2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnsanlar susmuyor susmuyor. Beni de eşimin akrabası kızdırdı. Yeni öğrenmiş hamile olduğumu tebrik için aradı. Neyse iyi güzel konuştu. En son “ bak kızım sen yine de dikkat et ağır kaldırma şunu yapma. Her kadın ilk çocuğunu doğuramazmış çünkü.” Lafa bakarmısınız. Bende o anın şokuyka hiç bişey diyemedim ya kendime daha çok kızıyorum. Hamilelere moral vermeleri gerekirken bizi daha çok strese sokuyorlar.

Cahillik boşver canım

O
o ne demekmiş ya Allahım deli oluyorum şu insanlara bi arkadasımda bana aynısını sölemişti daha hamile bile degildim istiyorm diyince hamile kalda bi an önce ilkler hep düşük oluyo cunku demişti Allahtan baska kim bilebilir bunu Allah askına

Merhaba oh oh maşallah bu grup cinsiyetleri öğrendi nerdeyse :)
Hadi bana da bi tahmin :)

Eklentiler

• 0127FAE0-9A01-43BC-8230-FC466FC2E8C3.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 63
Bir an gerçek mi acaba diye düşündüm biliyormusun. Sonra baktım etrafıma herkes sağlıkla doğurdu çocuğunu. Bunu diyen insan iyi niyetli olabilir mi bence olamaz.

Selam kızlar, valla boşverin takmayın kimseyi. Canınız ne almak, ne yemek istiyorsa onu alın yiyin. Her zaman mı yaşıycaz bu günleri. Kontrolden sonra kayınvalidem ne olur ne olmaz 7. aydan sonra eşya almaya başladım dedi. Geçin o eski hurafe kafalarını, canım ne almak istiyorsa onu alırım dedim :) annane de kvmin annesi başkalarının ilk bebeğin her şeyini yeni al dedi :)

Biz eşimle aynı gece rüya görmüşüz. Ben doktordaydım erkek diyordu rüyamda,eşimde erkek bebek alıyormuş kucağına. Rüyanın sabahı doktora gittik ve erkekmiş :)

Ben görmedim ama eşim gördü test yaptığım gece önce test yapmadan önce bir kedi görmüş sana hediyem olacak demiş kedi sonra testte pozitifi gördük sabahın 5 inde yapmıştım tüp bebek olunca çok heyecanlıydık sonra yine yattık bu sefer eşim bir erkek çocuğunu görüyor trenden inip baba ben geldim diyor. Birkaç kez daha gördü. Ben ilk kez dün akşam gördüm hayal meyal hatırlıyorum kucağımda bebek ama konuşuyordu

ayy hormonlar yuzunden zaten duygusalim aglicaktim ya gozunuz aydin canim hayirki evlat olsun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…