- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.721
ilk hamilelğimde de sürekli bunu söylüyordum neden ayda 1 yaa diyordum çok paran gitmesin diye diyorduinşallah canım hemen iyileşir.hastalık belirtisi verdiği ikinci gün götürdüm ama yine de boğaz fena ilerlemiş.
sağol canım benim
alışacaksın zamanla prosedüre
benden sana tam destek arkadaşım ben dur seni iyice gaza getireyim :)O zaman birbirimizi de destekleyelim burda :)
Canım bende lierac ve niveanın vücut yağını kullanıyorum ama düzen oturtamadım daha kullanmadaKızlar günaydın..
Bir kaç gündür makaleleri okuyorum bizim artık çatlak kremlerine başlamamız lazımmış.. çatlak çoğunlukla genetik faktörlere bağlı olsa da 3 buçuk aydan sonra iyi bir öatlak önleyici krem kullanmak %60 çatlağı önlermiş..
Ama çok çeşitli krem var
Sizin bildiğiniz ya da yakınlarınızdan duyduğunuz iyi bir krem önerisi var mi?
Son zamanlardan korkuyorum bizim ofislerde klima yok ve tüm gün güneş alıyor sıcaktan eriyicem galibaOfff şimdiden böyleysek son aylarda napıcaz biz bilmiyorumbir de yaz sıcağı
kendi doktoruna da sorarsın gidince canım ama korkma öyle zararlı bişey değil dedi benim doktorum :)İçimi rahatlattın :) vücudumla komple gerinmiyorum bacaklarımı itiyorum genelde ama bu gece tutulmuş gibiydim iterken ayağımı kasığıma ağrı girdi korktum
bende diyorum ben bişey de demedim noluyo
önceden yemek yememeye dayanırdm ama artık vücut kaldırmıyo bnmde hemen fenalaşıyorm eve gidince bile eşim gelene kadar 1 2 bişeyler yiyip öyle bekliyorm
Son zamanlardan korkuyorum bizim ofislerde klima yok ve tüm gün güneş alıyor sıcaktan eriyicem galiba.
lierac canım. herkes çok memnun. ben 12.haftanın başından beri düzenli olarak kullanıyorum.Kızlar günaydın..
Bir kaç gündür makaleleri okuyorum bizim artık çatlak kremlerine başlamamız lazımmış.. çatlak çoğunlukla genetik faktörlere bağlı olsa da 3 buçuk aydan sonra iyi bir öatlak önleyici krem kullanmak %60 çatlağı önlermiş..
Ama çok çeşitli krem var
Canım ben koc unv hast. Ile basladim spinal sezeryan 6000 tl dendi. Gecen hafta Biruni unv. hast. onerdi bi arkadasim spinal sezeryan 2000 tl. Simdilik bi aksilik olmazsa orda düşünüyorum. 20 bin fiyat Acibadem mi çok geldi bana?Kızlar bugün kontrolüm vardı ilk kız demişlerdi cinsiyet için sonra erkek .Bugün kesinleşti kızım oluyor : )
Bir de kızlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.İstanbul Avrupa yakasındayim doktorum sezeryan önerdi ve 20 bin dedi hatta ilk 25 demisti 20ye düştü sonradan ve bu rakam çok uçuk.
Aranızda sezeryan olacak olup fiyatlar hakkında bilgisi olan var mi doktoru değiştirmem gerekecek.
Ağrım olmuyor ama sık sık uyanıyorum,sürekli dönme isteği var dönüp duruyorum,bu sabahta komple değil ama sağ bacağımı aşağıya doğru iterek esnerken uyandım kasığıma ağrı girdi endişelendim,arkadaşlar esneme gerilme konusunda si nasılsınız? Doktorunuz bu konuda birşey dedi mi? Kafama taktım kasığıma giren ağrıya
Koç unv. Hast. Amerikan hast. Sgk kısmı. Ayni donanım hizmet orda da var fiyat nerdeyseb3/1Amerikan Hastanesi canim ve fiyata hiç bisey dahil değil oda süsleme fotoğraf çekimi falan herşey ekstraya giriyormuş
11 gün sonra randevum tlfla da böyle bişeyi sormak saçma olur gibi geliyor ama yine de takıyor insan,bir yandanda düşünüyorum pilates ya spor yapanlar var bizler ufacık şeyleri takıyoruz diye kendimi rahatlatıyorum ama yinede evham oluyor,Allaha emanet yavrularımız inşkendi doktoruna da sorarsın gidince canım ama korkma öyle zararlı bişey değil dedi benim doktorum :)
Ewt daha çok bacaklarım benimde henüz sırtımda yada kollarımda gerilme isteğim yok ama bacaklarımı istemsiz geriyorum bugünde gerinirken kasığımın acısına uyandımBende öyle sola yatmak isityorum yatıyorum ama tutuluyor bacağım dönüyorum mecburen. Gerinme isteği hamilelikte artıyor canım benim hiç olmazdı ama gece ve sabah hep bacaklarımı germe ihtiyacı hissediyorum ki zaten gayri ihtiyari de oluyor inan yataktan kalkınca bile bir afallıyorum bacaklarım uyuşmuş gibi oluyor hep o istek var yani tek değilsin vücudun bir rahatlama tepkisi herhalde
Ben hamile olduğumu da öyle anladım benim gibi tüp yaptıran bir arkadaş vardı ona sormuştum dedim ben gece istemsiz geriliyorum elimde değil demiştim tamam tutmuş hamilesin demişti ki pozitifi gördüm ama değerim artmamıştı o denemem de bunda da aynısı oldu ve anladım
Günaydın kızlar
hayırlı cumalar
biz bugün 18 haftalık oldukkkkk
bende evde kahvaltı yapıyorm artık pogaca fln yetmiyo cünkü banaAynen canım ben kahvaltı etmeden öğlene kadar durabiliyordum ama şimdi imkansız midem kazınıyor sabah işe gelmeden 1 yumurta yiyorum işyerinde de peynirli sandviç yapıp getiriyorum yiyorum. Aralarda kuruyemiş falan. Karın büyümeye başladı artık kıyafetlerden belli oluyor çok güzel birşey
bende evde kahvaltı yapıyorm artık pogaca fln yetmiyo cünkü bana
evet ya güzel duruyobnm yine sabah cok yokta akşam bayaa cıkıyo
haftaya düğünümüz var onda da belli olmasın sonra cıkabiir istedigi kadarBen evde yapamıyorum o kadar erken yiyemiyorum ama haşlanmış bir yumurta yiyorum iki tatlı kaşığı pekmezde attım ağzıma artık her sabah yicem onu da. Sandviçte burada artık. Benim sabit karnım var birkaç haftadır toparlak bir şekilde ama bu 2 hafta daha arttı kıyafetlerden belli olmazdı oluyor ama daha ancak kasık bölgesinden yukarı çıkıyormuş rahim bu vakitten sonra asıl çıkacak göbekler
mustela süper. ben ilk hamileliğimde çok memnun kaldım.şimdi de mustela kullanıyorumKızlar günaydın..
Ama çok çeşitli krem var
çok düşünceliymişilk hamilelğimde de sürekli bunu söylüyordum neden ayda 1 yaa diyordum çok paran gitmesin diye diyordu
haftaya düğünümüz var onda da belli olmasın sonra cıkabiir istedigi kadar
pekmez cok faydalı cnaım kan yapar bize de o lazım zatn süt falan da içebilirsen iç istersen yumurtayla
Ben işte iznimi doğum sonrasına atayım diyorum yıllık iznimi doğuma kadar kullanmayacam kredi ödememiz var birde planları ona göre yaptık bakalım nasıl olacakValla canım benim kütüphanede çok sıcak oluyor daha sabahtan sıcağı çekiyor. Ben haziranda sonuna doğru direkt rapor ve yıllık iznimi kullanıcam sonra da doğum iznimi başlatıcam bu aralar hava soğuk baya burada ama güzel olduğu günler şimdiden afakanlar basıyor. Hele arabaya binince eşim ısıtmış oluyor hemen soğuk aç diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?