2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayy ne guzel canim darisi basimiza insallah

kizlar troid yukselmesi yasayan varmi ben ilac kullaniyorum ama carpinti yapti kalbim surekli carpio sanki cok kosmusum gibi

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var!! Pazartesi agrıyla acile gittim bebek iyi cok şükür ama idrarda enfeksyon ve kan cktı ürolojiye yönlendrdiler bugun ultrason cekildi böbrekte tıkanma varmıs ve devam ederse stend takılacakmıs,napıcagmı bilmiyorm aranızda önceden basına böle bişe gelen varmı??

okulda ki arkadaş çok biliyor:) senden daha mi iyi bilecek boşver herkes konuşur.. darısı başımıza arkadaşım bak o tekmeleri yemek icin hepimiz sırada bekliyoruz maşallah kızına ve sana

Bende gayet hissediyorum canım artık dahada arttı . Dr lar da 20. Haftadan önce hissedilmez diyor ama bilmiyorlar onlar bizimkilerin hissettirdiğini :))

Kızlar afedersiniz ama normal wcmi kullanıyorsunuz , yoksa alafranga wcmi. Ben normal kullanıyorum ama oturup kalkarken kasıklarda baskı oluyor zararlımı ki ?

Kızlar afedersiniz ama normal wcmi kullanıyorsunuz , yoksa alafranga wcmi. Ben normal kullanıyorum ama oturup kalkarken kasıklarda baskı oluyor zararlımı ki ?
Canım benim okuldan hamile bi arkadaşım alaturka tuvslet kullanma demişti sakıncalı demiş doktoru. Özel bi durumu var mıydı bilemiyorum ama..Ben de normalde alafranga kullanıyorum evde alışkanlık.. diğerinde zorlanıyorum çünkü:/

Çok geçmiş olsun ben yaşamadım yakın bir arkadaşım hamileyken böbrek taşı sebebiyle bobregine stand takılmıştı sende demi tas var

Çok geçmiş olsun canım ben yaşamadım böyle bişi ama inşallah devam etmez allah yardımcınız olsun

Son aylara doğru zararlı olabilirmiş öyle demişlerdi banada ama alafranga kullandığım için doktora sormadım

Alafranga kullanıyorum, okulda normal tuvalet var mecbur kullanıyorum şimdilik sıkıntı yok ama göbek büyüyünce zor olur.

Kızlar geceleri 9 aylık gibi şişiyorum karnım o kadar çok geriliyor ki canım acıyor..sabah normal halime dönüyorum bir de göğüslerim acayip şişti çok ağrım var..sizde de var mı bu rahatsızlıklar?

Benim ilk hamileligimde kizim böbregime baskı yapmıştı ve sağ böbreğim şişmişti stand takilma durumu vardi doktor son seviyeye kadar bekleyelim demisti stand batma yanma yapabiliyomus sınırda kaldım ve stand takilmadan doğum yaptım ama icini ferah tut bu senin ve bebegin sagligi için basit bi operasyonmus zaten

Çok geçmiş olsun ben yaşamadım yakın bir arkadaşım hamileyken böbrek taşı sebebiyle bobregine stand takılmıştı sende demi tas var
Cok sagol canm Yok canm taş yok ama böbrek hasarım vardı önceden gecirdigim bir hastalık yuzunden o yuzden olabilirmiş 15 gün sonra tekrar bakılacak artacakmı diye

Canımm icimi cok rahatlattın cok sagol,ben kendimi hic düsünmüyorum zaten ama ona zarar verecek bişe olmasın korkuyorum,Allah razı olsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…