- 8 Mart 2015
- 673
- 1.322
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.801
bende hissediyorm hafiften bişeyler bence hepimiz aynı anda yanılıyo olamayız :))Bugünleri de gördük 20. Haftalara az kaldı yolun yarısı diyelim dimi :) hala bir bulutun içinde gibiyim hızlı hızlı geçsin gelsin eylül ♡
Kızıma isim de bulduk biz Nil koyacağız adını artık ismiyle hitap ediyorum konuşurken, bir dr hissetmeye başlasam daha da güzelleşecek günler. Aslında bisiler hissediyorum sanki ama emin değilim:)))) doktorum 20. Den önce hissedemezsin ilk gebelikte diyor şehir efsanesi onlar diyor ama bilemiyorum:)))
Bu arada bir arkadaş doğuma 20 bin yazmış ya arkadaşlar memorial acıbadem amerikan gibi hastaneler de istanbul da doğum çıkışı idenen para ortalama bu civar. Ben memorial e gidiyorum sağlık sigortam olduğu için rahatım ama doktor muayenesi bile 500 e yakın olduğunu düşünürsek doğumda bu fiyat oluyor.
İnşallah canım hepimizin aminsen gönlünü ferah tut canımallahın izniyle sag salim sağlıklı bi bebeğin olcak insallah
Var ama gazım olduğundan doktor çekemiyor bir türlü belirsizInsallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Ultrason fotografi varsa yukleyin biz de bakalim.
Çok pahalı yaa bende memoriale gidiyorum kayseride muayne 130 lira doğum 3.500 lira. Evet yolu yarıladık nerdeyse çok mutluyum ben :))). Adıyla yaşasın nil ismini çok beğeniyorum. Bizim kızımızında adı inci olacak bende adıyla seslenip konuşuyorum hatta geçen karnımı okşayıp diyorumki kızım benim adım ........ unutma oldumu eşimde gülüyorBugünleri de gördük 20. Haftalara az kaldı yolun yarısı diyelim dimi :) hala bir bulutun içinde gibiyim hızlı hızlı geçsin gelsin eylül ♡
Kızıma isim de bulduk biz Nil koyacağız adını artık ismiyle hitap ediyorum konuşurken, bir dr hissetmeye başlasam daha da güzelleşecek günler. Aslında bisiler hissediyorum sanki ama emin değilim:)))) doktorum 20. Den önce hissedemezsin ilk gebelikte diyor şehir efsanesi onlar diyor ama bilemiyorum:)))
Bu arada bir arkadaş doğuma 20 bin yazmış ya arkadaşlar memorial acıbadem amerikan gibi hastaneler de istanbul da doğum çıkışı idenen para ortalama bu civar. Ben memorial e gidiyorum sağlık sigortam olduğu için rahatım ama doktor muayenesi bile 500 e yakın olduğunu düşünürsek doğumda bu fiyat oluyor.
Valla ben tekme yiyorum minnacık sabah akşam hissediyorum şükür bence 20 den önce hissedilir doktorlarda şehir efsanesi demesinler ya neden olmasınki :)bende hissediyorm hafiften bişeyler bence hepimiz aynı anda yanılıyo olamayız :))
Aaa biliyo musun biz de inci ve nil isimleri arasında kaldık :))) sonunda nil e kadar verdik:)Çok pahalı yaa bende memoriale gidiyorum kayseride muayne 130 lira doğum 3.500 lira. Evet yolu yarıladık nerdeyse çok mutluyum ben :))). Adıyla yaşasın nil ismini çok beğeniyorum. Bizim kızımızında adı inci olacak bende adıyla seslenip konuşuyorum hatta geçen karnımı okşayıp diyorumki kızım benim adım ........ unutma oldumu eşimde gülüyor
Valla ben tekme yiyorum minnacık sabah akşam hissediyorum şükür bence 20 den önce hissedilir doktorlarda şehir efsanesi demesinler ya neden olmasınki :)
Kızlar selam dün doktora gittim her şey yolunda dedi ama erkek bebek dedi kesin dedi yinede biley alma dedi her şey yolunda giderken aksilikte çıkabiliyor dedi her gittiğimde bişey haftaya 14 haftalık oluyor ikili test iyi defi ama şu pahalı testlerden yapacak yaş 38 olunca çok tedirginim neler dedi hep böyle çok canım sıkkın ne zaman sevinecemzaten öksürüğüm çok var karınlarım acıyor bir de tedirginlik off
cips bende cok istiyorm ama durduramam kendimi diye yemiyormcünkü biliyorum ki başladm mı biter o pakettt
Bugünleri de gördük 20. Haftalara az kaldı yolun yarısı diyelim dimi :) hala bir bulutun içinde gibiyim hızlı hızlı geçsin gelsin eylül ♡
Sağol canım hastalık beni çok yordu bir de bu halde çalışıyorum dinlenme YokCanım kendini dinleme, biraz dolmuşsun, hastalık da bunda büyük etken olmuş. Biraz ağlamak seni epey rahatlatabilir. İyi düşün, güzel şeyler düşün hep, herşey güzel olucak
Hayırlı olsun canım çok demek kıza döndü minnoş darısı başıma inşallahKızlarr kontrolden geldim şimdi. 11+4'teyken eklediğim resime göre erkek demişti doktorum. Bende nub teorisi falan bakıp kesin erkek diye düşünmüştüm. Şimdi 16+2 çıktım ve bugün kız olduğunu öğrendik :):):) Çok şükür sağlığı yerinde. 2'li taramada değerler iyi olduğu için 3'lü ye gerek görmedi. Sadece bir kan testi istedi AFP diye. Omurilik baş bir sıkıntı var mı bakılacakmış. 3'lü testi isteyen yaptırıyormuş diye duydum. Yaptırmak lazım mı ki? İlk bebeğimiz o yüzden kız erkek fark etmiyo ama cinsiyet kafamızı karıştırdı. Tekrar değişebilir mi ki
AynaylaYaa bende şimdilik ağdaya gidiyorum. Ama çok kasılıyorum. son zamanlarda sıkıntı yaşayabilirim diye düşünüyorum. E jileti de son aylarda önümüzü göremezken nasıl yapıcaz?? çıkamadım işin içinden
Kızlar 15. Haftalarda bebek nerede oluyor. Hala kasık bölgesinde mi yoksa yukarı çıktı mı?
Ben de çok merak ediyorum. Bugün kasıklarım ağrıyor, adet olacakmışım gibi sanki ve bugün akıntım çokKızlar 15. Haftalarda bebek nerede oluyor. Hala kasık bölgesinde mi yoksa yukarı çıktı mı?
Kızlar canım çok sıkkın. Bahsetmiştim benim idrarda protein yüksek çıktı doktor eğer bobreklerden dolayı değilde gebelikten dolayi yükseliyorsa tehlikeli seninle özel ilgilenilmesi gerekiyor demişti gebelikten olup olmadığını 24 saatlik idrarda 300mg ve üstü çıkarsa gebelikten teşhisi konuluyormus. böbreklerimden ultrason çekildi normal çıktı. 24 saatlik idrar vermiştim az önce baktım sonuç çıkmış ve 1060 mg çıkmışböbreklerim ve kaburgam agriyor sürekli çok endişeleniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?