- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.641
Dr dan çıktım şimdi teyzeleyy15+2 göründük oynuyordu minik minik yine erkek dedi değişmedi neyseki dudağım uçuklamıştı onu gördü bi krem yaZdı birde elmayı kabuğuyla ye ve kabuğunun içini sür dedi biraz üzerine maltofer ve devit3 yazdı decavitin yanına kullanmam için Herşey yolunda haftaya kontrol tekrar
Canım o 14+6 olmasın ben 15+0 ım yanlış olmuşYok zararı canım zaten benim boyum kısa ama almam da gerekiyor normal kilo almam evet istiyordum almayı zaten evet asıl önümüzdeki aylarda alıcaz. Ekmeği de azaltamıyorum ekmeksiz yiyemiyorum çorba makarna pilav harici illa ekmek olacak. Hayırlısı arttık napalım bende 15+6 oldum.
ben de 14+5 im bana da 13 haftada kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi kontrolüme 10 gün var inşallah o zaman net öğrenirimselam kızlar bugün hiç hamile olduğumu hissetmiyorum bir sorun mu var kuruntu yaptım baya ara ara kasık ağrısı olurdu ama bugün yok 14+5 oldum bugün ne zaman hissedecem merak ediyorum ikinci bebeğim bir de iştahım çok açıldı faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ama bakalım iki hafta sonra kontrol var merakla bekliyorum cinsiyeti 16 da kesin söylerim ama kıza benziyor dedi inşallah kızım olur bir oğlum var bir de kızım olmasını çok istiyorum ama kısmet artık sağlıklı olsunlar da
Benimde 9a 6 10a 6 falan çıkıyo hep. daha önceleri de öyleydi gerçi benim ama hamilelerde genelde düşük oluyo tansiyon demişti sağlık ocağındaki ebe. baş ağrısı bendede hep var son 1 haftadır hiç kesilmiyo bazen hafif bazen şiddetlikızlar tansiyonunuz nasıl? çok başım ağrıdı bi de başım döndü. şirket doktoruna tansiyonumu ölçtürdüm. 8.4 e 6.5 çıktı. düşük ama yüksek olması daha tehlikeli. uzanın biraz bi de aç kalmayın dedi. sizin kaçlarda oluyor genelde?
bende cesaret tam valla deli cesareti geldi resmeneşim doktoruma diyor bu doğuramaz bakmayın böyle dediğine iğne vurulsa baygınlık geçiriyor dedi doktorumda kızdı ona motivasyon bozmak yok anneye tam destek dedi
canım benim de genelde düşükkızlar tansiyonunuz nasıl? çok başım ağrıdı bi de başım döndü. şirket doktoruna tansiyonumu ölçtürdüm. 8.4 e 6.5 çıktı. düşük ama yüksek olması daha tehlikeli. uzanın biraz bi de aç kalmayın dedi. sizin kaçlarda oluyor genelde?
Yaa sende senin gibiyim kuzum tatlıdan tiksindim turşu acı ekşi tuzlu deli gibi yiyorumBenim nub tuttu,çin tuttu,rus tutmadı..rüyalarımda hep erkek bebek görüyodum oda tuttu,kalp atışlarıda tuttu,bide anneler hisseder.ilk ultrasona girdiğimde dedimki bu erkek.tatlıdan tiksindim resmen,ekşi ve tuzlu yiyorum halen.sonuç bir pipili
15+5kaç haftalik
sen almak istiyosan azaltma zaten kuzum ama muz yiyebilirsin bak cocuk içinde cok faydalıymş ve kilo aldırıyo o egçen biri tavsie etti muz bamya kaşar peyniri cocugun gelişimine cok faydalıymş ben kaşar yiyorm kilo yapmasn diye yoks muzu severim yaniYok zararı canım zaten benim boyum kısa ama almam da gerekiyor normal kilo almam evet istiyordum almayı zaten evet asıl önümüzdeki aylarda alıcaz. Ekmeği de azaltamıyorum ekmeksiz yiyemiyorum çorba makarna pilav harici illa ekmek olacak. Hayırlısı arttık napalım bende 15+6 oldum.
ben ölçmüyorm ama geçen akşam cok başım döndü ayakta duramadm tuzlu ayran içtm ayaklarmın altına yastık koydmda öyle düzeldmkızlar tansiyonunuz nasıl? çok başım ağrıdı bi de başım döndü. şirket doktoruna tansiyonumu ölçtürdüm. 8.4 e 6.5 çıktı. düşük ama yüksek olması daha tehlikeli. uzanın biraz bi de aç kalmayın dedi. sizin kaçlarda oluyor genelde?
hala -0,500 gramdayım. kilo almak istiyorum. artıkKızlar kaç kilo aldiniz
Benim hic bulantim olmadi 3 kilo aldim
15+5
sen almak istiyosan azaltma zaten kuzum ama muz yiyebilirsin bak cocuk içinde cok faydalıymş ve kilo aldırıyo o egçen biri tavsie etti muz bamya kaşar peyniri cocugun gelişimine cok faydalıymş ben kaşar yiyorm kilo yapmasn diye yoks muzu severim yani
ben ölçmüyorm ama geçen akşam cok başım döndü ayakta duramadm tuzlu ayran içtm ayaklarmın altına yastık koydmda öyle düzeldm
muzu bende birazda o yüzden yemiyorm kabızlıktn korktgm için zaten sürekli bi şişkinlik var bide kabız olursakEvet canım muz ve kaşar peyniri aldırıyormuş ben muzu sütle birlikte tüketiyorum sütü sade içemediğim için muzla karıştırıyorum böylece muzda almış oluyorum ayrıca muz yesem iyice kabız yapar. Kaşar peynir de sabahları sandviç yapıp getiriyorum işyerinde beyaz peynirle karışık öyle yiyorum daha fazla yemem lazım aslında.
Hamilelikte tansiyon düşük oluyor canım benim hep 11-8 olan tansiyon son kontrollerde 9-6 idi baktık öyle oluyormuş hele bir de aç kalınca falan iyice düşüyor işte o zaman baş dönmesi baş ağrısı oluyor. Ben gripken yemek yiyemedim bir de haftasonu çok baş ağrım tuttu yiyemedim ölçtük küçük tansiyon 4 e düşmüştü aç kalmamak lazım
nasıl haftaya ya bizimki 1 ay sonra çağırıyor bak delirtecek bu doktor beni :) daha benim randevu 16 nisanda oooo çok var ayrıntılı da 23 ündene güzel bi poz yakalamsmaşallah minnoşaaa
ay sana yazmışım yanlışlıkla yorumu :)ne güzel bi poz yakalamsmaşallah minnoşaaa
ne demek haftaya ya ne demek benim doktor 1 ay sonra çağırıyor delirtecek valla beniDr dan çıktım şimdi teyzeleyy15+2 göründük oynuyordu minik minik yine erkek dedi değişmedi neyseki dudağım uçuklamıştı onu gördü bi krem yaZdı birde elmayı kabuğuyla ye ve kabuğunun içini sür dedi biraz üzerine maltofer ve devit3 yazdı decavitin yanına kullanmam için Herşey yolunda haftaya kontrol tekrar
Kızlar Onkim ile görüştük 2750 TL + 100 € fiyat verdi. 2750 nin bir kısmı doğumda kalanı için 6 taksite kadar bölebiliyorlar. Kordon kanı ise 80 tip hastalığın tedavisinde kullanılabiliyormuş aynı zamanda kardeşine de dönor olabiliyormuş. 40 - 50 kglık bir insan için yeterli sayıda hücre barındırıyormuş fazlası için ise ilave tedavi metodları yapılıyormuş. Güçlü azot gazları ile muhafaza ediliyor ve biz artık tamam diyene kadar saklanabiliyor. Baby life ile görüşmedim ama onkime onay verdik hayırlısı ile hemen hemen her şehirde de mevcut kızlar bilginize
Çok çok teşekkür ederim :)
Teşekkürler canım ama erken evlendim işte ancak senin durum farklı evet benim de iki çocukların arası tam 3 yaş kızım 2'yi doldurunca hamile kaldımDoğum günün kutlu olsun canım.. Ay ben öleyim o zaman 35 yaşındayım daha ilk çocuğuma hamileyim 3 tane dondurulmuşum daha var tüp bebekle olunca ama ne ara bunu büyütücem de 2. yi yapıcam bilmiyorum 2. çocuk da çok istiyorum ama malum yaş konusu sezeryan olucam tüp bebek olunca onda da 1.5 seneden önce de yeniden hamile kalmak riskli yara ancak iyileştiğinden toparlandığından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?