2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bugünleri de gördük 20. Haftalara az kaldı yolun yarısı diyelim dimi :) hala bir bulutun içinde gibiyim hızlı hızlı geçsin gelsin eylül ♡
Kızıma isim de bulduk biz Nil koyacağız adını artık ismiyle hitap ediyorum konuşurken, bir dr hissetmeye başlasam daha da güzelleşecek günler. Aslında bisiler hissediyorum sanki ama emin değilim:)))) doktorum 20. Den önce hissedemezsin ilk gebelikte diyor şehir efsanesi onlar diyor ama bilemiyorum:)))
Bu arada bir arkadaş doğuma 20 bin yazmış ya arkadaşlar memorial acıbadem amerikan gibi hastaneler de istanbul da doğum çıkışı idenen para ortalama bu civar. Ben memorial e gidiyorum sağlık sigortam olduğu için rahatım ama doktor muayenesi bile 500 e yakın olduğunu düşünürsek doğumda bu fiyat oluyor.

bende hissediyorm hafiften bişeyler bence hepimiz aynı anda yanılıyo olamayız :))

Çok pahalı yaa bende memoriale gidiyorum kayseride muayne 130 lira doğum 3.500 lira. Evet yolu yarıladık nerdeyse çok mutluyum ben :))). Adıyla yaşasın nil ismini çok beğeniyorum. Bizim kızımızında adı inci olacak bende adıyla seslenip konuşuyorum hatta geçen karnımı okşayıp diyorumki kızım benim adım ........ unutma oldumu eşimde gülüyor

bende hissediyorm hafiften bişeyler bence hepimiz aynı anda yanılıyo olamayız :))
Valla ben tekme yiyorum minnacık sabah akşam hissediyorum şükür bence 20 den önce hissedilir doktorlarda şehir efsanesi demesinler ya neden olmasınki :)

Arkadaşlar merhaba benim de ilk bebegim şuan 13 haftalık olduk çok şükür sol taraftaki pazartesi gunu çekilen ultrason fotoğrafı sağ taraftakini de bu gün aldık biraz sorunlar yaşadım bu üç gündür ağrım çok oldu o yüzden bu hafta ikinci kez gitmek zorunda kaldım doktor çok baktı ama şimdilik cinsiyet için kesin birşey söyleyemiyorum dedi sizler bir tahminde bulunsanız olur mu acaba ? ? Sağlığı gayet iyi çok şükür tabiki önce sağlık ama cinsiyetini de çok merak ediyorumm

Eklentiler

• _20180330_180724.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 91
Aaa biliyo musun biz de inci ve nil isimleri arasında kaldık :))) sonunda nil e kadar verdik:)
Aynı hastane şehirler arasında fiyat farkına şok oldum 130 lira muayene süpermiş hem de memorial burda sıradan özel hastanelerde bile 150 lira diye duyduklarim var. Kayseriye mı taşınsak napsak
Doktorum erkek tabi hamilelik geçmişi yok :)))) tutturdu 20 de hissedersin diye bilemiyorum bet hissetmiyorum gerçekten. Eve arada bisiler oluyor sanki ama bağırsak hareketleri olabilir rahim büyüyor o olabilir diye gecistiriyorum kendimi. Kesin emin olsam keşke ben de :) hissedenlere masallah darısı başıma

Canım kendini dinleme, biraz dolmuşsun, hastalık da bunda büyük etken olmuş. Biraz ağlamak seni epey rahatlatabilir. İyi düşün, güzel şeyler düşün hep, herşey güzel olucak

cips bende cok istiyorm ama durduramam kendimi diye yemiyorm cünkü biliyorum ki başladm mı biter o pakettt

valla benim geçen gün çok canım istedi yedim ama hepsini değil iki paket almış eşim iki gün az az yedim daha var o kadarda olur artık arkadaşlarda yiyormuş her zaman değil sonuçta

Benimde bugün 15 bitti nasıl geçer diyordum ama hafta dediğin su gibi geçiyor şükür inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görücez bende akşamları bişeyler hissediyor gibiyim ama net değil daha rahim ancak yukarı çıkıyormuş bebeğin kas gücü de o kadar kuvvetli değilmiş o yüzden hissedilmiyormuş karnım bi anda büyüdü benim bakalım ne olucaz

Canım kendini dinleme, biraz dolmuşsun, hastalık da bunda büyük etken olmuş. Biraz ağlamak seni epey rahatlatabilir. İyi düşün, güzel şeyler düşün hep, herşey güzel olucak
Sağol canım hastalık beni çok yordu bir de bu halde çalışıyorum dinlenme Yok

Hayırlı olsun canım çok demek kıza döndü minnoş darısı başıma inşallah

An itibariyle 3 kilo almış bulunuyorum tabii akşam yemeğinden sonra bu ama 300 gr saymıyorum zaten küsüratı sabah kalktığımda da hemen hemen öyleydi nasıl bir iştah açılması ya ki tutuyorum kendimi tutmasam ne olucam bilmem gerçi almak da istiyordum zaten ama 1 haftada 1 kiloya yakın aldım grip olmuştum biraz vermiştim

Kızlar canım çok sıkkın. Bahsetmiştim benim idrarda protein yüksek çıktı doktor eğer bobreklerden dolayı değilde gebelikten dolayi yükseliyorsa tehlikeli seninle özel ilgilenilmesi gerekiyor demişti gebelikten olup olmadığını 24 saatlik idrarda 300mg ve üstü çıkarsa gebelikten teşhisi konuluyormus. böbreklerimden ultrason çekildi normal çıktı. 24 saatlik idrar vermiştim az önce baktım sonuç çıkmış ve 1060 mg çıkmış böbreklerim ve kaburgam agriyor sürekli çok endişeleniyorum ben

Kızlar 15. Haftalarda bebek nerede oluyor. Hala kasık bölgesinde mi yoksa yukarı çıktı mı?

Bugünkü hamilelik takvimimde yazdığına göre artık yaval yavaş rahim kasık bölgesi sınırlarını aşacakmış daha yeni yeni yani benim karnım daha alttaydı ama üste çıkmaya başladı 16 haftadan sonra daha üste çıkmaya başlayacak ve şişecek canım

Canım dur bir panik yapma doktor değerlendirsin önlemi alınır bilindikten sonra ne yapılması gerekiyorsa yaparsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…