2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
selam kızlar bugün hiç hamile olduğumu hissetmiyorum bir sorun mu var kuruntu yaptım baya ara ara kasık ağrısı olurdu ama bugün yok 14+5 oldum bugün ne zaman hissedecem merak ediyorum ikinci bebeğim bir de iştahım çok açıldı faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ama bakalım iki hafta sonra kontrol var merakla bekliyorum cinsiyeti 16 da kesin söylerim ama kıza benziyor dedi inşallah kızım olur bir oğlum var bir de kızım olmasını çok istiyorum ama kısmet artık sağlıklı olsunlar da

ben 5 kilo aldım

Kaç haftalık oldun canım sen. Valla benim ilk başlarda bulantı olmasaydı bende 4 kilo almış olurdum. Şu an 42 kiloyum 40 kilo ile başladım annemde dün diyor ancak 45 kilo ile doğuma gidersin dedim anne saçmalama daha 3.5 aylığım 15 haftanın içindeyim 42 olmuşum 5.5 ayda 3 kilomu alıcam sadece 50 kiloyu görürüm dedim iştah zirvede grip oldum ya ben o arada kilo verdim yoksa bunun üzerine 1 kilo daha eklenecekti

13 HAFTALIKKEN KIZA BENZETTİ. BUGÜN 15+1 Bİ OĞLUM VAR BELKİ YARIN YİNE GİDERİM MERAKLANIYORM SAĞLIKLI SIHATLİ Bİ KIZIM OLSN İNŞ

Selam canım, aynıyız ben de 14+5’im Dediğin gibi bazı günler hamile olduğumu bile unutuyorum, bazı günler de ağrıdan duramıyorum. Garip bişey
Senin yine az kalmış hissetmene, benim ilk hamilelik daha çoook var.

15+5 im canım
zayıflıgın hamileliğe zararı yoktur dimi bebek kilo aldıgı sürece ? bence senin 3.5 ayda 2 kilo normal cünkü sabit kalanlarda oluyomş önümüzdeki 3 ayda alınıyoms aslı kilo sanırım
fazla kilo alıyorm bende bulantım cabuk geçti şimdi ne bulursam yiyorum ekmegi azalttm bakalm

Dr dan çıktım şimdi teyzeleyy 15+2 göründük oynuyordu minik minik yine erkek dedi değişmedi neyseki dudağım uçuklamıştı onu gördü bi krem yaZdı birde elmayı kabuğuyla ye ve kabuğunun içini sür dedi biraz üzerine maltofer ve devit3 yazdı decavitin yanına kullanmam için Herşey yolunda haftaya kontrol tekrar

Eklentiler

• 5B163A48-C7FD-451A-9F93-F1A56BEBFCD9.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 147
1 2 haftadır bende aynı korkuyu yaşıyordum. Önceden çok fazla olan kasık ağrılarım azaldı vs. Korkup gittim doktora çok şükür iyiydi bebeğim. Doktor birşey demedi ama Sanırım rahim yukarı çıktıkça kasıktaki baskı azaldığı için bizim ağrılarda azaldı. Yani ben böyle düşünüyorum. Kendi doktoruma gittiğimde de sorucam inşallah :)

ne güzel bi poz yakalams maşallah minnoşaaa

Evet canım Aydında oturuyorum bende. Eşimde istiyor haftaya Dr sorayım senden bilgiler alırım sonra yine sağol canım

Bakalım stokke ilk tercihim incelemem lazım daha ben çok irdelerim böyle şeyleri

Aynı benim oğlum işte aşkkkk o UlAşkk güzelim isimleri beğenmeyen kocan inşallah abuk bi isim bulmaz

ben de stokke istiyordum ama kullanan bir arkadaşım çok büyük araba bagajına sığmıyor dedi kafam biraz karıştı. mamas &papas ocarro ya kayıyor biraz aklım şu sıralar.

umarım yapabiliriz diyeyim o zaman benim için biraz cesaret lazım sanırım.:)
bende cesaret tam valla deli cesareti geldi resmen eşim doktoruma diyor bu doğuramaz bakmayın böyle dediğine iğne vurulsa baygınlık geçiriyor dedi doktorumda kızdı ona motivasyon bozmak yok anneye tam destek dedi

Yok zararı canım zaten benim boyum kısa ama almam da gerekiyor normal kilo almam evet istiyordum almayı zaten evet asıl önümüzdeki aylarda alıcaz. Ekmeği de azaltamıyorum ekmeksiz yiyemiyorum çorba makarna pilav harici illa ekmek olacak. Hayırlısı arttık napalım bende 15+6 oldum.

Sadece kilo alan ben değilmişim ama benim iki cocugumdada 20 kilodan fazla aldım 5.5 alimlerde annemlere gidicez birbuçuk ay kalirim asil kiloyu orda alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…