2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben ilk doğumumda kızım için yaptırdım. Şimdi bu doğumdada yaptıracağım inşallah. Hastane bilgilendiriyor ve tüm herşeyi hallediyor.
Ben ilkinde gümbürdeme doğum yapmışım şimdi anlıyorum :) ne mutlu sana ya keşke bende yaptırsaydım

Kizlar gunaydinnn isimler konusulmus bende soyleyim o zaman. Erkek olursa esim katacak kiz olursa kizimla ben katacaz.. benim kizimin adi Kumsal eger bebisimde kiz olursa Masal ,,Nefes,,, yada Elizan katmayi dusunuyoruz hayirlisi ama erkek olursa esim soylemiyor sonra diyor kismettttt

Evet canım ben işçiyim eşim öğretim elemanı yard. doç. ve o da alamıyor dönem içinde izin malesef ama tedavi için Bursa'ya gitmemiz gerekiyordu bazen gün aşırı gitmemiz gerekti yumurtalar büyütüldüğü zaman o zaman sağolsun verdiler dekan kendin bölümünden ve kağıt yazdırdı falan bir de ben hastayken de eşim başımda durdu dersi yoktu sorun çıkarmadılar benim işyerimde de çıkarmıyorlar kendi iznimden kullanayım ya da rapor alayım amirimiz iyi ama normal şartlarda yasak. İnsanlarda hiç idare etmek insanlık kalmamış

Aaa o zaman olabilir. Insallah dedigin gibidir cogumuz bu problemi yasayacagiz muhtemelen

benim sezeryanım da çok rahat olmuştu.ağrı sızı hiç olmadı 4 saat sonra baya ayakta geziyordum aslında ama yine de normali denemekte fayda var adı üstünde normal doğum

Ben istiyorum ama son anda kesin sıkıntı çıkacak diye düşünüyorum ve bunu destekleyen dr da önemli ama çok yok sanırım bi zeynep kamil de var diye duydum...
ben kent hastanesine gidiyorum izmir de benim doktorum kendi direk söyledi herşey normal giderse normal yapabilirsin bu sfere normal deneyelim diye hatta hemen yoga ya da platese başla dedi başladım bende

Lidya

Günaydın kızlar dünden beri sol kasığımda ağrıyla dolaşıyorum, akşam artık acile gittim, gaz sancısı dediler gönderdiler. Çok şükür bugün iyiyim, yarın da kontrolüm var zaten isimler başlamış belli olmaya, benim ahtım vardı oğlum olursa Mustafa Kemal koyacağım diye, kayınpederimin adı Mustafa, hem de eşim çocuğa bu kadar misyon yüklemeyelim dedi biz de nasipse Yiğit Kemal koyacağız İsmin gücüne daima inanmışımdır. İnşallah ismini aldığı kişi gibi yiğit, vatanına milletine faydalı bir evlat olur.

Ya bende Quinny ya da stokke istiyorum hem çok şık hemde kullanışlı geliyor
çok güzel görünüyorlar değil mi arkadaşım da var 3 yaşında çocuğu hala dışarıya çıkarken ok rahat kullanıyor. hem çocuk anneyle göz hizasında olduğu için sohbet ederek geziyorlar. biz dışarı çıktığımızda kavga kıyamet bebek arabasına binmiyor yürürken yoruldum kucağına al diyor.

Onkim firması ve babylife ile görüşeceğim bugün detaylı öğrenmek istiyorum sana da bilgi aktarırım bilgi aldıktan sonra

Sağol canım benim süper olur

Günaydın kızlar dünden beri sol kasığımda ağrıyla dolaşıyorum, akşam artık acile gittim, gaz sancısı dediler gönderdiler. Çok şükür bugün iyiyim, yarın da kontrolüm var zaten

Günaydın cnm geçmiş olsun. Doktoruna bahset mutlaka. Benim de sol tarafıma sancı girdi geçen ama dümdüz uzanınca geçiyordu. Doktor baktı, küçük bir kist var ama sorun olmaz dedi. Cumartesi kendi doktoruma detaylı baktıracağım.

Bizde düşünüyoruz canım ama daha fiyat ya da bilgi almadım. 24 nisan da detaylı ultrasonum var ondan sonraki randevumda doktorum ile görüşüp araştırmaya başlayacağım bende.

K klbk85 bende izmirdeyim medical'e gidiyorum. Yoga-Pilates düşünüyorum, nereye başladınız acaba?
doktorum izmirde ama ben Aydında oturuyorum burdan gidip geliyorum doktora . yogaya burda gidiyorum WOM Aydın dşye bir anne bebek danışmanlık merkezi. İzmirde de şubeleri varmış. hatta önce izmirde açılmış aydına yeni açıldı. instagramdan bak istersen baya güzel

Hadi yaa, demek ki her yerde aynı ilgi yok ama şöyle bişey var, arayıp bilgilendirmek görevleri yapmadıkları zaman şikayet geldiğinde ciddi uyarı alıyorlar diye biliyorum. Bence gidip konuş canım, takip etmeleri gerek

Bende normalde ağdaya gidiyordum hamileliği öğrendiğimden beri gitmiyorum jilet sağolsun oda tam temizlemiyor
Oğluma hamileyken hep jilet kullandım sonra emzirme donemindede devam ettim jilete. Vaktim yoktu çünkü. Baktım çok siklasti 1 yildirda ağda yapıyorum evde zamanla alisiyorsun acı olmuyor şimdi önümüzdeki görene kadar devam agdaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…