2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
M Melekk34 canim daha gecen gun arkadasima aynisini soylediper arkadasimda 1 hafta bekledi sonra ozelden baska bir doktora gitti ve cok sukur bebegin kalp atisini duydular bemce sende bekle cok kucuk oldugu icin duyulmayabilir birqz bekle insallah duyarsin kalp atisini

Günaydın güzel anneler

Bugün doğumda kordon kanı bankası için 2 yer ile görüşeceğim aranızda yaptırmayı düşünen varmı? Oğlumda hiç bana böyle birşey bahsedilmemişti keşke bilseydim onda da kesin yaptırırım. Ne kadar geçerliliği olur onlar hakkında detaylı bilgi alacağım. Fiyatlar yüksekte değil bence çöpe gideceğine saklanabilir.

Günaydın kızlar
Sağlık ocağından geliyorum randevum vardı. Tahlil yaptılar. Kan değerin 11in altında çıktığında kan ilacına başlarız dedi ebe. Tera-d3 vitamin verdi 3 damla içicem. İdrara da baktı enfeksiyon ya da protein fazlası yok. 24nisanda yine gidicem kan değerime bakacaklar ve ilk doz tetanos aşısı vuracaklar. 18.haftamı bitirmiş olacağım. Siz de sağlık ocağı kontrollerinizi aksatmayın

Sana da geçmiş olsun canım bol bol dinlen dediklerini yap ateşini kontrol et çok önemli bana ateşten dolayı enfeksiyon riski olduğu için ilaç vermişti doktorum. Keşke işe gitmeme şansın olsaydı
İşe gelmesem olur rapor alırım ama çok laf oluyor ya resmen baskı yapıyorlar en azından odamda otururum diyorum dersimde yok ama vücudum kırılıyor resmen

Hayir canim silikon kilif. Yani kilifla cekemiyormus. Seninki de kilif degil mi? Bebek 3 gunluk bu arada daha.
yok canım bu öyle bişey değil emzirirken kullanmıyor öncesi ve sonrasında takılıyor yaraları iyileştiriyormuş hatta yara olmasın diye doğumdan 1-2 hafta önesi bile kullanılıyormuş..gümüş bir kapak gibi göğüs ucuna takıyorsun...dur linkini bulayım...
https://tutumluanne.com/Urunler/Detay/353915/silverettegumusgogusucukapagi?kategoriSlug=anne
bak bir anne kullanmış satıyormuş normal sitesini açamadım nedense..böyle bişey..yorumlar çok iyi ama dediğim gibi çevremde kullanan deneyen yok sadece 24 saat bile geçmeden iyileştiriyor yazınca bende alsam mı doğuma yakın diye düşünmüştüm...bu arada eski çağlardan beri gümüşün iyileştirici şifalı yönü olduğu bilinir bu yüzden bana mantıklı gelmişti..

Canım ben ilk kontrolden sonra hiç gitmedim gel de demediler sadece ikili test sonucunu bildirmemi istediler bir de doktorum isterse tetenoz için gideceğimi söylediler o kadar bende bir daha gitmedim gitsem mi ki acaba yaa

İşe gelmesem olur rapor alırım ama çok laf oluyor ya resmen baskı yapıyorlar en azından odamda otururum diyorum dersimde yok ama vücudum kırılıyor resmen

Alla alla ne biçim insanlar ya hamilesin ve hastasın yani bunun lafı mı olur hayret birşey dinlenerek geçer bu meret ben takmazdım alırdım rapor dinlenirdim ne derlerse desinler

Canım ben ilk kontrolden sonra hiç gitmedim gel de demediler sadece ikili test sonucunu bildirmemi istediler bir de doktorum isterse tetenoz için gideceğimi söylediler o kadar bende bir daha gitmedim gitsem mi ki acaba yaa
Canım her ay çağırıyorlar ve kan değerlerine bakıyorlar. Ben tarihleri karıştırmışım gelmediniz diye de aradılar. Bence aksatma git. Haftaya kendi doktoruma randevum var soracağım aşıyı ama yaptır der. Hamilelikte yapıyorlar çünkü

İnşallah memnun kalırsın canım. Eşinin görememesi çok kötü onlarda baba merak ediyor.. hastanenin eşin doğuma girmesine izin vermeside çok önemli bizim için. Eşim çok heyecanlıydı mesela doğuma girerken :) şimdi daha çok heyecanlı ve sabırsızım diyor. Ne güzel anı işte.. benim hem eşim hem kardeşim girdi doğuma. Gayet eğlenceliydi o yüzden hiç korkmadım :)

Ben ilk doğumumda kızım için yaptırdım. Şimdi bu doğumdada yaptıracağım inşallah. Hastane bilgilendiriyor ve tüm herşeyi hallediyor.

Günaydın canım. Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama henüz detaylı araştırmaya fırsatım olmadı.

eşimde benden daha cok heyecanlı o yüzden bide bu doktoru deneyelm dedik şimdiden başladı ne zaman gitcez demeye :))

Kızım olsaydı ismini hazırdı off off :)
bnmde hazırda hiç umudum yok niyeyse erkek olcak gibi

Alla alla ne biçim insanlar ya hamilesin ve hastasın yani bunun lafı mı olur hayret birşey dinlenerek geçer bu meret ben takmazdım alırdım rapor dinlenirdim ne derlerse desinler
Canım sende üniversitede çalışıyorsun biliyorsun ortamı. Ben öğretim elemanıyım ve tabi doçent profesör üstün falan var hemen triplere giriyorlar garip garip tavırlar falan sonrada sen birşey istediğinde işini yapmıyorlar. Mesela bizde dönem içerisinde izin almak yasak sadece mecburi durumlarda izin veriyorlar. Resmi iznimizi sadece yazın temmuz ağustosta kullanabiliyoruz. Ben geçen çok hastaydım tabi bölüm başkanı bilmiyor hamile olduğumu onuda söyleyince şimdiden tribe giriyorlar ücretsiz alıcanmı bölümü bırakacanmı falan neyse adamdan izin istedim ama ölüyorum o kadar kötüydüm rapor getir bana öyle gidebilirsin demişti çok zoruma gitti bu durum.
Beni hiç çağırmadılar ben gittiğimdede kan değerlerine bakalım demediler

Kızım olsaydı ismini hazırdı off off :)
Ne olacaktı ismi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…