2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Başka bi doktora daha görün bence. Belki kalp atımı başlamamıştır daha. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

inşallah bir şey olmaz bence başka doktora git haktan hayırlısı olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun çok kötü durum benim de dhaa önce 7 haftalıkken 2 defa kese gelişmediği için düşük oldu ins sizin öyle değildir genetik testi muhahhak yaptırın

Her içmemde dua ediyorum bana da gelsin o tiksinti diye. Ben sadece yarıya indirdim günlük içtiğim sigarayi inşallah rn kısa zamanda bi anda tiksinirim ben de....
İnşallah canım yazık bebeğine. Allah korusun gebeliğinde en ufak bi sıkıntı bile olsa bunu sigaradan bilip kendinden nefret edeceksin. Bence biraz dişini sık inan zor ama imkansız değil. Benden tiryaki değilsindir eminim. Canın sigara istedikçe su iç meyve ye başarabilirsin

Teşekkürler ben de üyeyim o gruba ben zaten suan yurtdışındayim nasip olursa 6 aylikken gelecegim Tr ye bakıyorum o listeye ara ara. Bana yakın birtek pendik bölge hastanesi var oraya gitmeyi düşünüyorum. Kısmet artık gerisi de

Erkek benimde, deneyeceğim cnm teşekkür ederim.

hayır cnm izmirdeyim ben ama istanbulda da mutlaka destekleyen vardır alle sağlık diye bir yer var bir bak istersen
Şimdi baktım cnm çalışma saatleri 9-18 arası diyor sanırım doğum baska yerde yaptırıyorlar bana ters kalıyor zaten umarım bulurum iyi bir yer

Bizim isim Deniz olacak kısmet olursa. Hayalimdi,bir oğlum olursa adı Deniz olmalı derdim hep :) kısmet olursa olacak inşallah..
Güzel hem kızınınkine uygun bence
Bende erkek olursa acaba kayınpederimin işmini mi koysak dedim çok severim kendisini onure etmek için bide gerçekten mükemmel bir insan
Sonuçta ismini aldığına çeker diyorlar bilmiyorum
İsmi mustafa ama sonradan düşündüm acaba başka mı olsa diyorum eşimde sevindi bu düşünceme görümceme de söyledi oda mutlu oldu ama şimdi benim aklım karıştı
İsim güzel ama ben bunu hiç düşünmemiştim bide yurt dışındayım bu ismin söylenişi kolay bide bilinen bir Türk isimi olabilir yani
Ama kp izin alıcaz bakalım o ister mi
Gerçi cinsiyet belli olsunda bir
Biz baya erkek gibi düşünmeye başladık
Hayırlısı bakalım

Kızlar ya bir şey soracağım. Daha önce burda göğüs uçlarının emzirirken yara olmaması için , buyuklerunden birinin onerdigi bir karisim surdugunden bahsetmisti bi arkadas. Dogumdan once surmus hatta ve hic yara olmadi demisti. Simdi bi arkadasim dogum yapti ve bu konuda cok sikintisi var. o kisi bu mesaji gorur de bizimle tekrar paylasir insallah. Bi sansimi deneyeyim dedim.

Karışımı bilmiyorum lakin kremler işe yaramadı mı ki acaba lansinoh ve garmastan etkili baya
Benim duyduğum bal sürmek iyi geliyor ama emzirirken silecek bal alerjik
Birde soğan kesecek şapka gibi çıkartım göğüslere koyacak hani kalkan gibi yani baya iyi geliyormuş

Bende severim kendilerini ama oğluma ismini vermem ya o büyük bişey benim için :) sen istiyorsan olur tabi ama kafanda karıştıysa düşün yinede.

Canim denemedigim krem kalmadi diyor. Simdi zeytinyai ve bal suruyormus. Sogani da soyliyeyim

Bende severim kendilerini ama oğluma ismini vermem ya o büyük bişey benim için :) sen istiyorsan olur tabi ama kafanda karıştıysa düşün yinede.
Evet biraz karıştı işte düşünmeden karar verince böyle oluyor çokta büyük bi problem değil bakalım cinsiyet kesinleşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…