2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Maşallah canımm kocaman olmuş doğru yere baktıysam eğer biraz karışık. Haftaya neden tekrar çağırıyor benim doktor ayda bir çağırıyor yaa

kızlar tansiyonunuz nasıl? çok başım ağrıdı bi de başım döndü. şirket doktoruna tansiyonumu ölçtürdüm. 8.4 e 6.5 çıktı. düşük ama yüksek olması daha tehlikeli. uzanın biraz bi de aç kalmayın dedi. sizin kaçlarda oluyor genelde?

Canım o 14+6 olmasın ben 15+0 ım yanlış olmuş

ben de 14+5 im bana da 13 haftada kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi kontrolüme 10 gün var inşallah o zaman net öğrenirim

Benimde 9a 6 10a 6 falan çıkıyo hep. daha önceleri de öyleydi gerçi benim ama hamilelerde genelde düşük oluyo tansiyon demişti sağlık ocağındaki ebe. baş ağrısı bendede hep var son 1 haftadır hiç kesilmiyo bazen hafif bazen şiddetli

bende cesaret tam valla deli cesareti geldi resmen eşim doktoruma diyor bu doğuramaz bakmayın böyle dediğine iğne vurulsa baygınlık geçiriyor dedi doktorumda kızdı ona motivasyon bozmak yok anneye tam destek dedi

Hahaha aynı benim eşim O da benim için öyle der hep ama haklı benim adam. Kan tutuyor beni. İğne yaptırsam ayılıp bayılırım yada ortalığı ayağa kaldırırım

Artık çok uzun süre ayakta kalamıyorum.Ev işlerimi de zor yapıyorum.Başlıyor Bi kasık ağrısı ve sancı.Ama daha erken değil mi?Sizde de durum böyle mi?Yani yorgunluk değil de sancım oluyor.Acaba bende mi sorun var?Her zaman da doktoru arayıp soramıyorum ki?

canım benim de genelde düşük

Yaa sende senin gibiyim kuzum tatlıdan tiksindim turşu acı ekşi tuzlu deli gibi yiyorum

15+5

sen almak istiyosan azaltma zaten kuzum ama muz yiyebilirsin bak cocuk içinde cok faydalıymş ve kilo aldırıyo o egçen biri tavsie etti muz bamya kaşar peyniri cocugun gelişimine cok faydalıymş ben kaşar yiyorm kilo yapmasn diye yoks muzu severim yani

ben ölçmüyorm ama geçen akşam cok başım döndü ayakta duramadm tuzlu ayran içtm ayaklarmın altına yastık koydmda öyle düzeldm

Evet canım muz ve kaşar peyniri aldırıyormuş ben muzu sütle birlikte tüketiyorum sütü sade içemediğim için muzla karıştırıyorum böylece muzda almış oluyorum ayrıca muz yesem iyice kabız yapar. Kaşar peynir de sabahları sandviç yapıp getiriyorum işyerinde beyaz peynirle karışık öyle yiyorum daha fazla yemem lazım aslında.

Hamilelikte tansiyon düşük oluyor canım benim hep 11-8 olan tansiyon son kontrollerde 9-6 idi baktık öyle oluyormuş hele bir de aç kalınca falan iyice düşüyor işte o zaman baş dönmesi baş ağrısı oluyor. Ben gripken yemek yiyemedim bir de haftasonu çok baş ağrım tuttu yiyemedim ölçtük küçük tansiyon 4 e düşmüştü aç kalmamak lazım

muzu bende birazda o yüzden yemiyorm kabızlıktn korktgm için zaten sürekli bi şişkinlik var bide kabız olursak
4 e mi düşmüş bnm en son sağlık ocagında ölçüldü anneme gidince bi ölceyim bakaym aslında evde alet olsa keske takip ederdik

Kızlar Onkim ile görüştük 2750 TL + 100 € fiyat verdi. 2750 nin bir kısmı doğumda kalanı için 6 taksite kadar bölebiliyorlar. Kordon kanı ise 80 tip hastalığın tedavisinde kullanılabiliyormuş aynı zamanda kardeşine de dönor olabiliyormuş. 40 - 50 kglık bir insan için yeterli sayıda hücre barındırıyormuş fazlası için ise ilave tedavi metodları yapılıyormuş. Güçlü azot gazları ile muhafaza ediliyor ve biz artık tamam diyene kadar saklanabiliyor. Baby life ile görüşmedim ama onkime onay verdik hayırlısı ile hemen hemen her şehirde de mevcut kızlar bilginize

ne demek haftaya ya ne demek benim doktor 1 ay sonra çağırıyor delirtecek valla beni

Bilgiler için teşekkürler kuzumm. İnşallah hiç gerek kalmaz kullanmanıza

Teşekkürler canım ama erken evlendim işte ancak senin durum farklı evet benim de iki çocukların arası tam 3 yaş kızım 2'yi doldurunca hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…