- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.761
Bence annen gelsin canım madem yalnızda yaşıyor kendinede iyi olur. Benimde anneler bakacak ama bir yaşına kadar ücretsiz izinle ben getireyim diyorum. Yani Akademisyen olmak zor ama onca yılın emeği var doktoramın bitmesine az kaldı bu nedenle bırakmak istemiyorum işi eminim bebişten kopmak çok zor olacak ama bakalım kısmetBen doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum canım sağlıkla kucağıma alırsam inşallah ama istifamı da vermicem şu an doğum sonrası 8 haftalık iznimi de kullanıcam öyle ayrılıcam bir aksilik olursa Allah korusun çalışmaya devam ederim zaten. Annem ben sizin olduğunuz şehire taşınırım bakarım sen çalış falan diyor kendisi tek yaşıyor ama hem düzenini bozmak istemiyorum hem onca tedaviden sonra oldu kendim yetiştirmek istiyorum bir de annem çok dediğim dedik biri şunu şöyle yap böyle yap dediğim zaman alınıyor çok sabrı da yok o yüzden daha tam karar vermiş değilim ama
Bendede oluyor canım sabah uyandığımda bazen kolum bazen sadece elim uyuşmuş oluyorKızlar selamlar.
Haşlanmış yumurtadan tiksinti geldigi icin yiyemiyorum. Omlet, krep, yumurtaya ekmek batırıp kizartma gibi alternatiflerle tüketiyorum ama aynı faydayı görüyor mudur? Haslanmisin kokusuna tahammül edemez haldeyim malesef
Bir de sabahlari uyandığınızda ellerinizde uyuşma oluyor mu? Kan gitmemiş gibi sanki... bir sure sonra ayaga kalkip ya da oturduğunuzda geçiyor ama yatakta bir uyusma hali olusuyor mu?
Oy maşallah bebiş nasıl büyümüş öyle :). Çok hoşsun ya kaç kilo aldınki doktor öyle dedi keşke bende sevdem pasta börek biraz ama hiç yiyesim gelmiyorSelam kızlar. Kontrole gittik çok şükür oğluş iyi sol kasığımdaki ağrı için gaz sancısı dedi, yürüyüş yapacaksın dedi. 17+1 im usg 18+3 çıktım fırça yedim ballar börekler yeniyor galiba nasıl çıkacak bu çocuk bu kadar büyürse dedi. Zaten annemle gitmiştim bu sefer sağlıklı besleniyoruz annesi kontrol edeceksin dedi. Pasta börek günlerim sona erdi yani. 10 yıldır sonunda doya doya yiyeyim demiştim, onda da resmen basıldık
canım bence yumurta yumurtadır aynı faydayı sağlarsın.Kızlar selamlar.
Haşlanmış yumurtadan tiksinti geldigi icin yiyemiyorum. Omlet, krep, yumurtaya ekmek batırıp kizartma gibi alternatiflerle tüketiyorum ama aynı faydayı görüyor mudur? Haslanmisin kokusuna tahammül edemez haldeyim malesef
Bir de sabahlari uyandığınızda ellerinizde uyuşma oluyor mu? Kan gitmemiş gibi sanki... bir sure sonra ayaga kalkip ya da oturduğunuzda geçiyor ama yatakta bir uyusma hali olusuyor mu?
Kac kilo almistin peki toplamdaSelam kızlar. Kontrole gittik çok şükür oğluş iyi sol kasığımdaki ağrı için gaz sancısı dedi, yürüyüş yapacaksın dedi. 17+1 im usg 18+3 çıktım fırça yedim ballar börekler yeniyor galiba nasıl çıkacak bu çocuk bu kadar büyürse dedi. Zaten annemle gitmiştim bu sefer sağlıklı besleniyoruz annesi kontrol edeceksin dedi. Pasta börek günlerim sona erdi yani. 10 yıldır sonunda doya doya yiyeyim demiştim, onda da resmen basıldık
Masallah kiz ne yedin de ne ictin :)) borek corek anneye kilo yapar diye diymustum ama bebegede yapiyomus demekki ozellikle bisey yiyomusun canim muz meyve bebege yarar diye biliyorumSelam kızlar. Kontrole gittik çok şükür oğluş iyi sol kasığımdaki ağrı için gaz sancısı dedi, yürüyüş yapacaksın dedi. 17+1 im usg 18+3 çıktım fırça yedim ballar börekler yeniyor galiba nasıl çıkacak bu çocuk bu kadar büyürse dedi. Zaten annemle gitmiştim bu sefer sağlıklı besleniyoruz annesi kontrol edeceksin dedi. Pasta börek günlerim sona erdi yani. 10 yıldır sonunda doya doya yiyeyim demiştim, onda da resmen basıldık
Oy maşallah bebiş nasıl büyümüş öyle :). Çok hoşsun ya kaç kilo aldınki doktor öyle dedi keşke bende sevdem pasta börek biraz ama hiç yiyesim gelmiyor
Kac kilo almistin peki toplamda
Süt, kaşar, meyve çerez mutlaka her gün yiyorum da, işte bünye uzun süre unu,şekeri almayıp sonra birden yüklenince demek ki. Barsak sorunlarına neden oldu, hele o gaz sancısı, öldürdü beni 2 gündür.Masallah kiz ne yedin de ne ictin :)) borek corek anneye kilo yapar diye diymustum ama bebegede yapiyomus demekki ozellikle bisey yiyomusun canim muz meyve bebege yarar diye biliyorum
bende cok cok sevmiyorum haslanmisi ama mecbur yiyorumKızlar selamlar.
Bende yiyorum dediklerini ama bakalim gecmis olsun canim biraz daha dikkat edersin gecerSüt, kaşar, meyve çerez mutlaka her gün yiyorum da, işte bünye uzun süre unu,şekeri almayıp sonra birden yüklenince demek ki. Barsak sorunlarına neden oldu, hele o gaz sancısı, öldürdü beni 2 gündür.
Cok guzel olmus canim ben kizims bi patik oriyim demistim nerdeyse benim ayagima gelcekti acemilik iste :)Kızlar nasıl olmuş ilk kez bir bebek kıyafeti ördümbebişe bi şey yapmak çok keyifliymiş
Ayy çok güzel maşallah nasıl hamaratsın yaKızlar nasıl olmuş ilk kez bir bebek kıyafeti ördümbebişe bi şey yapmak çok keyifliymiş
Bana bacak arasi fotografi vermedi elimdeki en net fotograf bu ama bunda da nub gorunmuyorInsallah canim bana tahmin bile soylemedi merak ediyorum bende var mi ultrason resmi at da bakalim
Haşalammış yumurtayı göbek salata biraz dereotu zeytinyağı limonla karıştırıp salata yapınca baya lezzetli oluyor yeşil soğan maydanoz da konabilirKızlar selamlar.
Kızlar nasıl olmuş ilk kez bir bebek kıyafeti ördümbebişe bi şey yapmak çok keyifliymiş
Saglik olsun bende ogrenirim insallah 3 haftayaBana bacak arasi fotografi vermedi elimdeki en net fotograf bu ama bunda da nub gorunmuyor
Sen kac haftaliksin gebelik takvimi yapsanaSaglik olsun bende ogrenirim insallah 3 haftaya
Eline sağlık ne güzel olmuş ben çok beceriksizim örgü konusunda ya bir kere boyunluk öreyim kendime dedim rezil ettim :)Kızlar nasıl olmuş ilk kez bir bebek kıyafeti ördümbebişe bi şey yapmak çok keyifliymiş
Anladım canım teşekkür ederimOyle canim muaneye gittigimde 75tl veriyoruz normL dogum olursa biraz daha dusuk fiyat
13+4 olduk yaptim takvimi oldu mu kiSen kac haftaliksin gebelik takvimi yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?