2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
inşallah canım hemen iyileşir.hastalık belirtisi verdiği ikinci gün götürdüm ama yine de boğaz fena ilerlemiş.

sağol canım benim
alışacaksın zamanla prosedüre
ilk hamilelğimde de sürekli bunu söylüyordum neden ayda 1 yaa diyordum çok paran gitmesin diye diyordu

Canım bende lierac ve niveanın vücut yağını kullanıyorum ama düzen oturtamadım daha kullanmada

İçimi rahatlattın :) vücudumla komple gerinmiyorum bacaklarımı itiyorum genelde ama bu gece tutulmuş gibiydim iterken ayağımı kasığıma ağrı girdi korktum
kendi doktoruna da sorarsın gidince canım ama korkma öyle zararlı bişey değil dedi benim doktorum :)

bende diyorum ben bişey de demedim noluyo

önceden yemek yememeye dayanırdm ama artık vücut kaldırmıyo bnmde hemen fenalaşıyorm eve gidince bile eşim gelene kadar 1 2 bişeyler yiyip öyle bekliyorm

Aynen canım ben kahvaltı etmeden öğlene kadar durabiliyordum ama şimdi imkansız midem kazınıyor sabah işe gelmeden 1 yumurta yiyorum işyerinde de peynirli sandviç yapıp getiriyorum yiyorum. Aralarda kuruyemiş falan. Karın büyümeye başladı artık kıyafetlerden belli oluyor çok güzel birşey

Son zamanlardan korkuyorum bizim ofislerde klima yok ve tüm gün güneş alıyor sıcaktan eriyicem galiba .

Valla canım benim kütüphanede çok sıcak oluyor daha sabahtan sıcağı çekiyor. Ben haziranda sonuna doğru direkt rapor ve yıllık iznimi kullanıcam sonra da doğum iznimi başlatıcam bu aralar hava soğuk baya burada ama güzel olduğu günler şimdiden afakanlar basıyor. Hele arabaya binince eşim ısıtmış oluyor hemen soğuk aç diyorum

lierac canım. herkes çok memnun. ben 12.haftanın başından beri düzenli olarak kullanıyorum.

Canım ben koc unv hast. Ile basladim spinal sezeryan 6000 tl dendi. Gecen hafta Biruni unv. hast. onerdi bi arkadasim spinal sezeryan 2000 tl. Simdilik bi aksilik olmazsa orda düşünüyorum. 20 bin fiyat Acibadem mi çok geldi bana?

Bende öyle sola yatmak isityorum yatıyorum ama tutuluyor bacağım dönüyorum mecburen. Gerinme isteği hamilelikte artıyor canım benim hiç olmazdı ama gece ve sabah hep bacaklarımı germe ihtiyacı hissediyorum ki zaten gayri ihtiyari de oluyor inan yataktan kalkınca bile bir afallıyorum bacaklarım uyuşmuş gibi oluyor hep o istek var yani tek değilsin vücudun bir rahatlama tepkisi herhalde

Ben hamile olduğumu da öyle anladım benim gibi tüp yaptıran bir arkadaş vardı ona sormuştum dedim ben gece istemsiz geriliyorum elimde değil demiştim tamam tutmuş hamilesin demişti ki pozitifi gördüm ama değerim artmamıştı o denemem de bunda da aynısı oldu ve anladım

kendi doktoruna da sorarsın gidince canım ama korkma öyle zararlı bişey değil dedi benim doktorum :)
11 gün sonra randevum tlfla da böyle bişeyi sormak saçma olur gibi geliyor ama yine de takıyor insan,bir yandanda düşünüyorum pilates ya spor yapanlar var bizler ufacık şeyleri takıyoruz diye kendimi rahatlatıyorum ama yinede evham oluyor,Allaha emanet yavrularımız inş

Ewt daha çok bacaklarım benimde henüz sırtımda yada kollarımda gerilme isteğim yok ama bacaklarımı istemsiz geriyorum bugünde gerinirken kasığımın acısına uyandım

Günaydın kızlar
hayırlı cumalar
biz bugün 18 haftalık oldukkkkk

Maşallah tatlımmm bizde bugün 15 haftalık olduk bugün bitince 15 haftayı bitirdik gitti. Nereden nereye şu takvimde daha 4 haftalık yazdığı dün gibi Rabbim sağlıkla tamamlayıp zamanında kucağımıza almayı nasip etsin

bende evde kahvaltı yapıyorm artık pogaca fln yetmiyo cünkü bana
evet ya güzel duruyo bnm yine sabah cok yokta akşam bayaa cıkıyo

bende evde kahvaltı yapıyorm artık pogaca fln yetmiyo cünkü bana
evet ya güzel duruyo bnm yine sabah cok yokta akşam bayaa cıkıyo

Ben evde yapamıyorum o kadar erken yiyemiyorum ama haşlanmış bir yumurta yiyorum iki tatlı kaşığı pekmezde attım ağzıma artık her sabah yicem onu da. Sandviçte burada artık. Benim sabit karnım var birkaç haftadır toparlak bir şekilde ama bu 2 hafta daha arttı kıyafetlerden belli olmazdı oluyor ama daha ancak kasık bölgesinden yukarı çıkıyormuş rahim bu vakitten sonra asıl çıkacak göbekler

haftaya düğünümüz var onda da belli olmasın sonra cıkabiir istedigi kadar
pekmez cok faydalı cnaım kan yapar bize de o lazım zatn süt falan da içebilirsen iç istersen yumurtayla

mustela süper. ben ilk hamileliğimde çok memnun kaldım.şimdi de mustela kullanıyorum

ilk hamilelğimde de sürekli bunu söylüyordum neden ayda 1 yaa diyordum çok paran gitmesin diye diyordu
çok düşünceliymiş

haftaya düğünümüz var onda da belli olmasın sonra cıkabiir istedigi kadar
pekmez cok faydalı cnaım kan yapar bize de o lazım zatn süt falan da içebilirsen iç istersen yumurtayla

Neden belli olmasın saklıyor musun canım yani çevrenin bilmesini mi istemiyorsun? yok ya öyle belli olmaz zaten benimde hamile olduğumu işyerinde bilmeseler çok da farketmezler dar şeyler giyince daha çok belli oluyor.

Ben sabah kahvaltıyla süt içemem canım ancak akşam muzla karıştırıp öyle içiyorum ama karıştırdığımız kabıyla içiliyor bardak ayrıca o ve 350 ml alıyor her akşam içiyorum

Ben işte iznimi doğum sonrasına atayım diyorum yıllık iznimi doğuma kadar kullanmayacam kredi ödememiz var birde planları ona göre yaptık bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…