- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.561
Ben ilkinde gümbürdeme doğum yapmışım şimdi anlıyorum :) ne mutlu sana ya keşke bende yaptırsaydımBen ilk doğumumda kızım için yaptırdım. Şimdi bu doğumdada yaptıracağım inşallah. Hastane bilgilendiriyor ve tüm herşeyi hallediyor.
kız erkek hepsi güzel ya cennet kokulularErkekte zaten yıllardır hazırdı isim bizde.. hayaldi,gerçek oldu :)
sezeryan sonrası normal doğum canımssvd ne anlamadım. cahilliğime verip ne olduğunu açıklar mısın?
Canım sende üniversitede çalışıyorsun biliyorsun ortamı. Ben öğretim elemanıyım ve tabi doçent profesör üstün falan var hemen triplere giriyorlar garip garip tavırlar falan sonrada sen birşey istediğinde işini yapmıyorlar. Mesela bizde dönem içerisinde izin almak yasak sadece mecburi durumlarda izin veriyorlar. Resmi iznimizi sadece yazın temmuz ağustosta kullanabiliyoruz. Ben geçen çok hastaydım tabi bölüm başkanı bilmiyor hamile olduğumu onuda söyleyince şimdiden tribe giriyorlar ücretsiz alıcanmı bölümü bırakacanmı falan neyse adamdan izin istedim ama ölüyorum o kadar kötüydüm rapor getir bana öyle gidebilirsin demişti çok zoruma gitti bu durum.
Beni hiç çağırmadılar ben gittiğimdede kan değerlerine bakalım demediler
Ne olacaktı ismi :)
Aaa o zaman olabilir. Insallah dedigin gibidir cogumuz bu problemi yasayacagiz muhtemelenyok canım bu öyle bişey değil emzirirken kullanmıyor öncesi ve sonrasında takılıyor yaraları iyileştiriyormuş hatta yara olmasın diye doğumdan 1-2 hafta önesi bile kullanılıyormuş..gümüş bir kapak gibi göğüs ucuna takıyorsun...dur linkini bulayım...
https://tutumluanne.com/Urunler/Detay/353915/silverettegumusgogusucukapagi?kategoriSlug=anne
bak bir anne kullanmış satıyormuş normal sitesini açamadım nedense..böyle bişey..yorumlar çok iyi ama dediğim gibi çevremde kullanan deneyen yok sadece 24 saat bile geçmeden iyileştiriyor yazınca bende alsam mı doğuma yakın diye düşünmüştüm...bu arada eski çağlardan beri gümüşün iyileştirici şifalı yönü olduğu bilinir bu yüzden bana mantıklı gelmişti..
benim sezeryanım da çok rahat olmuştu.ağrı sızı hiç olmadı 4 saat sonra baya ayakta geziyordum aslında ama yine de normali denemekte fayda var adı üstünde normal doğumRabbim hayırlara çıkarsın abdest al oku istersen biraz kendine
herşey sende bitiyor deneyebilirsin benim doktorum istersen bekleriz dedi doğum başladı ve sen yapamayacağını anladn seni ordan sezeryana alırım herşey senin elinde dedi. Deneyeceğim..
ben kent hastanesine gidiyorum izmir de benim doktorum kendi direk söyledi herşey normal giderse normal yapabilirsin bu sfere normal deneyelim diye hatta hemen yoga ya da platese başla dedi başladım bendeBen istiyorum ama son anda kesin sıkıntı çıkacak diye düşünüyorum ve bunu destekleyen dr da önemli ama çok yok sanırım bi zeynep kamil de var diye duydum...
LidyaCanım sende üniversitede çalışıyorsun biliyorsun ortamı. Ben öğretim elemanıyım ve tabi doçent profesör üstün falan var hemen triplere giriyorlar garip garip tavırlar falan sonrada sen birşey istediğinde işini yapmıyorlar. Mesela bizde dönem içerisinde izin almak yasak sadece mecburi durumlarda izin veriyorlar. Resmi iznimizi sadece yazın temmuz ağustosta kullanabiliyoruz. Ben geçen çok hastaydım tabi bölüm başkanı bilmiyor hamile olduğumu onuda söyleyince şimdiden tribe giriyorlar ücretsiz alıcanmı bölümü bırakacanmı falan neyse adamdan izin istedim ama ölüyorum o kadar kötüydüm rapor getir bana öyle gidebilirsin demişti çok zoruma gitti bu durum.
Olsun canım. İnşallah gerek olmaz ama ihtiyaç halinde bence kardeşinkidr kullanılıyor.Ben ilkinde gümbürdeme doğum yapmışım şimdi anlıyorum :) ne mutlu sana ya keşke bende yaptırsaydım
Tabi canım orası öyle.. allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.kız erkek hepsi güzel ya cennet kokulular
Onkim firması ve babylife ile görüşeceğim bugün detaylı öğrenmek istiyorum sana da bilgi aktarırım bilgi aldıktan sonra
Günaydın kızlar dünden beri sol kasığımda ağrıyla dolaşıyorum, akşam artık acile gittim, gaz sancısı dediler gönderdiler. Çok şükür bugün iyiyim, yarın da kontrolüm var zaten
Bizde düşünüyoruz canım ama daha fiyat ya da bilgi almadım. 24 nisan da detaylı ultrasonum var ondan sonraki randevumda doktorum ile görüşüp araştırmaya başlayacağım bende.Günaydın güzel anneler
Bugün doğumda kordon kanı bankası için 2 yer ile görüşeceğim aranızda yaptırmayı düşünen varmı? Oğlumda hiç bana böyle birşey bahsedilmemişti keşke bilseydim onda da kesin yaptırırım. Ne kadar geçerliliği olur onlar hakkında detaylı bilgi alacağım. Fiyatlar yüksekte değil bence çöpe gideceğine saklanabilir.
Evet canım ben de merakla bekliyorum haberleriniOnkim firması ve babylife ile görüşeceğim bugün detaylı öğrenmek istiyorum sana da bilgi aktarırım bilgi aldıktan sonra
ben kent hastanesine gidiyorum izmir de benim doktorum kendi direk söyledi herşey normal giderse normal yapabilirsin bu sfere normal deneyelim diye hatta hemen yoga ya da platese başla dedi başladım bende
doktorum izmirde ama ben Aydında oturuyorum burdan gidip geliyorum doktora . yogaya burda gidiyorum WOM Aydın dşye bir anne bebek danışmanlık merkezi. İzmirde de şubeleri varmış. hatta önce izmirde açılmış aydına yeni açıldı. instagramdan bak istersen baya güzel
Hadi yaa, demek ki her yerde aynı ilgi yok ama şöyle bişey var, arayıp bilgilendirmek görevleri yapmadıkları zaman şikayet geldiğinde ciddi uyarı alıyorlar diye biliyorum. Bence gidip konuş canım, takip etmeleri gerekCanım sende üniversitede çalışıyorsun biliyorsun ortamı. Ben öğretim elemanıyım ve tabi doçent profesör üstün falan var hemen triplere giriyorlar garip garip tavırlar falan sonrada sen birşey istediğinde işini yapmıyorlar. Mesela bizde dönem içerisinde izin almak yasak sadece mecburi durumlarda izin veriyorlar. Resmi iznimizi sadece yazın temmuz ağustosta kullanabiliyoruz. Ben geçen çok hastaydım tabi bölüm başkanı bilmiyor hamile olduğumu onuda söyleyince şimdiden tribe giriyorlar ücretsiz alıcanmı bölümü bırakacanmı falan neyse adamdan izin istedim ama ölüyorum o kadar kötüydüm rapor getir bana öyle gidebilirsin demişti çok zoruma gitti bu durum.
Oğluma hamileyken hep jilet kullandım sonra emzirme donemindede devam ettim jilete. Vaktim yoktu çünkü. Baktım çok siklasti 1 yildirda ağda yapıyorum evde zamanla alisiyorsun acı olmuyor şimdi önümüzdeki görene kadar devam agdayaBende normalde ağdaya gidiyordum hamileliği öğrendiğimden beri gitmiyorum jilet sağolsun oda tam temizlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?