- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.841
İnşallah öyle olur. Tansiyonum hep normaldir ama yarın sabah eczaneye gidip olcturcem hemenİnsan tedirgin oluyor ister istemez ama biraz rahatlamaya çalış. Tansiyon durumun nasıl canım, idrarda protein çıkınca tansiyon yükselebiliyormuş. Doktorun gerekli tedaviyi uygular için rahat olsun
İnşAllah canim dua edin banaİnşallah iyileşirsin arkadaşım inşallah sorun yoktur en başta
Cnm butun dualarim seninle insallah bir sıkınti yoktur rabbim tez zamanda seni refaha erdirir insallahİnşAllah canim dua edin bana((((((
Cnm insallah bir sorun yoktur rabbim evlatlarimiza saglik versin insallah bol bol dua et gerisini Allah a birakÜlkü aksoy a gidiyorum.
İnşallah bir sorun yoktur siz yinede testi yaptırın içiniz rahat etsin tabi doktorunuzun yönlendirmeside önemliÜlkü aksoy a gidiyorum.
Al benden de o kadar. Yaştan mı böyleyim, çok çabuk kilo aldım ondan mı böyleyim anlamadım.Gündüz yürüyüş yapmak için giyinip, süsleniyorum daha 100 metre yürümeden kendimi yıkılcakmış gibi hissediyorum belim,sırtım, bacaklarım resmen ağırlaşıyor tutmuyor kambur yürümeye başlıyorum.Daha 18 haftalık hamileyim.Son haftalarda ne olcak bilmiyorum.
Geçmiş olsun, toparlanmıştır umarım.günaydın kızlar. çok uykusuzum.kızım hasta oldu.dün gece dr a gittik ve gece boyunca ateş nöbetindeydim
Benimde berbat. Sanki kalçalarımın içinden vida geciyor gece, öyle bir ağrıyla kalkıyorum.Günaydın kızlar
Gece uykularınız nasıl? Ben artık rahat uyuyamıyorum, sol tarafa yatıyorum ağrım oluyor sağa dönüyorum sağ tarafım ağrıyor. Bu sefer biraz sırt üstü yatayım diyorum az da olsa bu sefer daha çok ağrıyor
Bende çok esniyorum. İlk gebeliğimde de aynıydım. Profa gıdıyordum o zaman, çok normal, hiçbir zararı yok demişti.Ağrım olmuyor ama sık sık uyanıyorum,sürekli dönme isteği var dönüp duruyorum,bu sabahta komple değil ama sağ bacağımı aşağıya doğru iterek esnerken uyandım kasığıma ağrı girdi endişelendim,arkadaşlar esneme gerilme konusunda si nasılsınız? Doktorunuz bu konuda birşey dedi mi? Kafama taktım kasığıma giren ağrıya
Ne dedı ki dr ? Bende 37 yaşındayım, nifty yaptırdım. Çok şükür ıyı çıktı. Yap kurtul sende o psıkolojıden.Kızlar selam dün doktora gittim her şey yolunda dedi ama erkek bebek dedi kesin dedi yinede biley alma dedi her şey yolunda giderken aksilikte çıkabiliyor dedi her gittiğimde bişey haftaya 14 haftalık oluyor ikili test iyi defi ama şu pahalı testlerden yapacak yaş 38 olunca çok tedirginim neler dedi hep böyle çok canım sıkkın ne zaman sevinecemzaten öksürüğüm çok var karınlarım acıyor bir de tedirginlik off
Geçmiş olsun ama internette biliyorsun hep en kötüler yazar. Sıkı takıple ve ılac takvıyesıyle atlatırsın Allahın izniyle.Kızlar canım çok sıkkın. Bahsetmiştim benim idrarda protein yüksek çıktı doktor eğer bobreklerden dolayı değilde gebelikten dolayi yükseliyorsa tehlikeli seninle özel ilgilenilmesi gerekiyor demişti gebelikten olup olmadığını 24 saatlik idrarda 300mg ve üstü çıkarsa gebelikten teşhisi konuluyormus. böbreklerimden ultrason çekildi normal çıktı. 24 saatlik idrar vermiştim az önce baktım sonuç çıkmış ve 1060 mg çıkmışböbreklerim ve kaburgam agriyor sürekli çok endişeleniyorum ben
Ikılı testlerın hiçbir güvenirliliği yok. Boş yere sıkma canını. Nıftyı yaptır, kafan rahat etsin. Hiçbir şeyde çıkmayacak zaten.Iyi aksamlar. Bende su an 13+4 haftadayim.ikili testim de risk yuksek cikti.kayseride memoriale giden biri var sanirim genetik testi yaptiran.bende memoriale gidiyorum.kafam bayaga karisti. Dr amniyo ya da harmony testi dedi.
Allah razı olsun canım benim amin inşallahC
Cnm butun dualarim seninle insallah bir sıkınti yoktur rabbim tez zamanda seni refaha erdirir insallah
Tesekkür ederim İnsallah tek duam bu korkuyorum çünküAl benden de o kadar. Yaştan mı böyleyim, çok çabuk kilo aldım ondan mı böyleyim anlamadım.
Geçmiş olsun, toparlanmıştır umarım.
Benimde berbat. Sanki kalçalarımın içinden vida geciyor gece, öyle bir ağrıyla kalkıyorum.
Bende çok esniyorum. İlk gebeliğimde de aynıydım. Profa gıdıyordum o zaman, çok normal, hiçbir zararı yok demişti.
Ne dedı ki dr ? Bende 37 yaşındayım, nifty yaptırdım. Çok şükür ıyı çıktı. Yap kurtul sende o psıkolojıden.
Geçmiş olsun ama internette biliyorsun hep en kötüler yazar. Sıkı takıple ve ılac takvıyesıyle atlatırsın Allahın izniyle.
Ikılı testlerın hiçbir güvenirliliği yok. Boş yere sıkma canını. Nıftyı yaptır, kafan rahat etsin. Hiçbir şeyde çıkmayacak zaten.
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın arkadaşım. Dualarımız sen ve bebeğinleİnşAllah canim dua edin bana((((((
bende ayakta cok kalamiyorumKizlar bikaç gündür size bahsediyordum yol yürüyünce çok yoruluyordum sagım solum agrımaya ve birden kambur yürümeye başlıyordum.Bugün doktora gittim ve hareket kabiliyetimin zayıflamasının nedeni idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Sabah kültür vericem ve ilaç tedavisi yapıcak... günde en az 3 litre su içiyordum ,ayranı, sodası hariç... Ben bi türlü bu enfeksiyondan kurtulamadım.9 haftalıkkende olmuştu ozaman ilaç kullanmıştım.Şimdi gene enfeksiyonlandım
Arkadaşım çok geçmiş olsun inş herşey çok güzel olur doktor kontrolünde olup tedavisi neyse uygulanır inşaallahAllah razı olsun canım benim amin inşallah((
Canım çok teşekkür ederimİnşallah hayırlı güzel haberler alırsın arkadaşım. Dualarımız sen ve bebeğinle
Tabi ki Allah ne derse o olur. Çok teşekkür ederim dediğini deniycem İnsallah kardeşimArkadaşım çok geçmiş olsun inş herşey çok güzel olur doktor kontrolünde olup tedavisi neyse uygulanır inşaallah
İnşaallah ilgili ve alanında uzman doktorlara denk gelirsin
Bide bir şifa duası var tahmidiye çok etkili yakın zamanda erken Doğum yapıp bebeği ölecek denen arkadaşımın bebeği iyileşti bizde paylaşıp 19 ar okuduk çok kere
çokça oku sende nette bulabilirsin
ya Şafi şifa veren demek
onu çekebilirsin
Herşey Allah'ın elinde Canını sıkma
bildigm kadariyla gebelik zehirlenmesi yani preeklemsi 20. Haftadan sonra oluyor.ama bir sikinti var demek ki moralini yuksek tut.omru varsa yasayacak bebeklerimz.benim de tansiyonlarim yuksek seyrediyor odem var.belki preeklemsiye donecek.moral bpzucu uzucu ama sabretmekten baska da elden gelen birsey yok.sık kontrol de onemli tabi.umarim sikintin cozulur.Kızlar canım çok sıkkın. Bahsetmiştim benim idrarda protein yüksek çıktı doktor eğer bobreklerden dolayı değilde gebelikten dolayi yükseliyorsa tehlikeli seninle özel ilgilenilmesi gerekiyor demişti gebelikten olup olmadığını 24 saatlik idrarda 300mg ve üstü çıkarsa gebelikten teşhisi konuluyormus. böbreklerimden ultrason çekildi normal çıktı. 24 saatlik idrar vermiştim az önce baktım sonuç çıkmış ve 1060 mg çıkmışböbreklerim ve kaburgam agriyor sürekli çok endişeleniyorum ben
Aynen oyle canım inşallah hiç birimizde oyle bişey olmaz da alrz yavrularımızı kucağımıza sağ salim. Sende dikkat et protein takibi yaptir mutlaka ihmale gelen bişey değilmiş bu durumbildigm kadariyla gebelik zehirlenmesi yani preeklemsi 20. Haftadan sonra oluyor.ama bir sikinti var demek ki moralini yuksek tut.omru varsa yasayacak bebeklerimz.benim de tansiyonlarim yuksek seyrediyor odem var.belki preeklemsiye donecek.moral bpzucu uzucu ama sabretmekten baska da elden gelen birsey yok.sık kontrol de onemli tabi.umarim sikintin cozulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?