2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar çok öksürüğüm var karnım ağrıyor artık öksürdükçede korkuyorum ıhlamur ile zencefil içebiliyormuuuz
Canım geçmiş olsun bende oksuruyorum 1 haftadır hastaydım ballı zencefil yedim sabah ve akşam çok iyi geldi azaldı öksürüğüm sadece gece yatınca oluyor biraz. Ballı zencefil tavsiye ederim

Canım geçmiş olsun bende oksuruyorum 1 haftadır hastaydım ballı zencefil yedim sabah ve akşam çok iyi geldi azaldı öksürüğüm sadece gece yatınca oluyor biraz. Ballı zencefil tavsiye ederim
Sağol canım toz zencefil mi ben de kuru var onu rendeleyin bal yapayım olur herhalde

Kızlar biz 16+3 üz ama bebiş 6 gün önde hep yani 17+2 diyebiliriz üç gündür sürekli hissediyorum bebeği tekme atıyor güçlendi resmen en başta geçen hafta gıdıklanma hissi gibiydi minnacık bişidi şimdi küçücük tekmeler yiyorum :). Normal dimi ya okuldaki arkadaşım çok erken hissetmek için dedi ama

Kızlar çok öksürüğüm var karnım ağrıyor artık öksürdükçede korkuyorum ıhlamur ile zencefil içebiliyormuuuz

Bende 2 hafta önce çok griptim doktora sordum ıhlamurda zencefilde kullanabileceğimi söyledi zencefili az koy bal kat iç. Eğer ateşin çıkarsa ve çok kötü olursan doktoruna augmentin antibiyotik ve minoset yazdırabilirsin bana doktorum yazdım enfeksiyon daha tehlikeli dedi

Kızlar cips yediniz mi.hiç ben yemedim hamile kaldığımdan beri ama bu akşam çok fazla canım istedi aşerdim resmen eşime aldırdım bir kereden birşey olmaz herhalde dimi

Evet canım sonucun temiz çıkmış demek

Evet canim risk yok yazmiyoe zaten dusuk risk yaziyor. Guzel cikmis sonucun rahat olabilirsin hadi gozun aydin.

Benim de bugün geldi sonucum, sorun yok çok şükür
Anlaşılıyor aslında tüm anomaliler gruplanmış, yanlarında yüksek risk saptanmamıştır yazıyor. Genoks benimki, senin farklı firma mı acaba?
Canim senin de goZun aydin. Bayadir bekliyordun sevindim senin adina.

Kızlar cips yediniz mi.hiç ben yemedim hamile kaldığımdan beri ama bu akşam çok fazla canım istedi aşerdim resmen eşime aldırdım bir kereden birşey olmaz herhalde dimi
Canim valla ben ne zan canim istese yedim 10 gunde birr... yaa bu hamileligimde cok saglikli beslenecektim ama yok bende bu bogaz oldukca biraz zor valla

Canım bende de var karabiberli ballı çay içtim biraz iyi geldi gibi . Sabah da ballı limonlu çok çok az toz zencefilli çay içtim. Bakalım bu gece nasıl geçecek.. 2 gündür zor uyuyorum. Geçmiş olsun canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…