2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
biz eşimle karar verdik erkek olursa o kız olursa ben karar vericm bende erva isminde kesin kararlıyım bakalım :)
Bizimde cinsiyet daha belli degil kiz olursa disunuyoruz ben betul sena diye geciriyorum icimden erkek olursa anlastimi Muhammet emin cok sevmisimdir bu ismi Rabbim nasip etsin de koyalim insallah

Kızlar ben haftada 2 kere Nescafe içiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz. Zararlı midir acaba.
Günde 1 en fazla 2 bardaga kadar kahveyi vücut kaldirabiliyormur hamilelikte. Brn önceden cok icerdim simdi haftada 1-2. Mesela diyah cayda da kafein var ama cogu insan bardak bardak iciyo.

Ben nasıl sabırlı biri oldum ya haftaya cumartesiye randevu aldım 5 hafta olmuş olacak kontrole en son gideli :).
Ben de aynen böyle düsünüyorum
Normalde en gicik huyum sabirsiz olmam ama simdi 4 hafta bekliyorum ya kendime bile sasiriyorum hatta iki seferdir doktorun kapisina kadar gidiyorum acil dogum cikiyo randevum iptal oluyo iyice sinir oluyorum. Esim de bunlar sana sinav diyo

Biz aldık canım ölçelim diye o 4 çıkan gün nerdeyse birşey yememiştim başım çok ağrıyordu ekstraydı yani başım dönünce de anlıyorum zaten

Baya büyümüş tabi pipi bende dün ağrılarımdan dolayı gittim bana 13 de kesin erkek demişti ama yinede belki değişir diye düşündüm küçüktü ya dün 16 haftamda yine başka doktor erkek dedi baya da belliydi artık ben bile anladım pipiyi

Kızlar bugün kontrolüm vardı ilk kız demişlerdi cinsiyet için sonra erkek .Bugün kesinleşti kızım oluyor : )

Bir de kızlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.İstanbul Avrupa yakasındayim doktorum sezeryan önerdi ve 20 bin dedi hatta ilk 25 demisti 20ye düştü sonradan ve bu rakam çok uçuk.
Aranızda sezeryan olacak olup fiyatlar hakkında bilgisi olan var mi doktoru değiştirmem gerekecek.

Gözün aydın canım :)
Çok fazla 20 bin. Benim hastanemde 4.500 sezeryan.

sezeryana nasil simdiden karar verebiliyo acaba tuhaf geldi

Ne güzel fiyat vermiş böyle. Ben 50 vereyim, üstü kalsın deseydin. Çocuguna o parayla bes başlat daha iyi. Normal bir hastanede de sezeryanını ol derim.

Evet canım maalesef tüp bebek doktorları iyi hastanelerde doğum yaptırdıkları için fiyatlar bu kadar uçuk. Bizimki de fulya acıbademde yaptırıyor aşağı yukarı 20 bini geçiyordu maalesef doktorumuzu bıraktık sırf o yüzdenx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…