- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 23
- 47
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.501
Ya canım 2.ye Doğum yapan arkadaşıma ben gümüş göğüs kılıfları varmış ondan almayı düşünüyorum hiç yara yapmıyormuş yada varsa anında 24 saat geçmeden iyileştiriyormuş dedim bana tahinin üzerinde biriken sıvı kısmı yağı var ya dedi onu sprey şişesine koymuş onu sürmüş hemen işe yarıyor dedi isterseniz onu deneyin birde benim dediğim silverette göğüs koruyucu diye birşey netten çok övmüşler aklınızda olsunKızlar ya bir şey soracağım. Daha önce burda göğüs uçlarının emzirirken yara olmaması için , buyuklerunden birinin onerdigi bir karisim surdugunden bahsetmisti bi arkadas. Dogumdan once surmus hatta ve hic yara olmadi demisti. Simdi bi arkadasim dogum yapti ve bu konuda cok sikintisi var. o kisi bu mesaji gorur de bizimle tekrar paylasir insallah. Bi sansimi deneyeyim dedim.
Aa cok ilginc. Kilif olayini denemisler bebek cekemiyor soguyor iyice memeden dedi.Ya canım 2.ye Doğum yapan arkadaşıma ben gümüş göğüs kılıfları varmış ondan almayı düşünüyorum hiç yara yapmıyormuş yada varsa anında 24 saat geçmeden iyileştiriyormuş dedim bana tahinin üzerinde biriken sıvı kısmı yağı var ya dedi onu sprey şişesine koymuş onu sürmüş hemen işe yarıyor dedi isterseniz onu deneyin birde
Stokke favorim ama oto koltuğu olarakta kullanılsın istiyorum o aparat yok stokkeda yani direk Bebek arabasından arabaya ordan elde eve taşınsın istiyorumBizde stokke var kızımdan kalma bunda almıycam hiçbişey. Çok kullanışlı tavsiye ederim.
UlaşBizde Yiğit,Kuzey,Bulut,Ulaş isimleri arasında kaldık kararsızız sizce kızlar
Kız bence n zaman kontrol?Burda belli mi cinsiyet annisler
Adı deniz olmalııııBizim isim Deniz olacak kısmet olursa. Hayalimdi,bir oğlum olursa adı Deniz olmalı derdim hep :) kısmet olursa olacak inşallah..
Normaldir herhalde canım o civarlar olur, usg ölçümüne göre kaç çıktı haftası? Cinsiyet kesinleşti mi??Kızlar 15 haftalıkken bebekleriniz kaç gramdı:) bugun bizimki 145gr çıktı tam 15+0
Erkek gibi geldi canımBurda belli mi cinsiyet annisler
Ah kuzum sorma sabah yataktan ayaga kalktım 2 dakika sonra karnıma bir ağrı saplandı resmen dogum sancısı olarak tarif edeyim sana ölüyorum sandım. Hemen telefona sarıldım eşim işteydi gelmesi yarım saati bulurdu babamı aradım o evdeydi geldiler annemle hemen acile gittik çok şükür kalp atışları hareketleri iyi dedi dün üzüntülü bir olay yaşadık ailecek sabaha kadar uyuyamadık eşimle zaten sabaha kadar karnım kasıldı sertleşti sürekli. Üzüntüden olmuştur dedi doktor ama bebeğim iyi çok şükür o korkuyla cinsiyetini sormak aklıma bile gelmedi kaybedicem diye çok korktumNormaldir herhalde canım o civarlar olur, usg ölçümüne göre kaç çıktı haftası? Cinsiyet kesinleşti mi??
Kesinlikle Deniz olmalıAdı deniz olmalııııkardeşim in adı da m. Deniz
Geçmş olsun bugün bende aynı böyle bi olay yaşadım çok korktum bebeğimi iyi gördüm çok şükür dedim kum varmış böbrekte benim ondanmıi bel ağrılarım ama o korkunu anlıyorum şuan çok değişik bi korku cidden allah yavrularımızı bize bağışlasın hiç bişiy mühim değilAh kuzum sorma sabah yataktan ayaga kalktım 2 dakika sonra karnıma bir ağrı saplandı resmen dogum sancısı olarak tarif edeyim sana ölüyorum sandım. Hemen telefona sarıldım eşim işteydi gelmesi yarım saati bulurdu babamı aradım o evdeydi geldiler annemle hemen acile gittik çok şükür kalp atışları hareketleri iyi dedi dün üzüntülü bir olay yaşadık ailecek sabaha kadar uyuyamadık eşimle zaten sabaha kadar karnım kasıldı sertleşti sürekli. Üzüntüden olmuştur dedi doktor ama bebeğim iyi çok şükür o korkuyla cinsiyetini sormak aklıma bile gelmedi kaybedicem diye çok korktumbu zamana kadar hep 3-4gün geriden geliyordu ama bugun gittiğimde tam son adetimle uyumlu çıktı çok şükür 1hafta sonra randevum var sakin kafayla ozaman sorarım artık. Ultrason resmi verdi ama sadece kafası :)) baş cevresini ölçmüş ve sadece kafasını vermiş bana da:))
silverette gümüş göğüs koruyucuyu denemişler bebek ondan memeden mi soğuyormuş? Doğru anladıysam bilelim bizde kullanmayızAa cok ilginc. Kilif olayini denemisler bebek cekemiyor soguyor iyice memeden dedi.
Yanına bir isim daha koy olsun bitsinGüzel hem kızınınkine uygun bence
Bende erkek olursa acaba kayınpederimin işmini mi koysak dedim çok severim kendisini onure etmek için bide gerçekten mükemmel bir insan
Sonuçta ismini aldığına çeker diyorlar bilmiyorum
İsmi mustafa ama sonradan düşündüm acaba başka mı olsa diyorum eşimde sevindi bu düşünceme görümceme de söyledi oda mutlu oldu ama şimdi benim aklım karıştı
İsim güzel ama ben bunu hiç düşünmemiştim bide yurt dışındayım bu ismin söylenişi kolay bide bilinen bir Türk isimi olabilir yani
Ama kp izin alıcaz bakalım o ister mi
Gerçi cinsiyet belli olsunda bir
Biz baya erkek gibi düşünmeye başladık
Hayırlısı bakalım
Pardon ya setinde warmış gördüm şimdi ben hep anakucağı ve Bebek arabasını ikili görmüşüm.Stokke favorim ama oto koltuğu olarakta kullanılsın istiyorum o aparat yok stokkeda yani direk Bebek arabasından arabaya ordan elde eve taşınsın istiyorum
Çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım bebeğini düşün üzme kendiniAh kuzum sorma sabah yataktan ayaga kalktım 2 dakika sonra karnıma bir ağrı saplandı resmen dogum sancısı olarak tarif edeyim sana ölüyorum sandım. Hemen telefona sarıldım eşim işteydi gelmesi yarım saati bulurdu babamı aradım o evdeydi geldiler annemle hemen acile gittik çok şükür kalp atışları hareketleri iyi dedi dün üzüntülü bir olay yaşadık ailecek sabaha kadar uyuyamadık eşimle zaten sabaha kadar karnım kasıldı sertleşti sürekli. Üzüntüden olmuştur dedi doktor ama bebeğim iyi çok şükür o korkuyla cinsiyetini sormak aklıma bile gelmedi kaybedicem diye çok korktumbu zamana kadar hep 3-4gün geriden geliyordu ama bugun gittiğimde tam son adetimle uyumlu çıktı çok şükür 1hafta sonra randevum var sakin kafayla ozaman sorarım artık. Ultrason resmi verdi ama sadece kafası :)) baş cevresini ölçmüş ve sadece kafasını vermiş bana da:))
Kesinlikle Deniz olmalıDeniz dedim adına,adı Deniz olmalı diyeceğim :)
Var canım yoksa çok zor olur. 11 kiloya kadar kullanılıyordu sanırım. Sonra besafe oto koltuğuna geçtik 4 yaşa kadar kullanılıyor bu. Sonra bunu kardeeşe devredip kızıma başka bişey alacağız derken kardeş hep eskilerle idare edecek :))Yanına bir isim daha koy olsun bitsin
Pardon ya setinde warmış gördüm şimdi ben hep anakucağı ve Bebek arabasını ikili görmüşüm.
Çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım bebeğini düşün üzme kendiniHAyırlısı artık iyiymiş ya çok şükür
Ben Yigit trn yana kullaniyorum oyumu bir erkege en cok yakisan isimlerden Kuzey ismi de cok guzel ama gecen yil falan cok populerdi.Bizde Yiğit,Kuzey,Bulut,Ulaş isimleri arasında kaldık kararsızız sizce kızlar
Bence bulutBizde Yiğit,Kuzey,Bulut,Ulaş isimleri arasında kaldık kararsızız sizce kızlar
Haftaya canımStokke favorim ama oto koltuğu olarakta kullanılsın istiyorum o aparat yok stokkeda yani direk Bebek arabasından arabaya ordan elde eve taşınsın istiyorum
Ulaşoğlumun adı Ali Ulaş çocukluğumun favori ismiydi oğluma nasip oldu şükür diğer isimlerde çok güzel Mert i de seviyorum ben. Dayımın oğlu Mert yoksa koyardım buna
Kız bence n zaman kontrol?
Soğan gerçekten çok iyi geliyormuş canım bence denemeliKızlar ya bir şey soracağım. Daha önce burda göğüs uçlarının emzirirken yara olmaması için , buyuklerunden birinin onerdigi bir karisim surdugunden bahsetmisti bi arkadas. Dogumdan once surmus hatta ve hic yara olmadi demisti. Simdi bi arkadasim dogum yapti ve bu konuda cok sikintisi var. o kisi bu mesaji gorur de bizimle tekrar paylasir insallah. Bi sansimi deneyeyim dedim.
Kızlar ya bir şey soracağım. Daha önce burda göğüs uçlarının emzirirken yara olmaması için , buyuklerunden birinin onerdigi bir karisim surdugunden bahsetmisti bi arkadas. Dogumdan once surmus hatta ve hic yara olmadi demisti. Simdi bi arkadasim dogum yapti ve bu konuda cok sikintisi var. o kisi bu mesaji gorur de bizimle tekrar paylasir insallah. Bi sansimi deneyeyim dedim.
anadolu ve avrupa yakasına doğuma geliyorlarmış istanbulda yaşamak zor ya gel izmire yerleş sen :)Şimdi baktım cnm çalışma saatleri 9-18 arası diyor sanırım doğum baska yerde yaptırıyorlarbana ters kalıyor zaten umarım bulurum iyi bir yer
bendim galiba o :) karışım değil ama soğan koydum bn birde her emzirmden sonra göğsünden 1 2 damla süt sıkıp göğüs uçlarına sürsün iyi gelir insallahKızlar ya bir şey soracağım. Daha önce burda göğüs uçlarının emzirirken yara olmaması için , buyuklerunden birinin onerdigi bir karisim surdugunden bahsetmisti bi arkadas. Dogumdan once surmus hatta ve hic yara olmadi demisti. Simdi bi arkadasim dogum yapti ve bu konuda cok sikintisi var. o kisi bu mesaji gorur de bizimle tekrar paylasir insallah. Bi sansimi deneyeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?