2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bence annen gelsin canım madem yalnızda yaşıyor kendinede iyi olur. Benimde anneler bakacak ama bir yaşına kadar ücretsiz izinle ben getireyim diyorum. Yani Akademisyen olmak zor ama onca yılın emeği var doktoramın bitmesine az kaldı bu nedenle bırakmak istemiyorum işi eminim bebişten kopmak çok zor olacak ama bakalım kısmet

Bendede oluyor canım sabah uyandığımda bazen kolum bazen sadece elim uyuşmuş oluyor

Oy maşallah bebiş nasıl büyümüş öyle :). Çok hoşsun ya kaç kilo aldınki doktor öyle dedi keşke bende sevdem pasta börek biraz ama hiç yiyesim gelmiyor

canım bence yumurta yumurtadır aynı faydayı sağlarsın.

bende uyuşma oluyor ama ben boyun fıtığım var ondan dolayı uyuşuyor diye düşündüm

Kac kilo almistin peki toplamda

Masallah kiz ne yedin de ne ictin :)) borek corek anneye kilo yapar diye diymustum ama bebegede yapiyomus demekki ozellikle bisey yiyomusun canim muz meyve bebege yarar diye biliyorum

Oy maşallah bebiş nasıl büyümüş öyle :). Çok hoşsun ya kaç kilo aldınki doktor öyle dedi keşke bende sevdem pasta börek biraz ama hiç yiyesim gelmiyor

Kac kilo almistin peki toplamda

Ben 4 kilo aldım, bebek de 260gr çıktı. Benim kilomdan çok bebeğinkine söyledi biraz da şu kasığımdaki gaz sancısıyla da alakalı. 10 yıldır hiç bir şekilde şeker ve hamur işi yemeyen biriydim, bundan bahsetmiştik daha önce, bu gaz sancıları da eklenince tabii anladı pasta börekler yediğimi. Bir güzel fırçaladı. Hemen hamile kalmadan önceki rejimine dönüyorsun dedi.

Masallah kiz ne yedin de ne ictin :)) borek corek anneye kilo yapar diye diymustum ama bebegede yapiyomus demekki ozellikle bisey yiyomusun canim muz meyve bebege yarar diye biliyorum
Süt, kaşar, meyve çerez mutlaka her gün yiyorum da, işte bünye uzun süre unu,şekeri almayıp sonra birden yüklenince demek ki. Barsak sorunlarına neden oldu, hele o gaz sancısı, öldürdü beni 2 gündür.

bende cok cok sevmiyorum haslanmisi ama mecbur yiyorum

Bende yiyorum dediklerini ama bakalim gecmis olsun canim biraz daha dikkat edersin gecer

Haşalammış yumurtayı göbek salata biraz dereotu zeytinyağı limonla karıştırıp salata yapınca baya lezzetli oluyor yeşil soğan maydanoz da konabilir
Yağda yumurtaya da ıspanaklı soğanlı baharatlı salçalı kaşarlı gibi tüketiyorum
Yada pankek yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…