- 7 Ocak 2018
- 27.583
- 80.060
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.701
Gecenin 2. Sorusu
Toplamda kaç kilo aldınız ve kaç litre su içiyor sunuz?
Ben 3 kilo aldım, 2-2,5 litre içmeye zorluyorum
günaydın kızlar cuma dr gittim 13+2 deydim ultrasyonda 14 haftalık çıktı oğlum ve eşimle gittik.biz sormadan kıza benzettim dedi bende aa gerçektenmi dedim evet beni yanıltmazsa kıza benziyr dedi teyzeme haber verdm diyor o senin kız istediğini anlamıştır ondan kız demiştir ben kız olduğuna inanmıyorum yazmış.herkesin kız doğurma oranı yüzde elli iken bende niye herkes sıfıra indirdi bu olasılığı gerçekten şaşırsam mı üzülsem mi bilemedim.kaynanam ayrı bi şaşırdı ve daha belli değildir diyor üç oğlum olacağını söyleyip durmuştu yıllarca bir gün öncede rüya görmüş hemen aradı anahtar gördm diyor anahtar ne ki dedim sivri ya erkek olabilir diyor olsun dedim bende on tane oğlum yok ya sağlıklı ve hayırlısı dedim kapattım.anahtarda yuvarlak yerde var dicektm niye sivri kısma yorumladın ki :)
Doktorlar tursuyu ozellikle oneriyor kizlar fermante oldugu icin.Malesef uymuyorum. Çay,kahve abartmadan içebilirsin dedi doktorum o yüzden içiyorum. Sadece pizzada salam sosis yiyorum. Turşuya yasak demedi zaten neden yasak olsun ki ? Çok abartmamak lazım diye düşünüyorum.
Teyzen biraz fesatlanmis bence canim. Doktor falci mi da senin istedigini soylesin memnun etmek icin. Oyle sacma sey duymamistimgünaydın kızlar cuma dr gittim 13+2 deydim ultrasyonda 14 haftalık çıktı oğlum ve eşimle gittik.biz sormadan kıza benzettim dedi bende aa gerçektenmi dedim evet beni yanıltmazsa kıza benziyr dedi teyzeme haber verdm diyor o senin kız istediğini anlamıştır ondan kız demiştir ben kız olduğuna inanmıyorum yazmış.herkesin kız doğurma oranı yüzde elli iken bende niye herkes sıfıra indirdi bu olasılığı gerçekten şaşırsam mı üzülsem mi bilemedim.kaynanam ayrı bi şaşırdı ve daha belli değildir diyor üç oğlum olacağını söyleyip durmuştu yıllarca bir gün öncede rüya görmüş hemen aradı anahtar gördm diyor anahtar ne ki dedim sivri ya erkek olabilir diyor olsun dedim bende on tane oğlum yok ya sağlıklı ve hayırlısı dedim kapattım.anahtarda yuvarlak yerde var dicektm niye sivri kısma yorumladın ki :)
ayy cok ilginç insanlar var yaa doktor niye öyle sölesin benzetmese insanı erkek fikrinden soguturlar ya evlat bu saglıklı olsun ne olursa olsun,ama inat gbi kızın olsun saglıklı olsun:)günaydın kızlar cuma dr gittim 13+2 deydim ultrasyonda 14 haftalık çıktı oğlum ve eşimle gittik.biz sormadan kıza benzettim dedi bende aa gerçektenmi dedim evet beni yanıltmazsa kıza benziyr dedi teyzeme haber verdm diyor o senin kız istediğini anlamıştır ondan kız demiştir ben kız olduğuna inanmıyorum yazmış.herkesin kız doğurma oranı yüzde elli iken bende niye herkes sıfıra indirdi bu olasılığı gerçekten şaşırsam mı üzülsem mi bilemedim.kaynanam ayrı bi şaşırdı ve daha belli değildir diyor üç oğlum olacağını söyleyip durmuştu yıllarca bir gün öncede rüya görmüş hemen aradı anahtar gördm diyor anahtar ne ki dedim sivri ya erkek olabilir diyor olsun dedim bende on tane oğlum yok ya sağlıklı ve hayırlısı dedim kapattım.anahtarda yuvarlak yerde var dicektm niye sivri kısma yorumladın ki :)
valla dost mu düşmanlar mı anlamadım gerçekten eşime dedim acaba oğlumla gittim mutlu etmek için mi kız dedi.doktorun işi yok sen mutlu ol diye kız diyecek diyor onlar profesyonel davranır kadın niye görmediği şeyi deyip kötü reklam yapsın diyor ne bileyim dedim kocakarılar el ele tutuşup tıpı yenecek bende dedim. kimse inanmıyor benim kızım olacağına bütün efsanelerin tersi çıkar rus çin kan yenilenme karın sivriliği, yerleşme kanaması herşey erkeğe işaret ediyordu inş değişmezde şu hayinlere ne oldu çok biliyordunuz diyesim varTeyzen biraz fesatlanmis bence canim. Doktor falci mi da senin istedigini soylesin memnun etmek icin. Oyle sacma sey duymamistim
inş cnm sağolasın değişmez umarım ama çok yordu bu laflar beniA
ayy cok ilginç insanlar var yaa doktor niye öyle sölesin benzetmese insanı erkek fikrinden soguturlar ya evlat bu saglıklı olsun ne olursa olsun,ama inat gbi kızın olsun saglıklı olsun:)
Bencede gayet faydalı ama tuzlu olduğu için bol suyla desteklemek lazım sadece. Özellikle lahana bol bol yemek lazım. Turşuyu yasaklayan doktorun sözüne uymazdım ben :)Doktorlar tursuyu ozellikle oneriyor kizlar fermante oldugu icin.
-1 kilo ile 2.trimestre gectik insallah devamida abartmadan gelir.Gecenin 2. Sorusu
Toplamda kaç kilo aldınız ve kaç litre su içiyor sunuz?
Ben 3 kilo aldım, 2-2,5 litre içmeye zorluyorum
Doktorlar munneccim mi eger samimi iliskileriniz yoksa doktorunuz ile kiz istediginiz fikrini nerden bilebilir. Ayrica sirf siz istiyorsunuz diye hadi bi guzellik yapayim sevinsin su garip sonrasinda biseyler uydururuz demez herhalde. Bakmayin siz sagin solun ne dedigine anneler hissediyor kiz mi erkek mi olacagini sizin 2.gebeliginiz bunu anlamaniz daha da kolay..günaydın kızlar cuma dr gittim 13+2 deydim ultrasyonda 14 haftalık çıktı oğlum ve eşimle gittik.biz sormadan kıza benzettim dedi bende aa gerçektenmi dedim evet beni yanıltmazsa kıza benziyr dedi teyzeme haber verdm diyor o senin kız istediğini anlamıştır ondan kız demiştir ben kız olduğuna inanmıyorum yazmış.herkesin kız doğurma oranı yüzde elli iken bende niye herkes sıfıra indirdi bu olasılığı gerçekten şaşırsam mı üzülsem mi bilemedim.kaynanam ayrı bi şaşırdı ve daha belli değildir diyor üç oğlum olacağını söyleyip durmuştu yıllarca bir gün öncede rüya görmüş hemen aradı anahtar gördm diyor anahtar ne ki dedim sivri ya erkek olabilir diyor olsun dedim bende on tane oğlum yok ya sağlıklı ve hayırlısı dedim kapattım.anahtarda yuvarlak yerde var dicektm niye sivri kısma yorumladın ki :)
Ay hemen hemen ayni seyi dile getirmisiz sonradan okudum bileydim yazmazdimTeyzen biraz fesatlanmis bence canim. Doktor falci mi da senin istedigini soylesin memnun etmek icin. Oyle sacma sey duymamistim
Hahah ay wallahi doğru dedin ama neden olmasınki niye kız kısırı misin sen ne zaman netlesecekgünaydın kızlar cuma dr gittim 13+2 deydim ultrasyonda 14 haftalık çıktı oğlum ve eşimle gittik.biz sormadan kıza benzettim dedi bende aa gerçektenmi dedim evet beni yanıltmazsa kıza benziyr dedi teyzeme haber verdm diyor o senin kız istediğini anlamıştır ondan kız demiştir ben kız olduğuna inanmıyorum yazmış.herkesin kız doğurma oranı yüzde elli iken bende niye herkes sıfıra indirdi bu olasılığı gerçekten şaşırsam mı üzülsem mi bilemedim.kaynanam ayrı bi şaşırdı ve daha belli değildir diyor üç oğlum olacağını söyleyip durmuştu yıllarca bir gün öncede rüya görmüş hemen aradı anahtar gördm diyor anahtar ne ki dedim sivri ya erkek olabilir diyor olsun dedim bende on tane oğlum yok ya sağlıklı ve hayırlısı dedim kapattım.anahtarda yuvarlak yerde var dicektm niye sivri kısma yorumladın ki :)
Bi ben hissizim galiba hiç hissedemiyorumDoktorlar munneccim mi eger samimi iliskileriniz yoksa doktorunuz ile kiz istediginiz fikrini nerden bilebilir. Ayrica sirf siz istiyorsunuz diye hadi bi guzellik yapayim sevinsin su garip sonrasinda biseyler uydururuz demez herhalde. Bakmayin siz sagin solun ne dedigine anneler hissediyor kiz mi erkek mi olacagini sizin 2.gebeliginiz bunu anlamaniz daha da kolay..
Biz iyiyiz sen nasılsınGunaydin kizlar nasilsiniz
Bende de var hamileyken cok zor oluyo resmen cile cekiyorum. Buz koyuyorum sakaklarima beynim uyusuyo resmen ama sanki biraz iyi geliyor. Bide esim masaj yapiyo rahatlatiyo gibi oluyo ama ne yaparsam yapiyim agriyinca zor.Kizceler gunaydin ne cok sey yazinmissiniz yinebuggun migren agrimda 3.gune girdim parol falan hak getirece. Nane yagi denedim o da fayda etmiyor pek. Migreni olup cozum bilen var mi?
3 gunun ardindan gecti cok sukur canim. Nane yagi ve bol masajla. Disim de cok agriyordu uc gundur ikisi kombo menu yaptilar banaBende de var hamileyken cok zor oluyo resmen cile cekiyorum. Buz koyuyorum sakaklarima beynim uyusuyo resmen ama sanki biraz iyi geliyor. Bide esim masaj yapiyo rahatlatiyo gibi oluyo ama ne yaparsam yapiyim agriyinca zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?