- 7 Ocak 2018
- 27.585
- 80.069
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.541
Cnm cinsiyeti ogrendin miKızlar 15 haftalıkken bebekleriniz kaç gramdı:) bugun bizimki 145gr çıktı tam 15+0
İşe gelmesem olur rapor alırım ama çok laf oluyor ya resmen baskı yapıyorlar en azından odamda otururum diyorum dersimde yok ama vücudum kırılıyor resmenSana da geçmiş olsun canım bol bol dinlen dediklerini yap ateşini kontrol et çok önemli bana ateşten dolayı enfeksiyon riski olduğu için ilaç vermişti doktorum. Keşke işe gitmeme şansın olsaydı
Onu yapmayı düşündüm ama kusarsam diye korkuyorumGünaydınlar olsun ...
Kızlar sık sık sirke ile gargara yapın. Çok faydasını göreceksınız.
yok canım bu öyle bişey değil emzirirken kullanmıyor öncesi ve sonrasında takılıyor yaraları iyileştiriyormuş hatta yara olmasın diye doğumdan 1-2 hafta önesi bile kullanılıyormuş..gümüş bir kapak gibi göğüs ucuna takıyorsun...dur linkini bulayım...Hayir canim silikon kilif. Yani kilifla cekemiyormus. Seninki de kilif degil mi? Bebek 3 gunluk bu arada daha.
Günaydın kızlar
Sağlık ocağından geliyorum randevum vardı. Tahlil yaptılar. Kan değerin 11in altında çıktığında kan ilacına başlarız dedi ebe. Tera-d3 vitamin verdi 3 damla içicem. İdrara da baktı enfeksiyon ya da protein fazlası yok. 24nisanda yine gidicem kan değerime bakacaklar ve ilk doz tetanos aşısı vuracaklar. 18.haftamı bitirmiş olacağım. Siz de sağlık ocağı kontrollerinizi aksatmayın
İşe gelmesem olur rapor alırım ama çok laf oluyor ya resmen baskı yapıyorlar en azından odamda otururum diyorum dersimde yok ama vücudum kırılıyor resmen
Canım her ay çağırıyorlar ve kan değerlerine bakıyorlar. Ben tarihleri karıştırmışım gelmediniz diye de aradılar. Bence aksatma git. Haftaya kendi doktoruma randevum var soracağım aşıyı ama yaptır der. Hamilelikte yapıyorlar çünküCanım ben ilk kontrolden sonra hiç gitmedim gel de demediler sadece ikili test sonucunu bildirmemi istediler bir de doktorum isterse tetenoz için gideceğimi söylediler o kadar bende bir daha gitmedim gitsem mi ki acaba yaa
İnşallah memnun kalırsın canım. Eşinin görememesi çok kötü onlarda baba merak ediyor.. hastanenin eşin doğuma girmesine izin vermeside çok önemli bizim için. Eşim çok heyecanlıydı mesela doğuma girerken :) şimdi daha çok heyecanlı ve sabırsızım diyor. Ne güzel anı işte.. benim hem eşim hem kardeşim girdi doğuma. Gayet eğlenceliydi o yüzden hiç korkmadım :)kızlar nasılsınızzz günaydııınnnn
kendime cok güzel ilgili bi doktor buldm öneriler dogrultusunda ona gidicem cinsiyet için eger hosuma giderse devam edicem. çünkü devlette eşim göremiyo ve cok istiyo görmeyi
özel muayehanesi varmş dogumuda bulundugum yerde bi özel hastane de yapıymş ve sezeryan normal dogum diye diretmiyomuş cok mutluyum
Kızım olsaydı ismini hazırdı off off :)biz eşimle karar verdik erkek olursa o kız olursa ben karar vericm bende erva isminde kesin kararlıyım bakalım :)
Ben ilk doğumumda kızım için yaptırdım. Şimdi bu doğumdada yaptıracağım inşallah. Hastane bilgilendiriyor ve tüm herşeyi hallediyor.Günaydın güzel anneler
Bugün doğumda kordon kanı bankası için 2 yer ile görüşeceğim aranızda yaptırmayı düşünen varmı? Oğlumda hiç bana böyle birşey bahsedilmemişti keşke bilseydim onda da kesin yaptırırım. Ne kadar geçerliliği olur onlar hakkında detaylı bilgi alacağım. Fiyatlar yüksekte değil bence çöpe gideceğine saklanabilir.
Günaydın güzel anneler
Bugün doğumda kordon kanı bankası için 2 yer ile görüşeceğim aranızda yaptırmayı düşünen varmı? Oğlumda hiç bana böyle birşey bahsedilmemişti keşke bilseydim onda da kesin yaptırırım. Ne kadar geçerliliği olur onlar hakkında detaylı bilgi alacağım. Fiyatlar yüksekte değil bence çöpe gideceğine saklanabilir.
eşimde benden daha cok heyecanlı o yüzden bide bu doktoru deneyelm dedik şimdiden başladı ne zaman gitcez demeye :))İnşallah memnun kalırsın canım. Eşinin görememesi çok kötü onlarda baba merak ediyor.. hastanenin eşin doğuma girmesine izin vermeside çok önemli bizim için. Eşim çok heyecanlıydı mesela doğuma girerken :) şimdi daha çok heyecanlı ve sabırsızım diyor. Ne güzel anı işte.. benim hem eşim hem kardeşim girdi doğuma. Gayet eğlenceliydi o yüzden hiç korkmadım :)
bnmde hazırda hiç umudum yok niyeyse erkek olcak gibiKızım olsaydı ismini hazırdı off off :)
Amin canım rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallahNe guzel ilk cocuk kiz olunca cok guzel oluyor biz anneler icin. biz kizimla simdiden arkadas olduk :) saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz insallah
Teşekkür ederimHayirli olsun cnm
Erkekte zaten yıllardır hazırdı isim bizde.. hayaldi,gerçek oldu :)eşimde benden daha cok heyecanlı o yüzden bide bu doktoru deneyelm dedik şimdiden başladı ne zaman gitcez demeye :))
bnmde hazırda hiç umudum yok niyeyse erkek olcak gibi
Canım sende üniversitede çalışıyorsun biliyorsun ortamı. Ben öğretim elemanıyım ve tabi doçent profesör üstün falan var hemen triplere giriyorlar garip garip tavırlar falan sonrada sen birşey istediğinde işini yapmıyorlar. Mesela bizde dönem içerisinde izin almak yasak sadece mecburi durumlarda izin veriyorlar. Resmi iznimizi sadece yazın temmuz ağustosta kullanabiliyoruz. Ben geçen çok hastaydım tabi bölüm başkanı bilmiyor hamile olduğumu onuda söyleyince şimdiden tribe giriyorlar ücretsiz alıcanmı bölümü bırakacanmı falan neyse adamdan izin istedim ama ölüyorum o kadar kötüydüm rapor getir bana öyle gidebilirsin demişti çok zoruma gitti bu durum.Alla alla ne biçim insanlar ya hamilesin ve hastasın yani bunun lafı mı olur hayret birşey dinlenerek geçer bu meret ben takmazdım alırdım rapor dinlenirdim ne derlerse desinler
Beni hiç çağırmadılar ben gittiğimdede kan değerlerine bakalım demedilerCanım her ay çağırıyorlar ve kan değerlerine bakıyorlar. Ben tarihleri karıştırmışım gelmediniz diye de aradılar. Bence aksatma git. Haftaya kendi doktoruma randevum var soracağım aşıyı ama yaptır der. Hamilelikte yapıyorlar çünkü
Ne olacaktı ismi :)Kızım olsaydı ismini hazırdı off off :)
Onkim firması ve babylife ile görüşeceğim bugün detaylı öğrenmek istiyorum sana da bilgi aktarırım bilgi aldıktan sonraGünaydın canım. Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama henüz detaylı araştırmaya fırsatım olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?