2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
günaydın herkeseee
dün misafirlerim vardı eşim hiç iş yaptırmadı desem yeridir ama belim felaket agrıdı ayakta durmak bile agrıtıyo artık

Az kaldi canım şu 1 ay geçsin bahar ağır geliyor çünkü sonra ıyi hissedersin daha enerjik olursun böyle devam etmiyor çünkü bide ac kalma sakın o da halsizlik yapar yorulunca 1 çikolata al devam et

20bin derken napıyorlarmış ya onlar benim doktorum özel hastanenin doktoru değil bana maliyeti 6000. Ama sen Alle Sağlığa falan gidiyorsan normal yani

RECES tatlım çok geçmiş olsun işin şakası tabiki benim doktorum 32. haftaya kadar hep ayda 1 sonra 2 haftada bir 36 dan sonra her hafta gören bir adamın prosedürü bak yapacak bişey yok onu da öyle kabul edeceğiz artık

Ağrım olmuyor ama sık sık uyanıyorum,sürekli dönme isteği var dönüp duruyorum,bu sabahta komple değil ama sağ bacağımı aşağıya doğru iterek esnerken uyandım kasığıma ağrı girdi endişelendim,arkadaşlar esneme gerilme konusunda si nasılsınız? Doktorunuz bu konuda birşey dedi mi? Kafama taktım kasığıma giren ağrıya

neeyyy 20 bin mii ben corumdayim canim 1000 tl o parayla 20 sezeryan olunur burda
cok yüksek ya ben kendi doğumuma çok diyordum gebelik takibi 3500 doğumad a 5000 istiyor doktorum memorıal da olacak doğum ankarada inşallah doktorum çok iyi ilk doğumumda ordaydı çok memnun kaldım ama fiyatlar gerçekten çok yüksek

benim doktorum esnemende gerinmende sorun yok diyor canım. yapamayacak duruma geldiğinde zaten vücudun belli eder rahatsız olursun dedi. kramp vs giriyorsa rahatsız oluyorsan, vücudun sinyal veriyordur.

Bu kadar mı aynı olur
Dün gece yıllar sonra ilk defa hiçbir sıkıntım olmadan sabah 6da uyandım uyuyamadım..
Ben normalde sağ tarafıma dönüp yatarım yattığım gibi de kalkarım. Son günlerde dönme dolap gibiyim dönerken uyanıyorum

Günaydın canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm iyileşir inşallah hemen bebişler hasta olmasın
inşallah canım hemen iyileşir.hastalık belirtisi verdiği ikinci gün götürdüm ama yine de boğaz fena ilerlemiş.

sağol canım benim
alışacaksın zamanla prosedüre

Kızlar günaydın..
Bir kaç gündür makaleleri okuyorum bizim artık çatlak kremlerine başlamamız lazımmış.. çatlak çoğunlukla genetik faktörlere bağlı olsa da 3 buçuk aydan sonra iyi bir öatlak önleyici krem kullanmak %60 çatlağı önlermiş..
Ama çok çeşitli krem var
Sizin bildiğiniz ya da yakınlarınızdan duyduğunuz iyi bir krem önerisi var mi?

benim doktorum esnemende gerinmende sorun yok diyor canım. yapamayacak duruma geldiğinde zaten vücudun belli eder rahatsız olursun dedi. kramp vs giriyorsa rahatsız oluyorsan, vücudun sinyal veriyordur.
İçimi rahatlattın :) vücudumla komple gerinmiyorum bacaklarımı itiyorum genelde ama bu gece tutulmuş gibiydim iterken ayağımı kasığıma ağrı girdi korktum

ben ilk hamileliğimde bella b nin çatlak kremini ve arada da hindistan cevizi yağı badem yağı bebe yağı kullandım hiç çatlağım yok şu anda bence önemli olan vücudu kuru bırakmamak bütün yağlar aynı bence

Ben 3 haftadır lierac kullanıyorum iyi olduğunu söylüyorlar bakalım inşallah işe yarar

Bende öyleyim huzurlu bir uykum yok sürekli uyanıyorum sürekli dönüyorum en çok yüzüstü yatmak acı veriyor

Ben gerilmemeye çalışıyorum canım çünkü cidden kasığıma hemen ağrı giriyor :/

Sabahları o gerinme bende de oluyor ama bebişe bi zararı olmaz bence, orda korunaklı:)

Aynen canım ya dönme dolap gibi oldum sabaha karşı hep böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…