2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar süpriz partim bitti. Çok heyecanlı geçti. Sağolsun arkadaşlarım herşeyi düşünmüş. Bırsürü hazırlık yapmışlar. En sonunda beyaz pastamı kestim. İçinden mavi kremalar çıktı. Sonuç ikinci oğluşum geliyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel bir anı olarak kaldı bu gece.

Eklentiler

• A40EAE99-3681-404B-8070-FA0961D50BB1.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 128
Hayırlı olsun canım Bende seni merak etmiştim.güle güle büyüt inşallah.

Çok heyecanlı geçtiğine eminim :) gözünüz aydın sağlıkla gelsin kuzucuk :)

Zaten düşük risk yazıyor, sıfır risk dıye bır tabır yok cnm.

Bende oyleyım. Göğüslerim zaten başından beri acınası bir haldeler. Karnımda bu son hafta çok gerılıyor.

Çok süper olmuş hayırlı olsun sanırım benimki de ikinci erkek olacak öyle hissediyorum bakalım oğluma iyi bir arkadaş olsunda inşallah
Bu arada hayalimdeki senle baya benziyorsun ama çok kilo aldım falan diyordun yanlış mı hatırlıyorum gayet iyi görünüyorsun

Herkese günaydın yerleşme furyasından dolayı giremedim pek ne var ne yok kuzular herşey yolunda gibi gördüm arada bakındım da nasıl herkes var mı yeni cinsiyet gelen A aslan_halit erkekmiş senin şimdi okudum çok sevindim gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

Gözünüz aydın ilk miydi?

hoşgeldin kiz annesi aramıza:) kiz mi istiyordun amin canım insallah

Bir kız da benden gelsin o zaman
gözün aydın canım çok sevindim. sağlıkla kucağına al bebişini
ben hala bilmiyorum haftaya cumartesi öğrenirim inşallah

Kızlar cips yediniz mi.hiç ben yemedim hamile kaldığımdan beri ama bu akşam çok fazla canım istedi aşerdim resmen eşime aldırdım bir kereden birşey olmaz herhalde dimi
canım ben normalde de pek yemem ama bi kereden bişey olmaz afiyet olsun

geçmiş olsun canım benim başıma gelmedi ama dr gerekli görüyorsa taktırmaktan başka şansın yok
Kızlar afedersiniz ama normal wcmi kullanıyorsunuz , yoksa alafranga wcmi. Ben normal kullanıyorum ama oturup kalkarken kasıklarda baskı oluyor zararlımı ki ?
canım ben alafranga kullanıyorum ama bi zararı olacağını sanmıyorum sonuçta eskiden insanlar alaturka tuvalet kullanıyordu ve hepsi de normal bebek sahibi oluyordu

ay çok heyecanlı olmuştur.gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…