2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

hemen bakıyorum çok sağol

Yaa bende şimdilik ağdaya gidiyorum. Ama çok kasılıyorum. son zamanlarda sıkıntı yaşayabilirim diye düşünüyorum. E jileti de son aylarda önümüzü göremezken nasıl yapıcaz?? çıkamadım işin içinden

Bakalım stokke ilk tercihim incelemem lazım daha ben çok irdelerim böyle şeyleri
Aynı benim oğlum işte aşkkkk o UlAşkk güzelim isimleri beğenmeyen kocan inşallah abuk bi isim bulmaz

Bakalım stokke ilk tercihim incelemem lazım daha ben çok irdelerim böyle şeyleri
Aynı benim oğlum işte aşkkkk o UlAşkk güzelim isimleri beğenmeyen kocan inşallah abuk bi isim bulmaz

Bizde düşünüyoruz canım ama daha fiyat ya da bilgi almadım. 24 nisan da detaylı ultrasonum var ondan sonraki randevumda doktorum ile görüşüp araştırmaya başlayacağım bende.
2750 TL + 100 € ( Yıllık saklama bedeli ) verdiler bana ama net olarak gttiğimde belli olacak

Kızlar ben haftada 2 kere Nescafe içiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz. Zararlı midir acaba.
Canm nescafe yerine filtre kahve ic bence nescafelern özellikle paket satılanlarında cok zararlı madde var,ben icecegm zaman filtre khve yapıp icine süt kaynatıyorum

Ya o silikon gogus ucu klifi kullanmis ise yaramamis ama bi arkadas daha soyledi ayni seyi demek ki bu ise yarar farkli bir sey soyluyorum canim. Sagolun kizlar. @bebegimleben

Yok bu emzirirken kullanılan kalkanlardan değil. Ucu kapalı gümüşten yapılma. Göğüs ycuna koyuyor emzirmediği zamanlarda, yara oluşumunu engelliyor olan yaranın iyileşmesini sağlıyor

benim sezeryanım da çok rahat olmuştu.ağrı sızı hiç olmadı 4 saat sonra baya ayakta geziyordum aslında ama yine de normali denemekte fayda var adı üstünde normal doğum
Aynen bende sezeryan oldum ama çok şükür bir sıkıntısını yaşamadım ama normalide tatmak istiyorum :)

Olsun canım. İnşallah gerek olmaz ama ihtiyaç halinde bence kardeşinkidr kullanılıyor.
Öyleymiş Rabbim tabiki ihtiyaç haline düşürmesin ama geleceğimizin garantisi yok maalesef heleki bu kadar radyasyon gdo hormon yüklü bir dönemde yaşarken

BU doğumumda ben de kordon kanını saklamayı düşünüyorum aldığın bilgileri bana da yazar mısın?
Kızımda da haberim vardı ama nedense üstüne düşmemiştim. Çok değerli oysa

ben kent hastanesine gidiyorum izmir de benim doktorum kendi direk söyledi herşey normal giderse normal yapabilirsin bu sfere normal deneyelim diye hatta hemen yoga ya da platese başla dedi başladım bende

Canım sen kentte kime gidiyordun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…