2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sen iyiyi düşün aydınlığa odaklan canım inşallah bişey olmayacak pazartesi ola hayrola diyelim dualarım senin için
Akıntın çok oluyor muydu ıslak kalmamaya çalış günlük ped kullan dışarda wc ye girme pamuklu çamaşır giy son olur inşallah o tek kullanımlık fitillerin bi zararı yok bende kullandım 9haftalarda falan. Tekrarlamaz inşallah

Çok teşekkür ederim canım benim

Herkese günaydın hava Harika İstanbul’da kahvaltımızı yaptık çocuklarla, baba uyuyor 11gibi tekneye gideceğiz biraz d vitamini ve lityum alalım hazır yakalamışken sonrada yine bi arkadaş Doğum günü oğlumun gece kızımın da oda siparişini verdim nihayet salı gelir sanırım şimdi alt kattaki boş bir oda kaldı orayada bi koltuk flan ayarlamam lazım belki yatılı kadın alacağım çünkü hem ora onun odası olur. Birde bahçe için masa sandalye ve olay biter

Canim ben benim ultrason resmiyle baya bi benzettim kuz mi ki benimkide

Eklentiler

• IMG-20180321-WA0046.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 52
Benim arkadasimin 6 çıkmıştı ense kalınlığı kan değerleri normaldi ama amniyosentrx oldu ve hicbirsey çıkmadı çok tombis bir bebekti o ayri :)Bi Şey olmaz canım bozms moralini

Günaydın kızlaar. Biz İnegöl'e gidicez bize 1 saat mobilya bakıcaz salon için. Hem dışarıdakilere hem mobilya avm var oraya bakıcaz büyük Özdilek var orada oraya da bakıcam hava çok güzel hastalıklardan çıkamadık hiç ne kadar dolaşabilirsem dolaşıcam

Benim arkadasimin 6 çıkmıştı ense kalınlığı kan değerleri normaldi ama amniyosentrx oldu ve hicbirsey çıkmadı çok tombis bir bebekti o ayri :)Bi Şey olmaz canım bozms moralini

Ben amniyosentez falan yaptirmayacagim
Dr gerek yok biraz riskli dedi
Benim başka şansım da yok
Rabbim ne verirse kabulumuzdur

İnsallah benim bebeğim de öyledir
Tombis bebektir
13 yıldan sonra gelince insan tereddüt ediyor
Rabbim herkesin bebeklerine sağlık versin inşâllah
Anne yüreği işte

Ense bende de yüksek çıktı sonuçlara normal demişti. Ense kalınlığının sebep olabileceği tek şey down değil tabi. Kalp anomalisi olabilir, beyin olabilir... bir sürü anomaliyi işaret eden bir şey. Benim bugun randevum vardı afp mom diye bir test yapacakmış salı günü. Bebeğe 4. Boyutlu baktık beyninin üst kısmı açık gibiydi kemik kapatmamış sanki.. ntd anomalisinden şüphelendi sanırım.

Hadi ya inşallah öyle kötü bir şey yoktur
Rabbim şifa versin minik kuzulara
Geçen hafta perinotolog renkli Doppler ile baktı kalbinde kan akışı normal dedi
Herşeyi şimdilik normal demişti ama ileride nasıl olur insan nelerle karşılaşacağıni bilemiyor ve korkuyor

Herkese merhabalar. Şimdi doktor muayenesinden çıktık %90 erkek dedi :))) tam erkek senesi oldu bu sene :)) 21 nisanda detaylı usg ye gireceğim nasipse orda netleşirmiş alışveriş şimdiden yapma dedi . Boyumuz 16 cm ağırlığımız 170 gr durum böyle kızlar hepinizden de hayırlı haberler almak dileğiyle )

Günaydın kızlaaarrr...haftasonunuz mis gibi geçsin...arkadaşım doğuma gitti kızlar nosur dua edin suyu gelmiş...
Tek avazda kesisiz kolay doğumlar diliyorum arkadaşına. Allah yardımcısı olsun melekler onu ve evladını korusun Allahın izniyle. Hem hamile hem hasta hem yolcu hem emzikli duası kombo oldu kabul de olsun inşallah:)

Var mi canim ultrason goruntusu hadi hayirli olsun bakalim insallah darisi bize olsun

Biz bir hafta erken dönüyoruz eve kızçeler.

Bir melankolik ruh haline büründüm Allah hayr etsin hiç mutlu değilim dokunsalar ağlayacağım eşimle de küsüştük konuşmuyorum diye gaza basıyor da basıyor

En son 1 hafta önden gidiyordu minnak o zaman bu hafta 19 hFtalık oluyoruz doktora önümüzdeki hafta gitsem ayrıntılı bakar mı ki yoksa önceden randevu mu almak gerekir ayrıntılı için

Biley olmaz canım yüksek çıkmamış zaten sonra da normal demiş doktor gönlünü ferah tut bebeğini sev bol bol maşsllsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…