2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar
Valla ben ilk 3 ay bulantıdan bişey yiyemediğim için şimdi çoğu şeyi yiyorum. Salam sosis yemiyorum ama sucuk yiyorum valla. Bazen mayonez bile tüketiyorum. Favorim de turşu :) bayılıyorum ekşi ekşi

Kızlar 12.haftaba bebeginizin agırlıği ne kadardı

Bende mayonez yiyorum az az patates kızartması varsa falan ketçap da yiyorum çok abartmak istemiyorum sonuçta az az birşey olmaz. Ekşi hiç canım istemiyor turşu severim ama aramız iyi değil bu ara eh erkek anası olcam yaa tatlı ya düşkünlüğüm arttı

L Loaded güzel sorular sormussun :) zararlı yiyeceklerden uzak durmaya calisiyorum . Özellikle ilk hamileligimde aşırı dikkatliydim. Şimdi çay falan içiyorum kahvaltıda ama sınırlı sayıda . En fazla 2 bardak .

Hamile kaldığımda 46 yada 47 kiloydum . Simdi 50 kiloya gelmişim .

En büyük problemim su içmek . Bulantı yüzünden öyle sogumustum ki bulantim bitmesine rağmen hala icemiyorum en fazla 1 lt içiyorumdur .
Bende durumlar böyle :)

Patates kızartması da yemeyin diyorlar ama şu aralar öyle canım istiyor ki tutamıyorum kendimi . Birşey olmaz Allah'ın izniyle deyip yiyorum arada :)

Kızlar 12.haftaba bebeginizin agırlıği ne kadardı

Canım benim doktorum henüz ağırlıkla ilgili birşey söylemiyor boyunu söylüyor o daha önemli günü için. Biraz daha ilerlemesi gerekiyor sanırım kilo söylemesi için şu an çok küçük ya ama ultrasonda gördüğüm kadarıyla da gayet iyi. Boy olarak da 12. haftam bittiğinde 5.5 cm di bu hafta ikili test sonucu için gittiğimde gripte olduğum için tekrar baktırdım 13 haftam bitmişti o gün 7 cm di ama herkeste değişkenlik gösterir o yüzden karşılaştırma yapma aşağı yukarı sayılar bunlar şu anda

Bende yiyorum valla canım isterse.. bazen kola bile içiyorum :) genelde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bi bakmışsın öğlen pizza kola gömmüşüm üstünede mayonezi sıkmışım. Çok abartmaya gerek yok.

Ya cok hoşsun :)) benim hamile arkadaşlarım vardı ben kadar dikkat etmediler . Onlar 4 kiloya yakın çocuk doğurdular. Ben öyle dikkat ettim ki badem ceviz muz yunurta vs böyle şeyleri bile günlük tüketiyordum . 25 kilo aldım 3 kilo dogurdum :)) gerçi çok sağlıklıydi kızım hastalık falan yaşamadık öyle çok şükür

Patates kızartması da yemeyin diyorlar ama şu aralar öyle canım istiyor ki tutamıyorum kendimi . Birşey olmaz Allah'ın izniyle deyip yiyorum arada :)

Haftada bir yiyorumdur o kadar da olur patates kızartmasından da uzak kalamam yani ben hazır bile çok yedim kfc yedim mesela 3 kere falan. Ayda bir izin veriyor eşim ama kola falan içmiyorum salam sosis sakatat asla yok. O kadar takmaya gerek yok yaa valla bizim gelin herşeyi yedi içti cips falan. Yine de iyi besleniyoruz. Ben gripten biraz sekteye uğradım ama düzene girer artık. Yazın kızartmasız falan durabileceğimi sanmıyorum.

Hazır meyve sularına ne diyorsunuz ?
Kesinlikle icilmemesi gerekiyormuş ama içiyorum arada

Yok canım içmiyorum normalde de içmem zaten sevmiyorum hiç tat alamıyorum oldum olası. Fanta Sprıte daha iyi geliyor sinemaya falan gittiğimde Sprıte içiyorum. Evde portakal suyu sıkıyorum. Daha karışık sıkmak için katı meyve sıkacağı da var ama parçalarını yıkamak zor geliyor büyük birşey o yüzden öyle sıkmıyorum kendisini yemek daha iyi. Koruyucu var yaa ne de olsa içlerinde

Eczaneye sorsam verir mi ki acaba magnezyum. Vick hamilelikte yasak canim doktor kullanma dedi. O yuzden nane yagiyla idare ediyorum. Sagolasin
Ezcane vermez belki ama sağlık ocağı yada doktorun yazar denemek lazım reçete içeriğinde yazıyor iyi gelir diyr ama migrenin tuttuğunda faydası olur mu bilmiyorum deneyip göreceksin öyle o acıyı çekmek kötü parol işe yaramıyor
Bende magnezyum içiyorum reçeteyi okurken görmüştüm migren İçin iyi geldiğini

Yarin ikili test sonucunu almaya gideceğim ve kesin cinsiyeti söyleyecekti bakalım çok heyecanlı Tospiğim napiyor acaba? Gelişimi 1 hafta önden gidiyordu bizimkinin, kızdan erkeğe de dönebilir artık bu kadar erkekten sonra olabilir diye düşünmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…