2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar günaydın. Sabah okula yetişmeye çalışırken düştüm yolda. Karnımın üzerine değil dizlerimle ellerimin üzerine kapandım ama bilemiyorum doktora gitmeli miyim bebek etkilenir mi sizce ne diyorsunuz

İnşallah öyledir. Doktora gideceğim bugün.

Kramp değil ve sadece sol bacağım. Daha doğrusu ağırlıklı olarak üst bacak ve diz ağrıyor.
Benm kasıklarım cok agrıyordu arada bacagıma vuruyordu,hatta bikaç gündür içmedm magnezyumu dün bildigin oturup kalkamıyordum kasıgımdan ictikten yarm saat sonra gecti

herkese günaydııınn
benim doktor randevum haftaya. sanırım cinsiyeti en son ben öğrenicem aranızda
benim de 7 sinde randevum ben de öğrenemedim hala. göstermiyor bıdık

geçmiş olsun canım . bebeğe bişey olmadığını düşünüyorum canım ama yine de sen bilirsin

Valla insanın kız olsa erkekte , erkek olsa kızda aklı kalıcak sanırım :) Allah iki evladı da tattırsın inşallah herkese :)
öyle olcak galiba ama ikiside kıymetli olcak eminim ki ilk cocuk olunca ikisinin heyecanı da sarıyo insanı :))

Bu arada bende bugün kendi doktoruma değil yakınımdaki başka bi devlet hastanesibe gidiyorum. O yüzden bugün bende öğrenemem net :)
Kendi doktorumda randevum 9 nisanda :)
bende doktor değiştiricem sanırım bnm gittiğimde iyi bi doktor ama ablamın 2 kızına da gittiği bi doktor var herkes ona daha iyi diyo ona gidicem bende bu sefer bakalm

cnm cok geçmiş olsuunn insan korkuyo ister istemez ama allahın iznile hiç bişeycik olmamıştr

Magnezyum eksikliğini yaşadım ilk hamileliğimde böyle bişey değildi.
o zaman niye oluyo ki acaba bacak bacak üstüne atıyo musun bekli o yüzdndir

geçmiş olsun canım . bebeğe bişey olmadığını düşünüyorum canım ama yine de sen bilirsin
oysaki gösterseleerr herkes hazırda bekliyo ciciler almak için

Ben de 1 ay önce falan senin gibi yere yapistim. Hatta dizkapaklarim ve ellerim kanamisti. Doktora gitmedim ama baya endiselenmistim. Bisi olmamistir bence icini rahat tutmaya calis.

Ben de 1 ay önce falan senin gibi yere yapistim. Hatta dizkapaklarim ve ellerim kanamisti. Doktora gitmedim ama baya endiselenmistim. Bisi olmamistir bence icini rahat tutmaya calis.

Sağolun kızlar . Ben de mantıken bir şey olmamıştır diye düşünüyorum ama böyle bir gerginlik var karnımda psikolojiktir diye düşünüyorum inşallah da öyledir

Kızlar buraya yazdımmı bilmiyorum saç boyama işini kuaförüme sordum. Kesinlikle boyatma hepsinin içinde amonyak var oda çok zararlı dedi bende vazgeçtim :/
canım ben doktorumu değiştirmiştim, ilk doktoruma da yeni gittiğime de sordum boyanın yanından bile geçmemende fayda var dedi. kuaförüme de sordum, ombre yaptıracaktım çünkü. sen istesen de ben yapmam dedi. öyle deyince gerçekten zararlı olduğunu anladım :)

Cnm dikkat et... bence bir git doktora alin kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…