2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de bir kere yavru aslan gordum. Bir kere de filin hortumunu oksuyordum.ikisinde de hamile icin erkek evlat sahibi olacagina diyordu. Cinsiyeti ogrenmeye yakin da kiz bebek dogurup emzirdigimi gordum dedim ne oluyor. Onda da kiz bebek gorursen erkek olurmus derler benim de tersi cikmis olsu yani.

ayy hormonlar yuzunden zaten duygusalim aglicaktim ya gozunuz aydin canim hayirki evlat olsun insallah :)

Ayy canım sağol gerçekten çok duygusal anlardı eşim ben testte pozitifi görünce anlattı sonra da uyuyunca çocuğu görüyor geldim diye çok enteresan ki hep eşimin rüyasına girdi mesela ben bir kere çok kafayı takmıştım sancım olmuştu birşey mi var diye yine rüyasına girip ben iyiyim baba falan demiş. Birkaç kez tekrarlandı böyle. Çok çaba verdik senelerce tedaviler o hastaneye bu hastaneye çok şükür bugünlerimize bende çok duygusalım ya tv de herşeye ağlıyorum. Geçen haftalarda Kemal Sunal'ın Garip diye bir filmi vardı bir kızı buluyor büyütüyor falan kız hasta oluyor bakıyor üzerini değiştiriyor yiyecekler alıyor saatini satıp o sahnede hüngür hüngür ağladımm yaa haberlere hiç bakamıyorum zaten.

ben de rüyam da erkek bebek gördüm. ağzını burnunu kime benzediğine kadar. burda da erkek diyen hamişlerimiz var Rabbim sağlık versin. ama yine de merak çooooookkkk merak

Entresan gercekten esinizin ruyasina girmesi ilk defa duyuyorum fazlada oyle duygusal seyleri izlememek lazim cocuk ta uzuluyo

Benim ilk rüyam çıktı canım

benim de haftaya bakalım kontrolüm . 15 hafta oldu haftaya söyler heralde doktorum cinsiyetini . ama ben hala hissetmiyorum bebeğimi bu sefer sakin olcak heralde.:)

Cevap :senin gözde hep benim popomda diyeceksin Gülerek
bitti
Iyi cevap olurdu.
Bunların tek nedeni fesatlik. Ohh sefam olsun canımın istediğini yiyorum. Benimde Karnım 6 aylık gibi. Havalar isinir 2 haftaya yürüyüşe başlayacağım aksamlari.

İlk kalp atışını duyduğum zaman rüyamda "hayırlı olsun kızın" dediler. Sonra iki defa daha kızım olduğunu gördüm. Geçen ay dr erkek gibi dedi ama benim ruyamlarim cocuklugumdan beri hep çıkar ve kızım geliyooor :)

Miyom nasıl birsey oluyor canım nasıl anliyorsun. Birde rahmin neresinde oluyor.
Benimde rahmin sol yanaginda elime gelen bişey var elips şeklinde.
Ben hissetmiyorum, dr ultrason da gördü. Büyürse bebişle tehlikeli, aynı kalırsa oyle kenarda duruyor. Bır zararı yok. Senın hissettiğin ne bilemiyorum ama.

Yiyin gari

Ben hissetmiyorum, dr ultrason da gördü. Büyürse bebişle tehlikeli, aynı kalırsa oyle kenarda duruyor. Bır zararı yok. Senın hissettiğin ne bilemiyorum ama.
Benimki miyom değil o zaman olsaydı doktor gorurdu demekki. Oğlumu normal Dogurdum çok alttan muayene oldum doktorumun izinli olduğu zaman 2 farklı doktorda muayene etti. Demekki gorulurdu.
O zaman bendeki ne

ama benim böyle de hamileyim ben içerde bebek büyüor de. herkesin vücudu farklıdır insanların bunu neden anlamıyorlar . bu hamilelerle dertleri ne anlamıyorum. valla benim ilk hamileliğimde 5 aya kadar kimse hamile olduğumu anlamamıştı ay ay çekildiğim fotograflarda bellio lsun diye şişiriyordum karnımı. şimdi ise 2.5 aylıkken pörtledi karnım şimdi 3.5 aylık baya 5-6 aylık gibi duruyor. ikinci bebek de zaten daha çabuk çıkarmış yeri belli olduğu için . aman çıksın zaten hamileyiz biz azıcık belli olsun dimi ama.. ben gerçekten o bize laf edenlerin kendi hamileliklerini merak ediyorum. sanki hepsi ebru şallı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…