2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
beniM doktorum rahim yukarı çıkınca karnın bir anda büyür dedi genelde 16. Haftada oluyormuş belki senin daha erken çıkmıştır
C Crnist34

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun bende de kanama alanı var hap kullandım
Kanama alanım canım kankim iki aydır benimle :) ilk üç ay hergün iki ampül Progestan iğne kanama olduğu zaman proluton ayrıca günde iki jel kullandım benim bayağı büyüktü ama şimdi jele devam ama ben dünden itibaren jel yerine günde üç Progestan hapı vajinal yoldan alıyorum jelin plastiği rahatsız ediyor artık

Canım geçmiş olsun bebiş iyiyse hiç bişey olmaz.Ben de Progestan kullandım ama insanın modu düşüyor her gittiğimde kanama alanı diye 3 ay hamileliğimi kimseye söylemedim bile artık takmamaya çalışıyorum Allah bilir senin erkek mi cinsiyeti?

Çok sağol canım Evet minnoşum erkekmiş

Benim Karnım hem geriliyor hem de cik kasiniyor oglumda sıfır catlakti ama bu kizce beni bayagi bi bozacak gibi :)

Canım çok üzüldüm.Rabbim sabrını artırsın çok zordur eminim ben hayal bile edemiyorum anneme bişey olduğunu.İnşallah çocuklarınla uzun uzun güzel mutlu yılların olsun
Çok sağol canım hepimize inşallah uzun uzun ömür versin

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun canım. Ölüm zor. Benim annem de kansere yakalandı 3 yıl önce. Kaybetme korkusunu yaşadım. Cidden zor. Allah sağlık versin herkese
Çok sağol canım evet anneye de ölümü hiç yakiştiramiyor insan

Evet canım aynen tek gerçek o amin inşallah hepimizin.
Peki amcalar babanne sağ iken nerdelermis acaba vermesin walla bir kuruş bile ama babaya dikkat edin üzülüp de bi hastalık çıkmasın adamdan ya

Allah razı olsun canım eminim çok zor günlerdir ciddi bir durumu yoktur insallah

Canım iğneleri devlet karşılıyor mu yoksa ücretli mi
Arkadaşların Bahsettikleri iğneyi devlet karşılıyor canım.morluk ve ağrılara gelince öyle aman aman bi ağrı değil hergün iğne yapılınca normal bir acı bence, morluk da hep olmuyor bazen oluyordu bende ama elhamdülillah bi kızım olacak ve bu mutluluğun yanında o iğneler hiiiiç bişey değil emin ol 9ay yap deselerdi yapardım :)

Merhaba bayanlar nasılsınız? Bugun forma pek giremedim. Dün bayanbi gezdik hava çok güzeldi sonra dışarda balık yedim. Herşey yolundaydı. Gecs yatmamla karnıma kıramp ateş basması ve sonrası defalarca kusma ile devam eden bulantı. Sabah kadar safra suyuna kadar herşeyi kustum. Öğlen acile gittim idrara baktılar bence gıda zehirlemesi yaşadım ama onlar idrar enfeksiyonundan şüphelenip idrar aldılar. İdrarda açlık ve su kaybı çıkınca serum taktılar. Hala da normale dönmüş değilim. Allahtan bebeğimi gördüm iyiydi çok şükür

Ayy çok geçmiş olsun dikkat et canım

Geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin

Allah razı olsun canım eminim çok zor günlerdir ciddi bir durumu yoktur insallah

Beyin kanaması geçirdi, çok şükür şimdi iyileşme döneminde. Herşeyine dikkat edeceğiz bundan sonra.

Çok geçmiş olsun, ilaç kullanamamak çok sinir bozucu birşey bu hamilelikte .

Ah canım çok geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlanırsın bebeğin iyimiş ya çok şükür sende toparlan inşallah bi iki güne. Bu arada dediğin gibi besin zehirlenmesi olabilir malesef dışarda yiyince olabiliyo böyle şeyler ama olacak şeye çare yok işte tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…