2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım önlem al ıhlamur zencefil bal yap iç. Nane limon da iyi geliyor. Bende yeni atlattım çok kötüydüm ama bugün yine boğazlarım kaşınıyor gözlerim yaşarıyor hapşırıyorum bahar nezlesi sanırım. Bende eve gidince yapıcam yine.

Boşverin kızlar takılmayın herkes profosor kesilmiş. Bu tamamen vücut yapısıyla alakalı ben 1.5 kilo aldım ama karnım kocaman.

Ben de hiç kilo al adığım halde karnım baya çıktı. 6 aylık gibiyim resmen. Ama bunda korkulacak birşey yok %25 i bebek geri kalan kısımlar yağ gaz ödem dışkı vs

Eki Görüntüle 2129013 Kuzular moralim çok bozuk ikili testim riskli çıkmış, ikili testi yorumlayanlar var mı nasıl yorumlanıyor

Canım sadece yaş riskin var görünüyor ama lütfen korkma. Bir arkadaşımın senden 2 kat daha riskli çıktı, oysa ultrason ölçümleri çok iyiydi. Nifty testi yaptırdı ve risk çıkmadı bebişi gayet sağlıklıymış. O yüzden ultrason ölçümlerin iyiysi kan sonucunu baz alma zaten %60 tahmin yürüten aslı olmayan bir test. Ama içim rahat etsin diyorsan nifty yaptır. Arkadaşım izmirde tepecik hastanesinde ücretsiz yaptırdı nifty testini mesela, ikili testi riskli çıktı diye bu hastane ücretsiz yapıyor. Bulunduğun şehirde de böyle bir uygulaması olan devlet hastanesi olabilir belki

Boşverin kızlar takılmayın herkes profosor kesilmiş. Bu tamamen vücut yapısıyla alakalı ben 1.5 kilo aldım ama karnım kocaman.

Aynen bende 1.5 kilo aldım ama karnım var yani rahim büyüyor bebek büyüyor kilodan bağımsız şekilde. Kendilerini görmeden sürekli kıyaslama yapanlara sinir oluyorum. Sanki kendileri hiç yememiş içmemiş kilo almamış. Boyum kısaysa alacaksam benim derdim sorunum yani artık bir şey demeye de insan çekiniyor. Her lafa bir cevap var.

Günaydın arakadaşlar.
Benim de çıktı göbeğim ama ben daha çok çıksın istiyorum daha çokkk her gün bakıyorum aynada. Gören aaa ne kadar büyümüş desin istiyorum.

İnsanlar her türlü konuşacak. Çünkü bazı insanlar doğuştan eleştirmeye programlanmış gibi.
Hepsinin köküne kibrit suyu

Aynen canim kucuk olda karni ayy cocuk kucuk mu ki acaba buyuk olsa cok buyumus her turlu yani nasil icin rahat ediyosa oyle olsun :)

Kizlar gunaydinn :) cinsiyetleri ogrendiniz cogunuz ben bir sey soracagim ruyalari cikan oldu mu ?? Ben basta hep erkek goruyordum ama bugun bir kiz bebek kucagimdaydi annesi bir valize koymus guya bi tanidigima valizi vermis al bunu diye o da valizi acmis icind bebek cicekli bi battaniyesi vardi sanki ben aliyorum opuyorum kokluyorum cok ta tatliydi minnos :) hayirlisi olsun kizima arkadas olur yas farklari da pek yok beraber buyur giderler super olur :)

Kızlar bende geldim aranıza 27 yaşındayım ilk bebeğim ankara dayım doktorumuz kız dedi ama kesin diyemedi sat 20 aralık
Ne guzel ilk cocuk kiz olunca cok guzel oluyor biz anneler icin. biz kizimla simdiden arkadas olduk :) saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz insallah

Günaydın,
Ben zaten baya kilo da aldim ve de çıktı baya göbek. Ben de çıksın istiyorum, bebiş büyüsün sağlıklı sağlıklı. Gerçi dün eşimi olacaklara hazirliyim diye 39 haftalık erkek bebeğe hamile kadınların fotoğraflarını gösterdim internette, gobekler 1 metre önden gidiyor, ben birazcık korktum.

Evet canim 37. Haftada oldu. Aslinda benim hamileligim biyunca hep kanamam vardi zaten. 37. Haftaya girince doktorum alttan muayene etti. 1,5 cm. Acilman var bundan sonra dogumu beklicez her an olabilir dedi. Ama ben cok korktum dedim sezaryen istiyorum o da dedi sabah gel o zaman alalim bebegi oylelikle dogum yaptim.

Kizlar yaaa bosverin millet ne konusuyirsa konussun cocuk bizim gobek bizim kilo bizim dimi.. valla ben kizimda 22 kilo aldim. Dogumdan sonra hic diyet yapmadim emzirirken eski kiloma geri dondum.. ama o zamanlar daha 18 yasindaydim belki metabolizmam daha hizliydi bilemem. Ama hic de strese girmedim canim ne istiyorsa yedim. 37. Haftada kizimi 3.650 kg. Dogurdum. Ama eltim 42. Hafrada 3.800 dogurdu. Arada 5 hafta var dusunun yani.. kilo gecer onemli olan bebislerimiz yiyin gitsinn yaaaaa

ben erkek olduğunu gördm birazda üzüldm kız istiyordum diye 13 haftalıkken dr kıza benzetti değişmezse tersi çıktı bende

Ben hep kız gördüm canım ama erkek bebeğim :)

Aman kızlar takmayın ne derlerse desinler laf sokun gülün geçin millete dert oldu şimdiden bide kadınlara yine kadınlar yapıyo bunu ayıp kıskançlıktan yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…