2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bence randevunu al canim nolur nolmaz
Öyle mi diyorsun. Özeldeki doktorum ayrıntılıyı yaptır sonuçlarını getir dedi, orada yok galiba öyle alengirli aletler. Eğitim araştırma hastahanesi var orada da bir profa muayene olmuştum ama o yapmaz sanırım radyolog yapıyormuş. Evet en iyisi önceden ayarlamak galiba

Canm heryerde yok radyalog yada perinatologlar bakıyor randevunu al bence mutlaka

Kına sanırım, iyi eyle celer ama akşam soğuk olut muhakkak kalın bişeyler al :) yıllardır gitmiyorum özledim selam söyle benden oralara:) devesiyle turist gezdiren amcaya da selamlar:)
Tamam canım iletirim selamını yazın gelin gezdirelim sizi :)
Hayırlısıyla kazasız dönün inşallah. Eşler böyle ya bizimkide aynısı kaza yapacakmışız gibi deli gibi sürer arabayı

Merhaba kızlar 16+4 de 1 hafta önce doktora gittim cinsiyetimiz erkek kesnleşti bebeğim de şükür sağlıklı bana 21. Haftada detaylıya gir dedi önümüzdeki ay 24 nisandan sonra giricem inşaAllah kimisi 22 den sonra gir diyor ama doktorım 21 de gir dedi size söyledimi dr unuz birşey bununla ilgili ben şuan 17+4 üm bu ara doğum tarihini 20 ağustosa verdi doğum yapalı çok olmadığı için kurban bayramı arefesinde alıcakmış 38. Haftada ben beklesek dedim dikişlerini tehlikeye atamam dedi yinede sorucam bekler mi diye inşaAllah erken gelmesinde tabi doğum yapalı 10 nisanda 1 yıl olacak

Amin dönmeniz iyi olmuş özlemiştik seni
Hasta mı oldun bu arada geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım. Evet grip oldum bir de evde olmAmak ve kızım çok yordu beni. Huyu suyu değişti 2 haftada rezil bir kız oldu istediği olmayınca kendini yere atıp kızayım diye yerleri yalıyor

Kimsenin doktoru detaylı hakkında birşey dememiş anlaşılan .. peki teşekkürler :)
Ben haftaya pazartesi gittiğimde bilgi alıcam inşallah bu konu hakkında. 16. Haftamda olucam gittiğimde ama erkenden randevu almak lazım sonra bulamıyorum.
Aslında fiyat bilgisi alan arkadaşlar varsa burda paylaşsak çok güzel olur fikir ediniriz.
Bildiğim kadarıyla benim hastanemde 450 lira detaylı.

Teşekkür ederim canım. Evet grip oldum bir de evde olmAmak ve kızım çok yordu beni. Huyu suyu değişti 2 haftada rezil bir kız oldu istediği olmayınca kendini yere atıp kızayım diye yerleri yalıyor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Kimsenin doktoru detaylı hakkında birşey dememiş anlaşılan .. peki teşekkürler :)
Ben haftaya cumartesi gidiyorum kontrole 18+0 da ozaman der yüksek ihtimalle

Canım istanbulda MEDİLİFE BAĞCILAR DA 285 tl perinatolog dr yapıyor BEZMİALEM de 240 tl o da perinatolog yapıyor ancak orada ilk önce doktora muayene olmak gerekiyor ki o göndersin o bölüme.. İstanbul’da sadece buraları biliyorum .. doktorunun verdiği bilgide beni etiketlersen sevinirim canım sürekli giremiyorum..

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Ben haftaya cumartesi gidiyorum kontrole 18+0 da ozaman der yüksek ihtimalle
Kesinlikle der canım o zaman bir girerim arada bakarım sürekli giremiyorum.. bana 21 . Haftanda gir dedi zaten bebekte önde gidiyor ama yinede biz ilk usgye göre takip ediyoruz ilk usg ye göre 21 de dedi işte nisan sonuna 22. Haftama doğru girerim inşaAllah

Ben de bugün kontroldeydim canım 16+4'teyiz.4 hafta sonra bana gel dedi.sonra 1 hafta sonra detaylıya girip bana tekrar kontrole gelirsin dedi.10 gün ücretsiz kontrol hakkı oluyor ya o açıdan :) yani detaylıya 21+4 gibi girmiş olucam kısmetse.21-24.haftalar arası yapılıyor dedi.

Arkadaşım bence 2 yaş sendromu da başlamış olabilir çok değişiyorlar çoook
Evine geçince rahatlarsın inş

Hahaha çok sevimli yaa güldüm çok canım:) kızma ona annesi minik o büyücek daha

Canım Çapa’da Prof varmış 220 tl imiş ama önce normal gebe poliklinik muayenesi ve Prof dr a sevk ve randevu veriyorlarmış bende burada okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…