2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Negüzel malum olmuş eşine :) sabah uyandım ben bi rüya gördüm doktora gidiyorduk ve erkek diyordu dedim eşime. Eşim şaşırdı,bendr rüya gördüm bi erkek çocuğu vardı kucağımda dedi. Tamam ozaman tersi olur rüyanın kesin kız dedim :)) yanılmışım :)

Hanımlar doktordan geliyoruz.bir pipili de bize geliyo çoooookk şükürÇok sevinçliyim darısı isteyen herkesin başına 13+3 de öğrenmiş olduk..
CANııım coook sevindim tahminim tuttu yani:))))) güle güle büyüt inşallahhh

Senin ilk hamileliğinde bana hep erkek annesi olacaksın gibi gelmişti yanlış hatırlamıyorsam başta erkekti sonra kız mı olmuştu

Evet ona çok malum oluyor zaten bebek onunla haber yolluyor bana bende kızıyorum ya ben taşıyorum neden benim rüyama girmiyor diye. İnsanın karnı belli oldukça daha iyi anlıyor farkına varıyor bir de hareketlerini hissetsem gece o kadar karnımda gezdiriyorum ellerimi ama yok daha sadece arada sağda arada solda garip sertleşmeler oluyor

Az kaldı canım 1-2 haftaya hissedeceğiz inşallah.

Kızlar çok öksürüğüm var karnım ağrıyor artık öksürdükçede korkuyorum ıhlamur ile zencefil içebiliyormuuuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…