2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnsan tedirgin oluyor ister istemez ama biraz rahatlamaya çalış. Tansiyon durumun nasıl canım, idrarda protein çıkınca tansiyon yükselebiliyormuş. Doktorun gerekli tedaviyi uygular için rahat olsun
İnşallah öyle olur. Tansiyonum hep normaldir ama yarın sabah eczaneye gidip olcturcem hemen

Amin sagolasin.Allahtan gelene sabredecez yapacak bi sey yok.ama insan icinin rahat olmasini istiyor iste.dogana kadar acaba mi demektense hazirlikli olmak daha iyi.

Al benden de o kadar. Yaştan mı böyleyim, çok çabuk kilo aldım ondan mı böyleyim anlamadım.

günaydın kızlar. çok uykusuzum.kızım hasta oldu.dün gece dr a gittik ve gece boyunca ateş nöbetindeydim
Geçmiş olsun, toparlanmıştır umarım.

Benimde berbat. Sanki kalçalarımın içinden vida geciyor gece, öyle bir ağrıyla kalkıyorum.

Bende çok esniyorum. İlk gebeliğimde de aynıydım. Profa gıdıyordum o zaman, çok normal, hiçbir zararı yok demişti.

Ne dedı ki dr ? Bende 37 yaşındayım, nifty yaptırdım. Çok şükür ıyı çıktı. Yap kurtul sende o psıkolojıden.

Geçmiş olsun ama internette biliyorsun hep en kötüler yazar. Sıkı takıple ve ılac takvıyesıyle atlatırsın Allahın izniyle.

Iyi aksamlar. Bende su an 13+4 haftadayim.ikili testim de risk yuksek cikti.kayseride memoriale giden biri var sanirim genetik testi yaptiran.bende memoriale gidiyorum.kafam bayaga karisti. Dr amniyo ya da harmony testi dedi.
Ikılı testlerın hiçbir güvenirliliği yok. Boş yere sıkma canını. Nıftyı yaptır, kafan rahat etsin. Hiçbir şeyde çıkmayacak zaten.

Tesekkür ederim İnsallah tek duam bu korkuyorum çünkü

Kizlar bikaç gündür size bahsediyordum yol yürüyünce çok yoruluyordum sagım solum agrımaya ve birden kambur yürümeye başlıyordum.Bugün doktora gittim ve hareket kabiliyetimin zayıflamasının nedeni idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Sabah kültür vericem ve ilaç tedavisi yapıcak... günde en az 3 litre su içiyordum ,ayranı, sodası hariç... Ben bi türlü bu enfeksiyondan kurtulamadım.9 haftalıkkende olmuştu ozaman ilaç kullanmıştım.Şimdi gene enfeksiyonlandım

bende ayakta cok kalamiyorum

Allah razı olsun canım benim amin inşallah ((
Arkadaşım çok geçmiş olsun inş herşey çok güzel olur doktor kontrolünde olup tedavisi neyse uygulanır inşaallah
İnşaallah ilgili ve alanında uzman doktorlara denk gelirsin
Bide bir şifa duası var tahmidiye çok etkili yakın zamanda erken Doğum yapıp bebeği ölecek denen arkadaşımın bebeği iyileşti bizde paylaşıp 19 ar okuduk çok kere
çokça oku sende nette bulabilirsin
ya Şafi şifa veren demek
onu çekebilirsin
Herşey Allah'ın elinde Canını sıkma

Tabi ki Allah ne derse o olur. Çok teşekkür ederim dediğini deniycem İnsallah kardeşim

bildigm kadariyla gebelik zehirlenmesi yani preeklemsi 20. Haftadan sonra oluyor.ama bir sikinti var demek ki moralini yuksek tut.omru varsa yasayacak bebeklerimz.benim de tansiyonlarim yuksek seyrediyor odem var.belki preeklemsiye donecek.moral bpzucu uzucu ama sabretmekten baska da elden gelen birsey yok.sık kontrol de onemli tabi.umarim sikintin cozulur.

Ikılı testlerın hiçbir güvenirliliği yok. Boş yere sıkma canını. Nıftyı yaptır, kafan rahat etsin. Hiçbir şeyde çıkmayacak zaten.[/QUOTE]
Aynen canım bu hafta yaptırıyorum iyi çıkmasına çok sevindim darısı başıma

Merhaba kızlar
Geçen hafta bebeğimin ense kalınlığı 3,2 çıktı
Doktor Burun kemiği var dedi diğer bulgular normal
Bebek down sendromlu olabilir dedi
2 li test yapıldı

down riski 1/730
trozmi riski 1/6600
yaş riski 1/320

Cut off değerinin altında her iki risk de.

Sonuçları dr a gösterdim normal dedi
Ama yine de aklıma takıldı ensenin yüksek olması ileride risk yaratır mı

Aynen oyle canım inşallah hiç birimizde oyle bişey olmaz da alrz yavrularımızı kucağımıza sağ salim. Sende dikkat et protein takibi yaptir mutlaka ihmale gelen bişey değilmiş bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…