2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
silverette gümüş göğüs koruyucuyu denemişler bebek ondan memeden mi soğuyormuş? Doğru anladıysam bilelim bizde kullanmayız
Hayir canim silikon kilif. Yani kilifla cekemiyormus. Seninki de kilif degil mi? Bebek 3 gunluk bu arada daha.

Ya o silikon gogus ucu klifi kullanmis ise yaramamis ama bi arkadas daha soyledi ayni seyi demek ki bu ise yarar farkli bir sey soyluyorum canim. Sagolun kizlar. B bebegimleben

kızlar nasılsınızzz günaydııınnnn

kendime cok güzel ilgili bi doktor buldm öneriler dogrultusunda ona gidicem cinsiyet için eger hosuma giderse devam edicem. çünkü devlette eşim göremiyo ve cok istiyo görmeyi

özel muayehanesi varmş dogumuda bulundugum yerde bi özel hastane de yapıymş ve sezeryan normal dogum diye diretmiyomuş cok mutluyum

Iyi bakalım ne zaman gideceksin

inşallah memnun kalırsın canım, doktor gerçekten önemli:)

inşallah istediğin gibi bi dr dur

günaydın kızlar
isimler konuşulmuş. bizim henüz cinsiyet belli olmadığı için isism de belli değil
biz eşimle karar verdik erkek olursa o kız olursa ben karar vericm bende erva isminde kesin kararlıyım bakalım :)

Günaydin kizlar. Sabah sabah bogaz agrisiyla uyandim. Insallah hastalanmam cünkü benim bagisiklik sistemim zaten cok kötü yani otoimmun bozuklugu var umarim cabucak gecer. Cinsiyeti belli olmayan anne adaylari yalniz degilsiniz ben de doktora 3 hafta sonra gidince kismetse ögrenebilicem.

Geçmiş olsun canım bende boğazlardan hastayım grip gibiyimde dün işe gitmedim dinlendim geçmedi bugün daha kötüyüm ama mecburen işe geldim . Dikkat et sende nane limon iç ballı veya ballı limonlu suya karabiber at sıcak sıcak iç geçer inşallah

Off canım sorma yaa dünden beri benim de boğazım sızlıyor inşallah hasta olmayız. Boğazı yumuşatacak şeyler içmek lazım

Ya o silikon gogus ucu klifi kullanmis ise yaramamis ama bi arkadas daha soyledi ayni seyi demek ki bu ise yarar farkli bir sey soyluyorum canim. Sagolun kizlar. B bebegimleben
Canım o gümüş kalkanları bende araştırdım bu ceyda düvencide önermiş emzirdikten sonra göğsüne koyuyo emzirirken çıkarıyo gerçekten iyileştiriyo çok şaşıırdım falan diyodu hatta eçinde süt biriksin yıkamayın falan diyodu

Ben Yigit trn yana kullaniyorum oyumu bir erkege en cok yakisan isimlerden Kuzey ismi de cok guzel ama gecen yil falan cok populerdi.

Yiğit bana da erkek için yakışan bir isim olarak geliyor eşim tam ikna olmadı ama.

Bulutta güzel yaa arkadaşım çok uysal çok uyumlu oluyorlar dedi ayy bilemiyorum kız olsa ismi hazırdı Güneş olacaktı

Mert ismini bende seviyorum eşim istemedi onu da. Ulaş ismini de önceden beri severim ama eşim yine arıza çıkarıyor iki isimde istemiyoruz. Bakalım neyde karar kılıcaz artık ama adı Ulaş olan çocuklar daha mülayim ve çok çok akıllı oluyorlar ya Maşallah

Amann çok dikkat et canım biliyorsun ben 5-6 günde ilaçlarla atlattım çok fenaydı hamilelikten önce olmadığım gribi oldum yanii. Önlemini al ıhlamur zencefil bal yap iç. Nane limon iç adaçayı ile gargara yap ama asla içme onu. Benimde grip bitti bahar nezlesi gibi birşey başladı gözlerim burnum kaşınıyor tıkanıyor. Ama burun tıkanması normalmiş bu ara çünkü hormonlardan dolayı burun mukozaları artıyormuş o da tıkanıklığa neden oluyormuş. öğren artık sende yaaa

Sana da geçmiş olsun canım bol bol dinlen dediklerini yap ateşini kontrol et çok önemli bana ateşten dolayı enfeksiyon riski olduğu için ilaç vermişti doktorum. Keşke işe gitmeme şansın olsaydı

Günaydınlar olsun ...

Bizde Yiğit,Kuzey,Bulut,Ulaş isimleri arasında kaldık kararsızız sizce kızlar

Off canım sorma yaa dünden beri benim de boğazım sızlıyor inşallah hasta olmayız. Boğazı yumuşatacak şeyler içmek lazım
Kızlar sık sık sirke ile gargara yapın. Çok faydasını göreceksınız.

Bu arada bende de çin tuttu , rus tutmadı.
Kalp atışı ve ramzi teorileri de tutmadı.
Benim nub tuttu,çin tuttu,rus tutmadı..rüyalarımda hep erkek bebek görüyodum oda tuttu,kalp atışlarıda tuttu,bide anneler hisseder.ilk ultrasona girdiğimde dedimki bu erkek.tatlıdan tiksindim resmen,ekşi ve tuzlu yiyorum halen.sonuç bir pipili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…