- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.681
BiZim dr her tarafını gösteriyor ya evirip çevirip:) sağol canımne güzel bi poz yakalamsmaşallah minnoşaaa
Sığmayacak kadar büyük değildir yaaaben de stokke istiyordum ama kullanan bir arkadaşım çok büyük araba bagajına sığmıyor dedikafam biraz karıştı. mamas &papas ocarro ya kayıyor biraz aklım şu sıralar.
Ney karışık bacak arası mıMaşallah canımm kocaman olmuş doğru yere baktıysam eğer biraz karışık. Haftaya neden tekrar çağırıyor benim doktor ayda bir çağırıyor yaa
ne demek haftaya ya ne demek benim doktor 1 ay sonra çağırıyor delirtecek valla beni
Biz 14+3üz 15+2usg göre baya emin konuşuyor bizimki 11haftadan beriBaya büyümüş tabi pipibende dün ağrılarımdan dolayı gittim bana 13 de kesin erkek demişti ama yinede belki değişir diye düşündüm küçüktü ya dün 16 haftamda yine başka doktor erkek dedi baya da belliydi artık ben bile anladım pipiyi
Çok uçuk istemiş en baba hastaneler bile 13yahuKızlar bugün kontrolüm vardı ilk kız demişlerdi cinsiyet için sonra erkek .Bugün kesinleşti kızım oluyor : )
Bir de kızlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.İstanbul Avrupa yakasındayim doktorum sezeryan önerdi ve 20 bin dedi hatta ilk 25 demisti 20ye düştü sonradan ve bu rakam çok uçuk.
Aranızda sezeryan olacak olup fiyatlar hakkında bilgisi olan var mi doktoru değiştirmem gerekecek.
Bagajda yer kaplıyor tabi. Küçük arabalar için pek uygun değil bence. Tatile falan giderken sığmakta zorluk yaşayabilirler. Belkide yaşamazlar küçük araba bagajı nekadarki bilmiyorum :) benim arabada eşimin arabasıda hayvani olduğu için sıkıntı yaşamıyoruz hatta uzun yolculuklarda ancak sığıyoruzBiZim dr her tarafını gösteriyor ya evirip çevirip:) sağol canım
Sığmayacak kadar büyük değildir yaaabenim bagaj iyi zaten büyük te yinedefazla aygır gibi olmasın ya ben çok ora bura gidip gelirim yazlık ev arası falan Çocukların scooterları falan hep bagajda bi de Bebek arabası çantalar ohhh Ysmdfn nasıl bagaja konması?
Ney karışık bacak arası mı15. Haftada hala karışık olmasın ya cümle alem duydu bizim ki hep öyle bi muayene bi kontrol ben çok sık gördüm bi de yani bu kontrolden sonra daha Mayıs’ta giderim yiterrr hastaneye gitmekten sıkıldım
- Öyle canım bizde bi muayene bi kontrol
Biz 14+3üz 15+2usg göre baya emin konuşuyor bizimki 11haftadan beri
Çok uçuk istemiş en baba hastaneler bile 13yahuben Türkiye hastanesine gidiyorum şimdi yeni binaya taşınıyor vip odaları falan oluyor çok şık fiyat daha sormadım ama 5.5mu 6.5mu ne diye duymuştum önünde Kolan Hastanesi war şişli o da 5500 spinal sezaryen herşey dahil
Hangi hastaneymiş o merak ettim valla. Bursa acıbadem 14.000 küsür spinal sezeryan fiyatı + 2 gece suit ekleteceğim buna. O da gecelik 1000 küsür lira gibi bişey.Kızlar bugün kontrolüm vardı ilk kız demişlerdi cinsiyet için sonra erkek .Bugün kesinleşti kızım oluyor : )
Bir de kızlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.İstanbul Avrupa yakasındayim doktorum sezeryan önerdi ve 20 bin dedi hatta ilk 25 demisti 20ye düştü sonradan ve bu rakam çok uçuk.
Aranızda sezeryan olacak olup fiyatlar hakkında bilgisi olan var mi doktoru değiştirmem gerekecek.
Amerikan Hastanesi canim ve fiyata hiç bisey dahil değil oda süsleme fotoğraf çekimi falan herşey ekstraya giriyormuşHangi hastaneymiş o merak ettim valla. Bursa acıbadem 14.000 küsür spinal sezeryan fiyatı + 2 gece suit ekleteceğim buna. O da gecelik 1000 küsür lira gibi bişey.
Orası öyle canım tabi normal fiyat :)Amerikan Hastanesi canim ve fiyata hiç bisey dahil değil oda süsleme fotoğraf çekimi falan herşey ekstraya giriyormuş
neeyyy 20 bin mii ben corumdayim canim 1000 tl o parayla 20 sezeryan olunur burdaKızlar bugün kontrolüm vardı ilk kız demişlerdi cinsiyet için sonra erkek .Bugün kesinleşti kızım oluyor : )
Doktorum da cok iyi masallah ikinci sezeryyanim olcak nasip olursaneeyyy 20 bin mii ben corumdayim canim 1000 tl o parayla 20 sezeryan olunur burda
25bin deyip 20bine düsmek ne demek yaKızlar bugün kontrolüm vardı ilk kız demişlerdi cinsiyet için sonra erkek .Bugün kesinleşti kızım oluyor : )
Ankaradayim il farki var ama doktorum liv hospitala 8000 tl medicanaya 4500 istiyor gercekten cok astronomik bir rakam 20bin.. gerci 2017 basinda bir yakinim dogum yapti amerikanda onlarda sigorta sayesinde yapabildiklerini yoksa yaklasamayacaklari bir rakam soylediklerini belirtmislerdi. Demek ki hastane prosedurundeki rakamlar boyle.Kızlar bugün kontrolüm vardı ilk kız demişlerdi cinsiyet için sonra erkek .Bugün kesinleşti kızım oluyor : )
Günaydın canım şişli de Tülay koldaş dr um ameliyatımıda o yaptı iyi dolu bi dr. Kasın Doğumda yeni binaya geçiyor tertemiz ve şık olacak, Sarıyer’de nerdesin bende yeni Kireçburnu na taşındım sahildeyimTürkiye hastanesinde hangi Dr 'a gidiyorsunuz hangi semtte hastane güzelmi temizmi? Kolan'a da bakicamhasret0587 Ben Sarıyer de oturuyorum çok da uzak biyer olsunda istemiyorum acikcasi.
Yarın bıkaç yeri arayip fiyat alıcam onerebileceginiz başka biyer varmı kızlar doğum için ?
Günaydın canım. Türkiye hastanesine de bakıyım o zaman hem hastane hem de dr iyi olsun istiyorum cok sey m istiyorum bilmiyorum.Sezeryanmi oldu sizin daha önce şuan yine sezeryanmi olacak?Günaydın canım şişli de Tülay koldaş dr um ameliyatımıda o yaptı iyi dolu bi dr. Kasın Doğumda yeni binaya geçiyor tertemiz ve şık olacak, Sarıyer’de nerdesin bende yeni Kireçburnu na taşındım sahildeyimMedical parklar da güzel.
Canım bende Çorumda düşünüyorum 1000 lira olduğuna emin misin Sabri Bey ds istiyorumDoktorum da cok iyi masallah ikinci sezeryyanim olcak nasip olursa
canım günde bir muz mutlaka ye, eğer kabız olmak istemiyorsan gün içinde incir ya da kuru kayısı tüket ki birbirini dengelesin.ben hergün bir muz mutlaka yiyorum. dr bunu önemsiyormuzu bende birazda o yüzden yemiyorm kabızlıktn korktgm için zaten sürekli bi şişkinlik var bide kabız olursak
4 e mi düşmüşbnm en son sağlık ocagında ölçüldü anneme gidince bi ölceyim bakaym aslında evde alet olsa keske takip ederdik
canım bu aylarda eğer herhangi bir sorun yoksa drlar ayda bir çağırıyor.bende ayda bir gidiyordum ama şimdi düşük riskinden dolayı herhafta gittim bu ayne demek haftaya ya ne demek benim doktor 1 ay sonra çağırıyor delirtecek valla beni
20 bin mi?????????? acaba dr un kulağı ağzından çıkanı duyuyor mu? bence zaman kaybetmeden dr unu ve hastaneyi değiştir.ben ne ankarada ne izmirde ne de konya da böyle bi rakam duymadımKızlar bugün kontrolüm vardı ilk kız demişlerdi cinsiyet için sonra erkek .Bugün kesinleşti kızım oluyor : )
Bak tabi hepsine kolanda otel gibi benim Tülay durumuma hakim olduğu için ona gidiyorum yoksa kolanı tercih edecektim. Ama Türkiye de kolanın yanındaki binaya taşınıyor kadın doğumu ve orada çok güzel odaları o yüzden kaldım. Benim öncekiler normal oldu Çamlıca medicana da Sibel hanımda doğurdum ki eşsiz bi doktordur. Bu sezaryen olacak çünkü ben rahim ağzı operasyonuyla vajinaplasti fln kombin oldum o bölgeyi bir daha rahatsız etmek istemiyoruz dr ve ben:) ve benim özel sağlık sigortam war ve faydalanamıyorum çünkü kasımda Doğum teminatı eklettim aralıkta hamile kaldımGünaydın canım. Türkiye hastanesine de bakıyım o zaman hem hastane hem de dr iyi olsun istiyorum cok sey m istiyorum bilmiyorum.Sezeryanmi oldu sizin daha önce şuan yine sezeryanmi olacak?
Sarıyer’de zekeriyakoydeyim ben evlendigimden beri hayırlı olsun sana da güzel Sarıyer.
Medical parkta bi arkadaşım doğum yaptı o da önerdi oraya bakicam.Eşim 20binli rakamlar duyunca 10bine razı bakalım hayırlısı olsun insaallah.
bende diyorum ben bişey de demedim noluyoay sana yazmışım yanlışlıkla yorumu :)
hayırlısı insaşşalh canım :) erkek ismine ben karışmıyorum eşim karar verck ama yinede ortak karar vercz tabi begenmezsem olmaz diyebilirim :))Bizimde cinsiyet daha belli degil kiz olursa disunuyoruz ben betul sena diye geciriyorum icimden erkek olursa anlastimi Muhammet emin cok sevmisimdir bu ismi Rabbim nasip etsin de koyalim insallah
önceden yemek yememeye dayanırdm ama artık vücut kaldırmıyo bnmde hemen fenalaşıyorm eve gidince bile eşim gelene kadar 1 2 bişeyler yiyip öyle bekliyormBiz aldık canım ölçelim diye o 4 çıkan gün nerdeyse birşey yememiştim başım çok ağrıyordu ekstraydı yani başım dönünce de anlıyorum zaten
Günaydın canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm iyileşir inşallah hemen bebişler hasta olmasıngünaydın kızlar. çok uykusuzum.kızım hasta oldu.dün gece dr a gittik ve gece boyunca ateş nöbetindeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?