2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen öyle kucagına aldıgın an tüm dünyan değişiyor güzelleşiyor zatenn :))
Rabbim nasip etmis ya en büyük zenginlik güzellik şükür sebebi. Kiz erkek farketmez o yuzden. Nice isteyenler var olmuyor
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimseyi bu fani dunyada o guzel duygudan mahrum birakmasin. Istemeyenlere de vermesin hayatlarini zindan ediyorlar çocukların sonra

Gerçekten haketmeyene vermesin Rabbim yıllardır hasretle bekleyenlere versin inşallah isteyipte olmayan okadar çoğaldı ki Allah hakeden herkese tattırsın

valla benim his midir istekmidir bilemiyorm ama içimde hep kız fikri vardı ama millete dememle aynı erkek karnı ben senin kan yenilemene baktım yok çin takvimine baktm diyip erketir o erkektri diyip lafı ağzıma tıktılar iyi bakalım dedim hep Allh herkesin gönlüne göre versin

bende herşey yiyorm ve ilk oğlumda gebeyken ne yediysem onu seviyor karpuz çok yedim karpuzu çok yer kavuna ağzını sürmez ben kola da içtim o da kola çok seviyor biraz rahat olmak lazm bence hasta değiliz gebeyiz zararlıysa öncedende zararlı bence

Kan yenilenmesine nasıl bakılıyormuş ki :)))

Kan yenilenmesine nasıl bakılıyormuş ki :)))
kadınların kanı 3 yılda bir erkeklerin ise 4 yılda bir yenileniyormuş doğum tarihlerine ekleye ekleye gidiliyor en son kimin kanı yenilenmişse onun cinsiyetini alıyormuş saçma sapan bişey bence :)

Ikı gundur benımde başım çok ağrıyor Yatıyorum kalkıyorum başım devam edıyor

2 haftada 3 er gün çektim o baş ağrısını ne ettiysem fayda etmedi. 3. Gün okyanus suyuyla burnumu sinüslerimi yıkadım öyle rahatladım, eczaneden alıp evde bulundurun kızlar hamilelikte sakıncası olmayan ve baş ağrısını bir nebze rahatlatan bi bu var sanırım

mayonez tursu salam sosis dısında geri kalan her şeyi yemeye başladım
ilk 1.5 ay fln sadece yogurtlu makarna ve peynir ekmekle durdugum için cok kilo aldm ama simdilerde dikkat ediyorum diş etlerim cok kanıyo süt içmeye başladm
onun dısında hiç dikkat etiyorm desem yeri var he bi de ciğ sebze tüketmiyorm mevsm sebzelerinden yiyorm domates biber almaya daha baslamadk mesela hormonludur diye

kadınların kanı 3 yılda bir erkeklerin ise 4 yılda bir yenileniyormuş doğum tarihlerine ekleye ekleye gidiliyor en son kimin kanı yenilenmişse onun cinsiyetini alıyormuş saçma sapan bişey bence :)

Bu testi bir arkadaşım bana 1,5 sene önce yapmıştı ama testin adının bu olduğundan emin değilim. 2018 yılına kadar hamile kalırsan erkek sonra bilmem kaç yılına kadar kız olcak demişti
2017 aralıkta son anda hamile kalarak erkek teorisini tutturdum

Kızım 2017de doğdu benim kanım dogum tarihime göre 2017de yenilenmiş kızımda tuttu ozaman ama bu sene de eşimin doğum tarihiyle tutuyor onunkide 2018de yenilenmiş çıkıyor ama doktor kıza benzetti bu bebişimide:) beta da 22 çıktı bunda benim tüm teorilerde erkek çıkıyor bakalım radyolog mu yanıldı teoriler mi

kızlar kan yenilenme olayını siz yazdıktan sonra öğrendim ben de. araştırdım biraz internetten. rus takvimi ile aynı şeymiş aslında. rus takvimi anne-babanın doğum tarihi ve SAT a göre belirliyormuş. aynısıymış, bilginiz olsun. benim onda göre kız çıktı :)

Malesef uymuyorum. Çay,kahve abartmadan içebilirsin dedi doktorum o yüzden içiyorum. Sadece pizzada salam sosis yiyorum. Turşuya yasak demedi zaten neden yasak olsun ki ? Çok abartmamak lazım diye düşünüyorum.
Turşu çok tuzlu olduğu için ama dediğin gibi abartmadan yiyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…