın
Bende tam öğrenmiş sayılmam. 12.haftada kontrolde kıza benziyor dediler 14. Haftada erkek pipi gibi gördüm dedi doktorum.bnde 29 mart'ı bekliyorum şimdi.Ben ilk kız olduğunu duyar duymaz pembeleri almaya başlamıştık eşimle sonra erkek muhabbeti alınca mavileri almaya başladık şimdi ev mavi pembe karışık bebek kıyafetleriyle dolu netleşince değişim yapıcaz yapabilirsek.
İnşallah gösterir bebeklerimiz cinsiyetlerini insan merak ediyor sonuçta ikisi de yok ilk bebekler ama yavaş yavaş hazırlıklara başlamak hele de bebek kıyafeti seçmek harika bi duygu.
Kilo olarak Bn 1.5 kilo aldım 54.5 oldum doktorum maximum 11 kilo almalısın demiştı her gittiğimde tartiyorlar bide ipin ucu kaçmasın diye
Kusmalarin ne durumda ? benim baya azaldı bazı sabahlar oluyor sadece. @Mucizeolsakeske

Malesef uymuyorum. Çay,kahve abartmadan içebilirsin dedi doktorum o yüzden içiyorum. Sadece pizzada salam sosis yiyorum. Turşuya yasak demedi zaten neden yasak olsun ki ? Çok abartmamak lazım diye düşünüyorum.

Gecenin 2. Sorusu
Toplamda kaç kilo aldınız ve kaç litre su içiyor sunuz?
Ben 3 kilo aldım, 2-2,5 litre içmeye zorluyorum
Ben 2 kilo verdim hala gebeliğe başladığım kilonun altındayım şeker hastasıyım insülin kullanıyorum onun etkisi var sanırım günde 3 litreden fazla sıvı tüketmeye gayret ediyorum. Allah hepimize sağlıklı gebelikler geçirmeyi nasip etsin.

Hamilelik takvimimde 3 4 hafta sonra çatlaklar oluşabilir diyor ben çok kilo aldım doğuma kadar çatır çatır catlar vücudum olaamaaazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…