- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.521
Hayir canim silikon kilif. Yani kilifla cekemiyormus. Seninki de kilif degil mi? Bebek 3 gunluk bu arada daha.silverette gümüş göğüs koruyucuyu denemişler bebek ondan memeden mi soğuyormuş? Doğru anladıysam bilelim bizde kullanmayız
Ya o silikon gogus ucu klifi kullanmis ise yaramamis ama bi arkadas daha soyledi ayni seyi demek ki bu ise yarar farkli bir sey soyluyorum canim. Sagolun kizlar. B bebegimlebenAhhh o göğsümden kanlı süt emzirdiğim zamanlar geldi aklıma allahım nası bir acıydı ağlaya ağlaya emzirirdşm ilk iki ay. Ben bilmiyordum ama gümüş göğüs ucu koruyucular satılıyor onların yaralara iyi geldiğini yara oluşumunu engellediğini okumuştum çooook sonra bir makalede. Arkadaşın bir araştırsa gümüş göğüs ucu kalkanı diye
Iyi bakalım ne zaman gideceksinkızlar nasılsınızzz günaydııınnnn
kendime cok güzel ilgili bi doktor buldm öneriler dogrultusunda ona gidicem cinsiyet için eger hosuma giderse devam edicem. çünkü devlette eşim göremiyo ve cok istiyo görmeyi
özel muayehanesi varmş dogumuda bulundugum yerde bi özel hastane de yapıymş ve sezeryan normal dogum diye diretmiyomuş cok mutluyum
6 sında canımIyi bakalım ne zaman gideceksin
kızlar nasılsınızzz günaydııınnnn
kendime cok güzel ilgili bi doktor buldm öneriler dogrultusunda ona gidicem cinsiyet için eger hosuma giderse devam edicem. çünkü devlette eşim göremiyo ve cok istiyo görmeyi
özel muayehanesi varmş dogumuda bulundugum yerde bi özel hastane de yapıymş ve sezeryan normal dogum diye diretmiyomuş cok mutluyum[/QUOTE
inşallah memnun kalırsın canım, doktor gerçekten önemli:)kızlar nasılsınızzz günaydııınnnn
özel muayehanesi varmş dogumuda bulundugum yerde bi özel hastane de yapıymş ve sezeryan normal dogum diye diretmiyomuş cok mutluyum
inşallah istediğin gibi bi dr durkızlar nasılsınızzz günaydııınnnn
inşallah canım sırf iyi doktor bulamadıgımm için devlete sıgınmıştım bakalm :)inşallah memnun kalırsın canım, doktor gerçekten önemli:)
biz eşimle karar verdik erkek olursa o kız olursa ben karar vericm bende erva isminde kesin kararlıyım bakalım :)günaydın kızlar
isimler konuşulmuş. bizim henüz cinsiyet belli olmadığı için isism de belli değil
Geçmiş olsun canım bende boğazlardan hastayım grip gibiyimde dün işe gitmedim dinlendim geçmedi bugün daha kötüyüm ama mecburen işe geldimGünaydin kizlar. Sabah sabah bogaz agrisiyla uyandim. Insallah hastalanmam cünkü benim bagisiklik sistemim zaten cok kötü yani otoimmun bozuklugu var umarim cabucak gecer. Cinsiyeti belli olmayan anne adaylari yalniz degilsiniz ben de doktora 3 hafta sonra gidince kismetse ögrenebilicem.
Off canım sorma yaa dünden beri benim de boğazım sızlıyorGünaydin kizlar. Sabah sabah bogaz agrisiyla uyandim. Insallah hastalanmam cünkü benim bagisiklik sistemim zaten cok kötü yani otoimmun bozuklugu var umarim cabucak gecer. Cinsiyeti belli olmayan anne adaylari yalniz degilsiniz ben de doktora 3 hafta sonra gidince kismetse ögrenebilicem.
Canım o gümüş kalkanları bende araştırdım bu ceyda düvencide önermiş emzirdikten sonra göğsüne koyuyo emzirirken çıkarıyo gerçekten iyileştiriyo çok şaşıırdım falan diyodu hatta eçinde süt biriksin yıkamayın falan diyoduYa o silikon gogus ucu klifi kullanmis ise yaramamis ama bi arkadas daha soyledi ayni seyi demek ki bu ise yarar farkli bir sey soyluyorum canim. Sagolun kizlar. B bebegimleben
Ben Yigit trn yana kullaniyorum oyumu bir erkege en cok yakisan isimlerden Kuzey ismi de cok guzel ama gecen yil falan cok populerdi.
Bence bulut
Ulaşoğlumun adı Ali Ulaş çocukluğumun favori ismiydi oğluma nasip oldu şükür diğer isimlerde çok güzel Mert i de seviyorum ben. Dayımın oğlu Mert yoksa koyardım buna
Kız bence n zaman kontrol?
Günaydin kizlar. Sabah sabah bogaz agrisiyla uyandim. Insallah hastalanmam cünkü benim bagisiklik sistemim zaten cok kötü yani otoimmun bozuklugu var umarim cabucak gecer. Cinsiyeti belli olmayan anne adaylari yalniz degilsiniz ben de doktora 3 hafta sonra gidince kismetse ögrenebilicem.
Geçmiş olsun canım bende boğazlardan hastayım grip gibiyimde dün işe gitmedim dinlendim geçmedi bugün daha kötüyüm ama mecburen işe geldim. Dikkat et sende nane limon iç ballı veya ballı limonlu suya karabiber at sıcak sıcak iç geçer inşallah
Bizde Yiğit,Kuzey,Bulut,Ulaş isimleri arasında kaldık kararsızız sizce kızlar
Günaydin kizlar. Sabah sabah bogaz agrisiyla uyandim. Insallah hastalanmam cünkü benim bagisiklik sistemim zaten cok kötü yani otoimmun bozuklugu var umarim cabucak gecer. Cinsiyeti belli olmayan anne adaylari yalniz degilsiniz ben de doktora 3 hafta sonra gidince kismetse ögrenebilicem.
Geçmiş olsun canım bende boğazlardan hastayım grip gibiyimde dün işe gitmedim dinlendim geçmedi bugün daha kötüyüm ama mecburen işe geldim. Dikkat et sende nane limon iç ballı veya ballı limonlu suya karabiber at sıcak sıcak iç geçer inşallah
Kızlar sık sık sirke ile gargara yapın. Çok faydasını göreceksınız.Off canım sorma yaa dünden beri benim de boğazım sızlıyorinşallah hasta olmayız. Boğazı yumuşatacak şeyler içmek lazım
Benim nub tuttu,çin tuttu,rus tutmadı..rüyalarımda hep erkek bebek görüyodum oda tuttu,kalp atışlarıda tuttu,bide anneler hisseder.ilk ultrasona girdiğimde dedimki bu erkek.tatlıdan tiksindim resmen,ekşi ve tuzlu yiyorum halen.sonuç bir pipiliBu arada bende de çin tuttu , rus tutmadı.
Kalp atışı ve ramzi teorileri de tutmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?