2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
yok canım hemen herkes biliyo cevremde :) bilen kişiler direk göbege bakıyo zatn bnm müdürm bile direk oraya bakıyo büyüdü mü diye kontrol ediyo galiba

kızlar günler geçmiyor 14+6 oldum 16 da gidecem doktora daha çok var cinsiyeti çok merak ediyorum hayırlısı sağlıklı olsun tabiki ama kızım olsun çok istiyorum 12 de kıza benziyor dedi ama değişir mi kızlar ya doktorum özel ve çok iyi ama kesin demedi işte çok umutlanmak istemiyorum

Bende bugün 14+3 üm,16. Haftamda gideceğim heyecanlanıyor insan vakit yaklaştıkça
Banada 12 de kıza benziyor dedi ama hazırlık yapma yanılma payı oluyor bir ay sonra bakarız dedi.inş en başta sağlıklı olsunlar

Ben işte iznimi doğum sonrasına atayım diyorum yıllık iznimi doğuma kadar kullanmayacam kredi ödememiz var birde planları ona göre yaptık bakalım nasıl olacak

Ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum canım sağlıkla kucağıma alırsam inşallah ama istifamı da vermicem şu an doğum sonrası 8 haftalık iznimi de kullanıcam öyle ayrılıcam bir aksilik olursa Allah korusun çalışmaya devam ederim zaten. Annem ben sizin olduğunuz şehire taşınırım bakarım sen çalış falan diyor kendisi tek yaşıyor ama hem düzenini bozmak istemiyorum hem onca tedaviden sonra oldu kendim yetiştirmek istiyorum bir de annem çok dediğim dedik biri şunu şöyle yap böyle yap dediğim zaman alınıyor çok sabrı da yok o yüzden daha tam karar vermiş değilim ama

Mustelanın kremini oğlumda kullanmıştım,şimdi eczane yağını önerdi numune verdi ama sanki krem gibi yoğun değil dahada almadım bilemedimkakao yağı peki kıyafetine falan bulaşmıyor mu hemen emiyor mu vücudun?

araya girdim kusura bakmayın ama bence bir çocuğun yeri annesinin yanı çok zor çalışmak ben de memurum oğluma 2 yaşına kadar kendim büyüttüm istifayı çok düşündüm memur olmak için çok çok uğraştım emeklerime de üzülüyordum o sırada hamile olduğumu öğrendim bize sürpriz oldu ama iyiki oldu iki hafta oldu çalışmaya başlayalı oğluma annem bakıyor ama çok özlüyorum çok zor ayrılmak ağustos da tekrar izne çıkacam 2 yıl daha yokum inşallah sonrası bile beni düşündürüyor çok zor ayrılmak bakalım artık Rabbim büyük

amin canım inşallah sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza

Bence annenin taşınabilmesi büyük şans. Evde olunca sıkılacaksın bi süre sonra. Çalışmak bence önemli karar senin tabi :) işind kısmen rahat gibi görünüyor. Bence anne fikrini değerlendir :)

Rabbim gönlüne göre versin bends bir kızım olsun çok istiyorum. İnşallah kızlarımıza hamileyizdir. 12.hafta çok erken değişme ihtimali var tabi ama inşallah değişmez. Birbirimize dua edelim hamilelerin duası kabul olurmuş

Benim kizimda da 12 de kiz dedi doktor baya iyidi %70 dedi degismedi:)

ya umarim benimki de degismez 13. haftada doktorum %80 erkek dedi. ultrasonda 13+3 cikmisti bu hesapla dogumum 30 Eylul gorunuyor. merakimdan haftaya yine gidecem. Umarim degismez bir kizim var bir de oglum olsun istiyordum.

ya umarim benimki de degismez 13. haftada doktorum %80 erkek dedi. ultrasonda 13+3 cikmisti bu hesapla dogumum 30 Eylul gorunuyor. merakimdan haftaya yine gidecem. Umarim degismez bir kizim var bir de oglum olsun istiyordum.
Insallah canim bana tahmin bile soylemedi merak ediyorum bende var mi ultrason resmi at da bakalim

Benim 12+6 da ikili testte kız denilmişti 16+6 da kız olduğu kesinleşti canım, benim değişmedi yani

Ben banyodan cikinca Weleda hamilelik yagi kullaniyorum. Yillar önce demet akalindan duymustum aklimda kalmisti. Türkiyede satisi var mi bilmiyorum ama Avrupada en cok kullanilan yag bu marka

Kızlar selamlar.
Haşlanmış yumurtadan tiksinti geldigi icin yiyemiyorum. Omlet, krep, yumurtaya ekmek batırıp kizartma gibi alternatiflerle tüketiyorum ama aynı faydayı görüyor mudur? Haslanmisin kokusuna tahammül edemez haldeyim malesef

Bir de sabahlari uyandığınızda ellerinizde uyuşma oluyor mu? Kan gitmemiş gibi sanki... bir sure sonra ayaga kalkip ya da oturduğunuzda geçiyor ama yatakta bir uyusma hali olusuyor mu?

Selam kızlar. Kontrole gittik çok şükür oğluş iyi sol kasığımdaki ağrı için gaz sancısı dedi, yürüyüş yapacaksın dedi. 17+1 im usg 18+3 çıktım fırça yedim ballar börekler yeniyor galiba nasıl çıkacak bu çocuk bu kadar büyürse dedi. Zaten annemle gitmiştim bu sefer sağlıklı besleniyoruz annesi kontrol edeceksin dedi. Pasta börek günlerim sona erdi yani. 10 yıldır sonunda doya doya yiyeyim demiştim, onda da resmen basıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…