2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Hamilelikte ( yazılışı böyle mi emin değilim ) karpaltunel sendromu gelişebilir, bileklerdeellerde uyuşma yani. Mutlaka dr na sorup bilgi almalısın

Kızlar selam dün doktora gittim her şey yolunda dedi ama erkek bebek dedi kesin dedi yinede biley alma dedi her şey yolunda giderken aksilikte çıkabiliyor dedi her gittiğimde bişey haftaya 14 haftalık oluyor ikili test iyi defi ama şu pahalı testlerden yapacak yaş 38 olunca çok tedirginim neler dedi hep böyle çok canım sıkkın ne zaman sevinecem zaten öksürüğüm çok var karınlarım acıyor bir de tedirginlik off

sen gönlünü ferah tut canım allahın izniyle sag salim sağlıklı bi bebeğin olcak insallah

Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Ultrason fotografi varsa yukleyin biz de bakalim.

ya yumurta yagda yada haslanmış farkediyo mu ki ben hep yagda yiyorm
yağda olmasının bi zararı yok canım ama mutlaka iyi pişmiş olmalı.sarısı sulu kalmamalı. doktorum hep uyarıyor. kullandığım application da uyarı verdi hatta şimdi :)

Maşallah canımm baya önden gidiyormuş ona yarıyor yediklerin demek ki aslında pasta börek anneye kilo aldırır ama başa şeylerde yaramış olabilir. Bende aşıyorum kendimi bu ara çok acıkıyorum öyle böyle değil. İşyerinde tutuyordum kendimi ama artık tutamıyorum. Kuruyemişler gofretler gidiyor iki gündür bir de akşam yiyorum bakalım artık ama hamurişi yemiyorum

aa hangi programmış bu :) mayonez yemiyorm evet ama ketcap hala tüketiyorm aklıma gelirse
benim kullandığım programlar bunlar canım. az önce attığım pregnancy. ketçap ben de yiyorum. hatta bazen evde tazeliğinden emin olduğum ve kaliteli mayonezi de yiyorum

benim kullandığım programlar bunlar canım. az önce attığım pregnancy. ketçap ben de yiyorum. hatta bazen evde tazeliğinden emin olduğum ve kaliteli mayonezi de yiyorumEki Görüntüle 2130757
eşim mayonez kola ve salam sosise kesinlikle karsı yedirmiyo oysa kola ne cok severdim

eşim mayonez kola ve salam sosise kesinlikle karsı yedirmiyo oysa kola ne cok severdim
kola salam sosis sucuk bunları ben de tamamen hayatımdan çıkardım. kendimiz bile sağlıklı olmadıklarını biliyorken bebeğimize yedirmemiz bile bile intihar gibi geliyor bana. ender saraç kelimesi kelimesine hatırlamıyorum ama şöyle birşey demişti: için bir damla kadar zararı olan birşey, karnınızdaki bebeğiniz için tusunami etkisi yaratır. bu cümle beni gerçekten etkilemişti ve hak da verdim. zararlı yediğim şeyler arada ketçap, hamurişi, dondurma, çikolata. bunların da en kalitelisini en az miktarda yemeye çalışıyorum.

tabikide ona zararı daha coktur zatn sırf onlar için durduruyoruz kendimizi yoksa ben yemeye devam ederdim eminim ki

bi anda felaket uyku bastırdı gözlerimi kapadm uyumuşum telefon sesine uyandm biri görse reziillik
yanımda kuru kayısı vardı yedimde biraz kendime geldim

tabikide ona zararı daha coktur zatn sırf onlar için durduruyoruz kendimizi yoksa ben yemeye devam ederdim eminim ki
belki çok fazla riski olmayan şeyler nefsini köreltecek kadar 1 lokma yenebilir. biz de insanız sonuçta :) geçen gün canım cips istedi mesela. paketin içinden 2 tane aldım yedim. normalde 1 paketi yerim ama içindeki trans yağ ve doymuş yağın zararını bildiğim için kendimi durdurdum.

cips bende cok istiyorm ama durduramam kendimi diye yemiyorm cünkü biliyorum ki başladm mı biter o pakettt

Kızlarr kontrolden geldim şimdi. 11+4'teyken eklediğim resime göre erkek demişti doktorum. Bende nub teorisi falan bakıp kesin erkek diye düşünmüştüm. Şimdi 16+2 çıktım ve bugün kız olduğunu öğrendik :):):) Çok şükür sağlığı yerinde. 2'li taramada değerler iyi olduğu için 3'lü ye gerek görmedi. Sadece bir kan testi istedi AFP diye. Omurilik baş bir sıkıntı var mı bakılacakmış. 3'lü testi isteyen yaptırıyormuş diye duydum. Yaptırmak lazım mı ki? İlk bebeğimiz o yüzden kız erkek fark etmiyo ama cinsiyet kafamızı karıştırdı. Tekrar değişebilir mi ki

Eklentiler

• 1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…