- 3 Kasım 2017
- 598
- 751
- 53
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #15.881
Aynen canım biliyorum mosmor oluyor insanın canı yanıyorBen kullanmıyorum kullanan arkadaşların Çan'ımız yanıyor morarma var demelerine üzüldüm de ondan yazdım
Kanama alanım canım kankim iki aydır benimle :) ilk üç ay hergün iki ampül Progestan iğne kanama olduğu zaman proluton ayrıca günde iki jel kullandım benim bayağı büyüktü ama şimdi jele devam ama ben dünden itibaren jel yerine günde üç Progestan hapı vajinal yoldan alıyorum jelin plastiği rahatsız ediyor artıkCanım geçmiş olsun bende de kanama alanı var hap kullandım
Canım geçmiş olsun bebiş iyiyse hiç bişey olmaz.Ben de Progestan kullandım ama insanın modu düşüyor her gittiğimde kanama alanı diyeKanama alanım canım kankim iki aydır benimle :) ilk üç ay hergün iki ampül Progestan iğne kanama olduğu zaman proluton ayrıca günde iki jel kullandım benim bayağı büyüktü ama şimdi jele devam ama ben dünden itibaren jel yerine günde üç Progestan hapı vajinal yoldan alıyorum jelin plastiği rahatsız ediyor artık
Çok sağol canım Evet minnoşum erkekmişCanım geçmiş olsun bebiş iyiyse hiç bişey olmaz.Ben de Progestan kullandım ama insanın modu düşüyor her gittiğimde kanama alanı diye3 ay hamileliğimi kimseye söylemedim bile artık takmamaya çalışıyorum Allah bilir senin erkek mi cinsiyeti?
Erkek bebekleri zor tutunuyormuş ondan kanama alanları oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum arkadaş dediydiÇok sağol canım Evet minnoşum erkekmiş
Benim Karnım hem geriliyor hem de cik kasiniyor oglumda sıfır catlakti ama bu kizce beni bayagi bi bozacak gibi :)Arkadaşlar selam,benim karnım acayip geriliyor.
Benimde acayip kasıklarımda ağrı oluyor.Bu hafta arttı.Bi de karnım Bi anda büyüdü.Herkes şaşırıyor.Ayrıca karnım acayip geriliyor.Oturamıyorum.Sizde de var mı?cvp yazarsanız sevinirim
300 adım oldukça ıyıBenim kanama yaşadığım gün 8000 adım atmışım 5.6 km iki gündür evdeyim 300 adım :)
Çok sağol canım Allah uzun ömür versin inşallahAllah rahmet eylesin canım. Allah senin bebeklerini annesiz bırakmasın. Çok zordur annenin olmaması benim annemde rahatsız her an kaybetme korkusu olması çok kötü
Çok sağol canım hepimize inşallah uzun uzun ömür versinCanım çok üzüldüm.Rabbim sabrını artırsın çok zordur eminim ben hayal bile edemiyorum anneme bişey olduğunu.İnşallah çocuklarınla uzun uzun güzel mutlu yılların olsun
Çok sağol canım amin inşallahBaşın sağ olsun canım çok duygulandım rabbim mekanını cennet etsin inşallah
Çok sağol canım evet anneye de ölümü hiç yakiştiramiyor insanAllah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun canım. Ölüm zor. Benim annem de kansere yakalandı 3 yıl önce. Kaybetme korkusunu yaşadım. Cidden zor. Allah sağlık versin herkese
Evet canım aynen tek gerçek o amin inşallah hepimizin.Allah mekanını cennet etsin anneciğinin. Allah seni evlatlarının başından eksik etmesin. Gerçekten çok zor ama dünyadaki tek gerçek belki de
Bizim de bu sıra aile içinde miras kavgası var babanne büyükbabama ölene kadar babam baktığı için bir ev ve bir arsa vermiş babası diğerlerinden farklı olarak şimdi amcamlar birleşmiş dava açacaklarmış. Dava açmaları hiç önemli değil daha önceden de açmış ama bir şey alamamışlardı beşi birleşiyor çocuklarıyla beraber gelip hem babamı laflarıyla üzüyorlar hem evde yiyip içip s.çıp anneme eziyetini bırakıyorlar sürekli
Allah razı olsun canım eminim çok zor günlerdir ciddi bir durumu yoktur insallahAllah sabır versin. Çok zor çok, heleki anne. Hamileliğim ilk iki ayında annem yoğun bakımdaydı. Farketmemişim bile hamile oldugumu. Rabbim bize bağışladı ama çok zor günler geçirdik. Sizinde evlatlarınız acılarınıza şifa olsun. Nurlar içinde uyusun.
Arkadaşların Bahsettikleri iğneyi devlet karşılıyor canım.morluk ve ağrılara gelince öyle aman aman bi ağrı değil hergün iğne yapılınca normal bir acı bence, morluk da hep olmuyor bazen oluyordu bende ama elhamdülillah bi kızım olacak ve bu mutluluğun yanında o iğneler hiiiiç bişey değil emin ol 9ay yap deselerdi yapardım :)Canım iğneleri devlet karşılıyor mu yoksa ücretli mi
Ayy çok geçmiş olsun dikkat et canımMerhaba bayanlar nasılsınız? Bugun forma pek giremedim. Dün bayanbi gezdik hava çok güzeldi sonra dışarda balık yedim. Herşey yolundaydı. Gecs yatmamla karnıma kıramp ateş basması ve sonrası defalarca kusma ile devam eden bulantı. Sabah kadar safra suyuna kadar herşeyi kustum. Öğlen acile gittim idrara baktılar bence gıda zehirlemesi yaşadım ama onlar idrar enfeksiyonundan şüphelenip idrar aldılar. İdrarda açlık ve su kaybı çıkınca serum taktılar. Hala da normale dönmüş değilim.Allahtan bebeğimi gördüm iyiydi çok şükür
Geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versinMerhaba bayanlar nasılsınız? Bugun forma pek giremedim. Dün bayanbi gezdik hava çok güzeldi sonra dışarda balık yedim. Herşey yolundaydı. Gecs yatmamla karnıma kıramp ateş basması ve sonrası defalarca kusma ile devam eden bulantı. Sabah kadar safra suyuna kadar herşeyi kustum. Öğlen acile gittim idrara baktılar bence gıda zehirlemesi yaşadım ama onlar idrar enfeksiyonundan şüphelenip idrar aldılar. İdrarda açlık ve su kaybı çıkınca serum taktılar. Hala da normale dönmüş değilim.Allahtan bebeğimi gördüm iyiydi çok şükür
Allah razı olsun canım eminim çok zor günlerdir ciddi bir durumu yoktur insallah
Merhaba bayanlar nasılsınız? Bugun forma pek giremedim. Dün bayanbi gezdik hava çok güzeldi sonra dışarda balık yedim. Herşey yolundaydı. Gecs yatmamla karnıma kıramp ateş basması ve sonrası defalarca kusma ile devam eden bulantı. Sabah kadar safra suyuna kadar herşeyi kustum. Öğlen acile gittim idrara baktılar bence gıda zehirlemesi yaşadım ama onlar idrar enfeksiyonundan şüphelenip idrar aldılar. İdrarda açlık ve su kaybı çıkınca serum taktılar. Hala da normale dönmüş değilim.Allahtan bebeğimi gördüm iyiydi çok şükür
Ah canım çok geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlanırsın bebeğin iyimiş ya çok şükür sende toparlan inşallah bi iki güne. Bu arada dediğin gibi besin zehirlenmesi olabilir malesef dışarda yiyince olabiliyo böyle şeyler ama olacak şeye çare yok işte tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine canımmMerhaba bayanlar nasılsınız? Bugun forma pek giremedim. Dün bayanbi gezdik hava çok güzeldi sonra dışarda balık yedim. Herşey yolundaydı. Gecs yatmamla karnıma kıramp ateş basması ve sonrası defalarca kusma ile devam eden bulantı. Sabah kadar safra suyuna kadar herşeyi kustum. Öğlen acile gittim idrara baktılar bence gıda zehirlemesi yaşadım ama onlar idrar enfeksiyonundan şüphelenip idrar aldılar. İdrarda açlık ve su kaybı çıkınca serum taktılar. Hala da normale dönmüş değilim.Allahtan bebeğimi gördüm iyiydi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?