2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Patates kızartması da yemeyin diyorlar ama şu aralar öyle canım istiyor ki tutamıyorum kendimi . Birşey olmaz Allah'ın izniyle deyip yiyorum arada :)
Cnm valla ben hergun patates kizartmasi yiyordum baska bisey yiyemedigimden ama 10 gundur artik yemeklere basladim o yuzden patates biraz azaldi

Benim de olabilir vallahi. Tahmini kızdı 12. Haftada. Yarin kesinlesecek insallah. Rüyamda hep kız gördüm ama bakalim tersi mi yoksa aynısı mi cikacak... free beta da 38 çıkmış ama hayırlısı

Kızlar bu arada doktor bebeğimin kız olduğunu söyledi.Bakalım değişicek mi saglıklı kucağıma alıyım da cinsiyet çok önemli deil.Zaten ilk bebeğim şükürler olsun bugünleride gordüm
Gozunaydin cnm. Eeee artik kiz anneleri aciklanmaya basliyorrrrrrrrrr

Karışık kızartma üstüne domates sos yazın favorisi dimi:) öğlen oldu ya acıktık :)

Benim de olabilir vallahi. Tahmini kızdı 12. Haftada. Yarin kesinlesecek insallah. Rüyamda hep kız gördüm ama bakalim tersi mi yoksa aynısı mi cikacak... free beta da 38 çıkmış ama hayırlısı
Cnm benim bera da 48 cikti ama cinsiyeti bilmiyorum daha

Cinsiyet tahmininiz var mı arkadaşlar tecrübeli bayanlar

Eklentiler

• Screenshot_20180319-120552.webp
    7 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bu arada doktor bebeğimin kız olduğunu söyledi.Bakalım değişicek mi saglıklı kucağıma alıyım da cinsiyet çok önemli deil.Zaten ilk bebeğim şükürler olsun bugünleride gordüm
Kaçıncı haftada dedi? Bana da 12. Haftada öyle dedi ama bekleyelim dediler. 15.haftada gideceğim simdi ultrasonda 16.Haftada olacak bakalım erkek de cikabilir dönmüş de olabilir :)

Kaçıncı haftada dedi? Bana da 12. Haftada öyle dedi ama bekleyelim dediler. 15.haftada gideceğim simdi ultrasonda 16.Haftada olacak bakalım erkek de cikabilir dönmüş de olabilir :)
Şu an 12.haftadayım canım.Daha erken olduğu için bende pek emin olamadım.Hayirlı evlat olsunda çok onemli deil kiz erkek farketmiyo

günaydın ve iyi haftalar kızlar...benimde perşembe kontrolüm var..decavit vermişti devlette bir dr ama cleaxeane ve eutrox dışında hiç bir şey kullanmıyorum şu anda..bulantılar yüzünden hiç kilo almamışım dün akşam tok karnına tartılınca bile aynı çıktım..sevindim çünkü kilolu hamile kalmıştım en azından depolarım doluydu oradan beslenmiştir :) iştahım yavaş yavaş açılır artık sağlıklı ve dengeli beslenirim umarım saçma sapan kilo almam...başlarda onca bulantıda yoğurt peynir ve hamur (börek-ekmek-pişi gibi bilumum karbonhidrat) yiyebildim..hala et süt yumurta yok bende..arada pizza-hamburger-patates ketçap mayonez bile yedim..ben öyle çok kurallı kaideli beslenmeye inanmıyorum..abartmadan sağlıklı yemek yemeliyiz diye düşünüyorum arada kaçak olur ama sakatat zaten sevmem de ciğer bile yemedim bu dönem..çiğ köfte vs..ki bulgurdan yenebilir denilir ne bileyim bayat olur bozuk olur diye balık çiğ köfte gibi dışarıdan fazla bişey yemedim..kişi kendini bilir benim mide bağırsak hassastır kimselere bişey olmasa beni zehirler bazen balık hamile hamile çekemem o derdi diye yemedim bildiğim yerden taze alıp evde yapana kadar da yemem :) öğlen kereviz yemeği yedim bugün mesela..arada yoğurdum var akşama kısmet..böyle böyle sağlıklı ağırlıkla beslenip arada kaçak hakkı veriyorum kendime :) suya gelince susadıkça içiyorum 1,5-2 lt oluyordur ölçmüyorum :)

Kaçıcı haftanda kız dediler canım

Şu an 12.haftadayım canım.Daha erken olduğu için bende pek emin olamadım.Hayirlı evlat olsunda çok onemli deil kiz erkek farketmiyo
Aynen ben de öyle diyorum. Ama ilk evladim kiz olsun diye diledim hep Allahtan. Ikincisi erkek olsun istedim.hadi bakalım artik gelsin süprizler. Donecek mi bizim tospiklerin cinsiyeti bakalim. Benimki yarın belli olacak nasipse

Aynen ben de öyle diyorum. Ama ilk evladim kiz olsun diye diledim hep Allahtan. Ikincisi erkek olsun istedim.hadi bakalım artik gelsin süprizler. Donecek mi bizim tospiklerin cinsiyeti bakalim. Benimki yarın belli olacak nasipse
O zaman degişmez inşallah.Bende ilk hamile kaldığım zamanlar pembe bi çicek gormüştüm çicek hamilelik demekmiş zaten oembe olunca acaba kız mi diye düşünmüştüm bakalım ne olucak

O zaman degişmez inşallah.Bende ilk hamile kaldığım zamanlar pembe bi çicek gormüştüm çicek hamilelik demekmiş zaten oembe olunca acaba kız mi diye düşünmüştüm bakalım ne olucak
Ben hastanede arkadasi goruyordum. Kendi tahlil sonucumu almaya giderken onun kan sonucunu goruyorum yaninda da cinsiyet kisimi sutunu vardi orada K (kiz) yaziyordu. Sonra koyde bebek magazasi açılıyordu oradan kendi bebegime pembe pembe kiyafetler bakıyordum. En son evelsi gun gordugum kizimi kacirip yerine 3 yasinda kiz koyuyorlar bu senin kizin diyorlardı. Bir de dun ultrasonda tombik kocaman olmus kiz vardi ama bacak arasini da saklıyordu surekli. Bakalim hayirlisi. Free beta deveri 38 (erkek degeri diyorlar) cikmis ama hayirlisi supriz yapabilir bizim kiz oglan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…