2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bizde stokke var kızımdan kalma bunda almıycam hiçbişey. Çok kullanışlı tavsiye ederim.

13 haftalik canim 12 haftalikken var resmi

Merhaba canlarım, bayadır yazamadım..işe başladım çok yoğun gene azar yiyince hep gülesim geliyo..bebekten galiba..ya bende bi sürü şey aldım h&m ve lcw dan aldım, lcw iyi mi kızlar 3_6, 6-9 alıyorum, kışlıklar bitmeden bi köşeye atalım dedim hazır indirimdeler, bide boynerden uzun kollu çıtçıtlı badiler aldım ay ay..ayy ben 1155 kilo doğurcak herkes kiloya takmış..boşverin canlarım alacakda biz verecekte biz..bu arada benim karnım devasa büyüdü..bugün işyerinde koca göbekle gezdim müdürüm karnımı sevip durdu :)

Demir yapiyor canim bende hemoroid var ilk dogumdan kaldi. Doktora soyledim kesti demiri. Bir de haslama mısır yiyiyorum ac karna metabolizmayı hizlandiriyor

Canim ya cok saol cevabin icin hayirliso bakalim ikinci gebeligim merak etmiyoo degilim kizimda hemen bilmisti doktorum :)

Ben istiyorum ama son anda kesin sıkıntı çıkacak diye düşünüyorum ve bunu destekleyen dr da önemli ama çok yok sanırım bi zeynep kamil de var diye duydum...

Ben dr ssvd yapıcam inş kosmet olur sağlıkla ssvd yapabilirim. İzmir’deyim ama Zeynep Kamili hep okuyorum, facebookta ssvd grubu var oradan çok bilgi ediniyorum ve her ilde hangi doktor destekliyor hepsi grubun dosyalarında var bir göz at istersen bak ekran görüntüsünü atıyorum grubun

Bence de öyle yapmak lazım inadına yanlarında yemek lazım bundan sonra çikolata gofret yanlarında yicem

Bulut ismini çok severim. Liseden beri hayalim oğlum olursa adını Bulut koyucamdı. Ama eşim istemediği için vazgeçtim şimdi.

Bugün bir arkadaşımda onu beğendi eşim de sevdi aslında çok önceden aklımızın bir köşesinde olan bir isimdi bakalım

Her içmemde dua ediyorum bana da gelsin o tiksinti diye. Ben sadece yarıya indirdim günlük içtiğim sigarayi inşallah rn kısa zamanda bi anda tiksinirim ben de....

Mrblar. Ben 7 haftalık hamileyim daha doğrusu hamile idim. 3 gün önce çok hafif leke gördüm ve ertesi gün doktora gittim bana bebeğimin hiç gelişmediğini ve yaşamadığını söyledi doktor. Kürtaj yapmak istedi.ama ben bebek çok küçük diye beklemek istedim kalbi atar umuduyla.ne yapmalayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…