2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım merhaba bende gitmeyi düşünüyorum yoga pilatese. Belirli saatleri var mı? Eğitmenler nasıl ilgili mi? Haftaya doktoruma sorcam Bi engel var mı diye yok derse gelmek istiyorum bende.

AYNEn öyle bende idrar yolu iltihabı varmı diye düşündüm ama doktor bi tetkik istemedi rabbime emanet yavrularımız

Sağol kuzum <3

Valla kan ilacını bilmiyorum ama tetanoz için kendileri ararlar heralde diye düşünüyorum haftaiçi çalışıyorum iş yerim çok uzak sabah servisi kaçırırsam çok zor giderim işe onlar çağırmadan gitmek istemiyorum o yüzden ama sen böyle deyince bilemedim

Öyleymiş Rabbim tabiki ihtiyaç haline düşürmesin ama geleceğimizin garantisi yok maalesef heleki bu kadar radyasyon gdo hormon yüklü bir dönemde yaşarken
Allah korusun hepimizi ama gerçekten yaşadığımız dönem bu konuda insanı fazlaca endişelendiriyor. O yüzden kendimizce önemler almak gerek.

Bakalım stokke ilk tercihim incelemem lazım daha ben çok irdelerim böyle şeyleri

Aynı benim oğlum işte aşkkkk o UlAşkk güzelim isimleri beğenmeyen kocan inşallah abuk bi isim bulmaz

Onun istediği isimleri de ben istemiyorum tabii ki kendine kendine bu olsun demiyor neyse ki. Bu isimleri hep ben buldum valla çaren yok bu isimlerden birini seçeceksin artık çünkü daha bakıp kafamı bulandırmak istemiyorum dedim Kuzey, Yiğit,Ulaş, Bulut seçsin işte bu arada bende hangisine ağırlık vereceğime bakayım ama Ulaş ilk sırada benim için tabii de

İNŞLH CNM DA İSMİNDEN DOLAYI SIKINTI YAŞAMAZ UMARIM İLERDE MALUM İNSANLARI KATAGORİLERE AYIRMAK MODA OLDU

Bugün doğum günüm eee yaş oldu 29 hadi bakalım sevinmeyim üzüleyim yaşlanıyorum

Doğum günün kutlu olsun canım.. Ay ben öleyim o zaman 35 yaşındayım daha ilk çocuğuma hamileyim 3 tane dondurulmuşum daha var tüp bebekle olunca ama ne ara bunu büyütücem de 2. yi yapıcam bilmiyorum 2. çocuk da çok istiyorum ama malum yaş konusu sezeryan olucam tüp bebek olunca onda da 1.5 seneden önce de yeniden hamile kalmak riskli yara ancak iyileştiğinden toparlandığından

Canım merhaba bende gitmeyi düşünüyorum yoga pilatese. Belirli saatleri var mı? Eğitmenler nasıl ilgili mi? Haftaya doktoruma sorcam Bi engel var mı diye yok derse gelmek istiyorum bende.
Aydında mısın canım sende . evet ben çok sevdim yoga hocası çok iyi. hocanın orada olduğu ve benim uygun olduğum grup saatelerine göre ayarlama yaptık biz. bireysel derslerde varmış onlar da direk sen belirlersin saati . ama ben grup dersi istedim zaten en fazla 4 kişi olur dediler bireyselde fiyat biraz daha fazla oluyor

Gecmis olsun bende haftaya ogrenirim insallah
Dün ağrım olduğu için gittim hiç cinsiyet sormak aklıma bile gelmedi kalp atışlarını duyup hareketlerini görünce rahatladıım kontrolümde sorarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…