2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Var mi canim ultrason goruntusu hadi hayirli olsun bakalim insallah darisi bize olsun

Aminnn canım darısı nice güzel haberler sizlerden bekliyoruz inşallah. Eşim video almıştı ordan çektim bu resmi:)) ultrason resmi vardı evde kalmış

Eklentiler

• DD93B18D-476F-4132-8ECB-087BD52BCA0C.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 110
Benim bugunkü rutin kontrolümde 4 boyutlu baktı bi tuhaf yaa ne biliyim. 2 boyutluda daha bebek gibi bunda alattinin cini gibi bebek :) beyni açık kalmış gibi geldi sanki kafatası kapanmamış gibi... siz 4 boyutlu baktınız mı nasıl görünüyordu 14. Haftada?

Eklentiler

• Screenshot_20180331-155525.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 111
Bizimde böyle Hatta eşim saçımı o dedi:) doktor açıklıktan bahsetmedi öylemi oluyor ?

Arkadaşlar benim göğüs ucum çatlak çatlak böyle şeylere bakamıyorum sanki emzirmişim de yara olmuş gibi???sizce normal mi?bugun görüne korktum.Lütfen cvp yazar musınız?

Arkadaşlar benim göğüs ucum çatlak çatlak böyle şeylere bakamıyorum sanki emzirmişim de yara olmuş gibi???sizce normal mi?bugun görüne korktum.Lütfen cvp yazar musınız?
Normal olabiliyor kurumuşta dökülüyor gibi ağrı sızı var mı
Çok uğraşma göğüs ucunu uyarmak iyi değil diye biliyorum erken doğum riski var
Sıkmada sıvı gelebilir bunlsr hep normal emzirmeye hazırlanıyorlar
Garmastan kullandım ben 7. Ayımdan sonra emzirirken ciddi bir sıkıntı olmadı şükür

Çok teşekkürler evet aynı dökülüyormuş gibi çatlak sanki Bi anda oldu.Çok korktum

canim biz anneler kuruyoruz biraz anne yuregi en ufak bi seyde acabalara dusuyoruz hemen de sen sıkınti yapma ya doktor demediyse bisey yoktur Allah in izniyle

Kimsenin doktoru detaylı hakkında birşey dememiş anlaşılan .. peki teşekkürler :)

Benim muayenem bugündü konuştuk canım.
20+0 diye konuştuk ama 2 hafta sonra kontrol randevum var o zaman tekrar soracağım. Tam 21.hafta oluyo ama bana erken gibi geldi.

Bizimki de böyle canım aynı korkma. Herhangi birşey demedi ki tek tek herşeyini anlatıp gösterdi idrar kesesine kadar. Sorun olsa söylerdi kesin, açık değildir o başka bişeydir :)

Bende 5 kutu antibiyotik kullandım ilk 3 ayımda
Hâlâ crp değerim yükseliyor yine kullanacağım galina
Artık allahım korur diyerek içimizi rahatlayacağız..doktorum enfeksiyon antibiyotikten çok daha zararlı diyor..

Kimsenin doktoru detaylı hakkında birşey dememiş anlaşılan .. peki teşekkürler :)
Kuzum benim doktorum bugün gittiğimde 20-25 nisan arası gel dedi. Ben 21 inde gideceğim kısmetse. Şu an 17. Haftaya girdim , gittiğimde 20-21 haftalık olurum detaylıya o muayenede baktırıyormuş. Doktorumun kliniği var beraber çalıştığı perinatolog da var o bakar galiba o haftada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…