- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.821
Canım çok geçmiş olsun. Doktorun gördü mü sonucu? Hamileliğe bağlı olan birşeymiymişKızlar canım çok sıkkın. Bahsetmiştim benim idrarda protein yüksek çıktı doktor eğer bobreklerden dolayı değilde gebelikten dolayi yükseliyorsa tehlikeli seninle özel ilgilenilmesi gerekiyor demişti gebelikten olup olmadığını 24 saatlik idrarda 300mg ve üstü çıkarsa gebelikten teşhisi konuluyormus. böbreklerimden ultrason çekildi normal çıktı. 24 saatlik idrar vermiştim az önce baktım sonuç çıkmış ve 1060 mg çıkmışböbreklerim ve kaburgam agriyor sürekli çok endişeleniyorum ben
Ben de çok merak ediyorum. Bugün kasıklarım ağrıyor, adet olacakmışım gibi sanki ve bugün akıntım çok
Git arada tatlım başka doktora çok merak ediyorsan 12de kıza benzetmiş denekki nub küçük ya da yataydı e dr da iyi diyorsun İnşallah gönlüne göre olurkızlar günler geçmiyor 14+6 oldum 16 da gidecem doktora daha çok var cinsiyeti çok merak ediyorum hayırlısı sağlıklı olsun tabiki ama kızım olsun çok istiyorum 12 de kıza benziyor dedi ama değişir mi kızlar ya doktorum özel ve çok iyi ama kesin demedi işte çok umutlanmak istemiyorum
Pasta börek bebeğe bişey yapmaz da cevizler süt yumurta kaşar baya etkilemiş demek maşallah boşver abartmadan ye sen herşeyden sonra yiyemiyecez nasılsaSelam kızlar. Kontrole gittik çok şükür oğluş iyi sol kasığımdaki ağrı için gaz sancısı dedi, yürüyüş yapacaksın dedi. 17+1 im usg 18+3 çıktım fırça yedim ballar börekler yeniyor galiba nasıl çıkacak bu çocuk bu kadar büyürse dedi. Zaten annemle gitmiştim bu sefer sağlıklı besleniyoruz annesi kontrol edeceksin dedi. Pasta börek günlerim sona erdi yani. 10 yıldır sonunda doya doya yiyeyim demiştim, onda da resmen basıldık
Ellerine sağlık canım çok güsel olmuşKızlar nasıl olmuş ilk kez bir bebek kıyafeti ördümbebişe bi şey yapmak çok keyifliymiş
Hoşgeldin nerdensin ve kaç haftalıksınmerhabalar.. ben yeni geldim. Allah kısmet ederse ben de eylülde doğum yapacağım. ilk gebeliğim..
Rahatlat kendini bu senin elinde düşüncelerine ve duygularına istersen hükmedebilirsin. Her zmaan iyi olduğunu ve sağlıkla bebeğini kucağına alacağın günü hatal et unutma hayaller tutkuyla istendikçe gerçekleşirKızlar selam dün doktora gittim her şey yolunda dedi ama erkek bebek dedi kesin dedi yinede biley alma dedi her şey yolunda giderken aksilikte çıkabiliyor dedi her gittiğimde bişey haftaya 14 haftalık oluyor ikili test iyi defi ama şu pahalı testlerden yapacak yaş 38 olunca çok tedirginim neler dedi hep böyle çok canım sıkkın ne zaman sevinecemzaten öksürüğüm çok var karınlarım acıyor bir de tedirginlik off
11+4ü ekler misin bi bakalımKızlarr kontrolden geldim şimdi. 11+4'teyken eklediğim resime göre erkek demişti doktorum. Bende nub teorisi falan bakıp kesin erkek diye düşünmüştüm. Şimdi 16+2 çıktım ve bugün kız olduğunu öğrendik :):):) Çok şükür sağlığı yerinde. 2'li taramada değerler iyi olduğu için 3'lü ye gerek görmedi. Sadece bir kan testi istedi AFP diye. Omurilik baş bir sıkıntı var mı bakılacakmış. 3'lü testi isteyen yaptırıyormuş diye duydum. Yaptırmak lazım mı ki? İlk bebeğimiz o yüzden kız erkek fark etmiyo ama cinsiyet kafamızı karıştırdı. Tekrar değişebilir mi ki
Geçmiş olsun bişey belli değil görüntülerden ama kız gibi düşündüm benArkadaşlar merhaba benim de ilk bebegim şuan 13 haftalık olduk çok şükür sol taraftaki pazartesi gunu çekilen ultrason fotoğrafı sağ taraftakini de bu gün aldık biraz sorunlar yaşadım bu üç gündür ağrım çok oldu o yüzden bu hafta ikinci kez gitmek zorunda kaldım doktor çok baktı ama şimdilik cinsiyet için kesin birşey söyleyemiyorum dedi sizler bir tahminde bulunsanız olur mu acaba ? ? Sağlığı gayet iyi çok şükür tabiki önce sağlık ama cinsiyetini de çok merak ediyorumm
Bende zaten normalde de göbek olduğundan şuan hiç anlayamıyorum ve merak ediyorum çok. Bir an önce belli olsa da bi hamileliğimi anlasam diyorum :)Bugünkü hamilelik takvimimde yazdığına göre artık yaval yavaş rahim kasık bölgesi sınırlarını aşacakmış daha yeni yeni yani benim karnım daha alttaydı ama üste çıkmaya başladı 16 haftadan sonra daha üste çıkmaya başlayacak ve şişecek canım
Akıntı bende en başından beri var hiç geçmedi. Hatta öyle alıştım hamilelikle bağdaştırdım ki birgün olmasa acaba sorun mu var diye düşünüyorum.Ben de çok merak ediyorum. Bugün kasıklarım ağrıyor, adet olacakmışım gibi sanki ve bugün akıntım çok
Benimde ara ara çamaşırımda çok ıslaklık oluyor. Nedenini anlayamadım bir türlü. Bu normalde olan akıntının haricinde bişey. Artık en son idrar mı kaçırıyorum diye düşündüm ama hissederdim öyle olsa da. Tuhaf yani. Doktora sormak lazım.Benimde kasıklarım ağrıyor baskı var sanki akıntı zaten var normal heralde bazen su gib geliyor misal tuvalete giriyorum tam çamaşırımı çekiyorum tekrar geliyor akıyor yani engel olamıyorum idrarın hepsini de yapıyorum hemen kalkmıyorum neden öyle oluyor ama su geliyor yani sırılsıklam oluyor bazen yürürken geliyor anlamıyorum
Kaşıktan yukarıya çıkmış oluyor artık.Kızlar 15. Haftalarda bebek nerede oluyor. Hala kasık bölgesinde mi yoksa yukarı çıktı mı?
Peki bu ne demek özel ilgi derken daha sık kontrol mü netten biraz araştır istersen ve evham yapma stres daha zararlı şuan dr ne diyecek bakalım ve mutlaka başka bi dr a daha görün ikinci yorum her zman iyidir.Kızlar canım çok sıkkın. Bahsetmiştim benim idrarda protein yüksek çıktı doktor eğer bobreklerden dolayı değilde gebelikten dolayi yükseliyorsa tehlikeli seninle özel ilgilenilmesi gerekiyor demişti gebelikten olup olmadığını 24 saatlik idrarda 300mg ve üstü çıkarsa gebelikten teşhisi konuluyormus. böbreklerimden ultrason çekildi normal çıktı. 24 saatlik idrar vermiştim az önce baktım sonuç çıkmış ve 1060 mg çıkmışböbreklerim ve kaburgam agriyor sürekli çok endişeleniyorum ben
Ay o akıntı Benin’de gıcık ediyor dediğin gibi wcden kalkınca çamaşıra geliyor kalkınca. Kaşıntı ve koku olmadığı sürece normal olduğunu düşünüyorumBenimde kasıklarım ağrıyor baskı var sanki akıntı zaten var normal heralde bazen su gib geliyor misal tuvalete giriyorum tam çamaşırımı çekiyorum tekrar geliyor akıyor yani engel olamıyorum idrarın hepsini de yapıyorum hemen kalkmıyorum neden öyle oluyor ama su geliyor yani sırılsıklam oluyor bazen yürürken geliyor anlamıyorum
Geçmiş olsun yaştan çıkmıştır belki inşallah biley yoktur sağlıkla kucaklarsın bebeğiniIyi aksamlar. Bende su an 13+4 haftadayim.ikili testim de risk yuksek cikti.kayseride memoriale giden biri var sanirim genetik testi yaptiran.bende memoriale gidiyorum.kafam bayaga karisti. Dr amniyo ya da harmony testi dedi.
Benim oğlumda 17 haftalikken oluyordu hatta bi keresinde tam namazdayim öyle bir geldi ki suyum geldi zannedip hemen acile kostum. Dr su böyle az gelmez şakır şakır islanirsin demişti. Bu haftalarda normalmis o akintılar rahim kendini temizliyormusBende zaten normalde de göbek olduğundan şuan hiç anlayamıyorum ve merak ediyorum çok. Bir an önce belli olsa da bi hamileliğimi anlasam diyorum :)
Akıntı bende en başından beri var hiç geçmedi. Hatta öyle alıştım hamilelikle bağdaştırdım ki birgün olmasa acaba sorun mu var diye düşünüyorum.
Benimde ara ara çamaşırımda çok ıslaklık oluyor. Nedenini anlayamadım bir türlü. Bu normalde olan akıntının haricinde bişey. Artık en son idrar mı kaçırıyorum diye düşündüm ama hissederdim öyle olsa da. Tuhaf yani. Doktora sormak lazım.
Ay o akıntı Benin’de gıcık ediyor dediğin gibi wcden kalkınca çamaşıra geliyor kalkınca. Kaşıntı ve koku olmadığı sürece normal olduğunu düşünüyorum
Pazartesi gitcem ama bir sorun olduğu apacik ortadaCanım dur bir panik yapma doktor değerlendirsin önlemi alınır bilindikten sonra ne yapılması gerekiyorsa yaparsın canım
Teşekkür ederim canım. Yok daha doktor gormedi az önce cikti sonuç sistemde. Doktor eğer 300mg ın üstünde çıkarsa gebelikten diyebiliriz demişti benim 1060 çıktı çok çok yuksekCanım çok geçmiş olsun. Doktorun gördü mü sonucu? Hamileliğe bağlı olan birşeymiymiş
Akıntım hamile olmadan önce de vardı, enfeksiyon mu diye korktum ama sağlık ocağındaki tahlilde çıkmadı, ebe akıntını mutlaka doktorunla konuş fitil ya da bi tedavi uygular ve bol su iç dedi. Haftaya gittiğimde konuşucam. Benim su gibi değil sarı renkli, günde 2-3 kez günlük ped değiştiriyorum.Bende zaten normalde de göbek olduğundan şuan hiç anlayamıyorum ve merak ediyorum çok. Bir an önce belli olsa da bi hamileliğimi anlasam diyorum :)
Akıntı bende en başından beri var hiç geçmedi. Hatta öyle alıştım hamilelikle bağdaştırdım ki birgün olmasa acaba sorun mu var diye düşünüyorum.
Benimde ara ara çamaşırımda çok ıslaklık oluyor. Nedenini anlayamadım bir türlü. Bu normalde olan akıntının haricinde bişey. Artık en son idrar mı kaçırıyorum diye düşündüm ama hissederdim öyle olsa da. Tuhaf yani. Doktora sormak lazım.
Benimde sarı renkli ama koku veya kaşıntı yok. Aynı şekilde tahlilde de enfeksiyon çıkmadı.Akıntım hamile olmadan önce de vardı, enfeksiyon mu diye korktum ama sağlık ocağındaki tahlilde çıkmadı, ebe akıntını mutlaka doktorunla konuş fitil ya da bi tedavi uygular ve bol su iç dedi. Haftaya gittiğimde konuşucam. Benim su gibi değil sarı renkli, günde 2-3 kez günlük ped değiştiriyorum.dejavu_one
Akıntım hamile olmadan önce de vardı, enfeksiyon mu diye korktum ama sağlık ocağındaki tahlilde çıkmadı, ebe akıntını mutlaka doktorunla konuş fitil ya da bi tedavi uygular ve bol su iç dedi. Haftaya gittiğimde konuşucam. Benim su gibi değil sarı renkli, günde 2-3 kez günlük ped değiştiriyorum.dejavu_one
İnsan tedirgin oluyor ister istemez ama biraz rahatlamaya çalış. Tansiyon durumun nasıl canım, idrarda protein çıkınca tansiyon yükselebiliyormuş. Doktorun gerekli tedaviyi uygular için rahat olsunTeşekkür ederim canım. Yok daha doktor gormedi az önce cikti sonuç sistemde. Doktor eğer 300mg ın üstünde çıkarsa gebelikten diyebiliriz demişti benim 1060 çıktı çok çok yuksek(
Peki bu ne demek özel ilgi derken daha sık kontrol mü netten biraz araştır istersen ve evham yapma stres daha zararlı şuan dr ne diyecek bakalım ve mutlaka başka bi dr a daha görün ikinci yorum her zman iyidir.
/QUOTE]
Canım bu preklampsi denen gebelik zehirlenmesi olabilirmis tansiyonda yükselirse. Gebelik zehirlenmesi çok tehlikeliymis ve erken doğum yaptırılıyormuş. İnternette yeterli bilgiyi bulamadım deminden beri araştırıyorumben şu an eğitim araştırma hastanesi ne gidiyorum biz ilgilenemeyiz öyle birşey olursa üniversite ya da doğum hastaneleri seninle ilgilenir dedi yani surekli kontrol altında olcam. Tansiyon aleti alcam hemen
İnşallah iyileşirsin arkadaşım inşallah sorun yoktur en baştaKızlar canım çok sıkkın. Bahsetmiştim benim idrarda protein yüksek çıktı doktor eğer bobreklerden dolayı değilde gebelikten dolayi yükseliyorsa tehlikeli seninle özel ilgilenilmesi gerekiyor demişti gebelikten olup olmadığını 24 saatlik idrarda 300mg ve üstü çıkarsa gebelikten teşhisi konuluyormus. böbreklerimden ultrason çekildi normal çıktı. 24 saatlik idrar vermiştim az önce baktım sonuç çıkmış ve 1060 mg çıkmışböbreklerim ve kaburgam agriyor sürekli çok endişeleniyorum ben
Canım doktorun kim orada benim nilgün avşar benzer. Ben yaptırmadım o testleri ikili iyi çıktıdaIyi aksamlar. Bende su an 13+4 haftadayim.ikili testim de risk yuksek cikti.kayseride memoriale giden biri var sanirim genetik testi yaptiran.bende memoriale gidiyorum.kafam bayaga karisti. Dr amniyo ya da harmony testi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?