2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Afp mom nedir? Bende 16. hafta kontrolumde benden kan alındı, omurılıkle alakalı bır test dedı dr. Acaba bırseyden mi şüphelendi? Bak şimdi bnmde içime bir kurt düştü.

Ara ara hepimiz aynı ruh haline giriyoruz. İlk çocukta küçük tabi , daha yorucu oluyor. Allah yardımcınız olsun.

Hadı bakalım, ıkıncı oğluş sağlıkla gelsin.

Çok yoruldum bugün kızlar 1 saat inegöle gittik orada gezdik önce özdileğe gittik bikaç yazlık birşey aldım oradan mobilya avm ye gittik salon mobilyası için o kadar büyük bir yer ki tek tek gez üst katlarına çık çoğu mağazaya da girmedik yani akşam oldu yemek yedik döndük yol bitmek bilmedi yorgunluktan normalde tüm gün gezsem gık demem üstümü değiştirdiğim gibi koltuğa attım kendimi uyumuşum ileriki aylarda ne olurum bilmem

Canım detaylıyı devlette mi yaptırıcaksın randevu nasıl alınıyo bilgin varmı acaba

Canım duruşla alakalı 13 haftada girdim 4 boyutluya tam bebekti yani ben anlıyodum ama duruşu yakalayamamış olabilr doktorun

bizde yeni döndük ürgüpteki kınadan çok yoruldum kızlar ya . Birde üstüne 10 cm topuklu giydim benim neyimeyse topuklu ayaklarım bitti resmen.
Bu arada hamile bir arkadaş daha vardı bir hafta önümde ya nasıl güzel karnı var kocaman banada sen hamile gibi değilsin nasıl güzel fiziğin dediler insan olmayana özeniyor bende öyle karnım olsun istedim :))

Göğüs ağrıları devam eden var mı?Ben her gece göğüslerim patlayacak gibi ağrıyor?O kadarki yan yatınca kendi kolum değince bile dayanamıyorum.Bu kadar olması normal mi?

Göğüs ağrıları devam eden var mı?Ben her gece göğüslerim patlayacak gibi ağrıyor?O kadarki yan yatınca kendi kolum değince bile dayanamıyorum.Bu kadar olması normal mi?
Başlarda benimde öyleydi duşta su değdiğinde bile acıyordu. Ama şimdilerde azaldı şükür.

Kızlar bel ağrınız var mı? Benim 2 gündür belim ve bacaklarım ağrıyor. Yatamıyorum hiç. Dön sağa dön sola bi hal oluyorum. Magnezyuma başladım

Benim daha fazla arttı.Geceleri ağrıdan kalkıyorum.Normal değil mi?Doktora mı gitsem?
Herkesin vücudu farklı aslında. Mesela benimde kasık ağrılarım geçmedi hala.
Yine de için rahat etmiyorsa kontrole gidebilirsin. Hem için rahat eder. Ama sorun olacağını sanmıyorum.

Kızlar bel ağrınız var mı? Benim 2 gündür belim ve bacaklarım ağrıyor. Yatamıyorum hiç. Dön sağa dön sola bi hal oluyorum. Magnezyuma başladım
Bugün biraz fazla yordum kendimi o yüzden duramıyorum şuan ağrıdan ama kendimi yormazsam fazla ağrım olmuyor benim.

Canın benim hamile kalmadan önce daha çok göbeğim vardı şimdi dümdüz çok zayıf görünüyorum anlamadım ki bu bebek nerde tabi bizim burda 4 aylık diyince kocaman bi göbek bekliyorlar sanırım herkez çok zayıfsın ye sen iki canlısın diyo ve ben isteristemez kendimi kötü hissediyorum sanki benim yüzümden çıkmıyo göbek napalım bizde zayıf hamile olcaz yada bi anda şişcez bende artık çıksın istiyorum göbeğim

Benimde bel ağrım çok oluyodu bana da magnezyum başlar diye düşündüm ama doktor kum düşürdüğümü söyledi idrarda kan çıktı bel ağrıların için idrar testide iste bazen enfeksiyon veya böbrek den de ağrı olabiliyo şiddetli bi ağrı benim dediğim tabi geçmiş olsun bu arada bel ağrısı çok kötü cidden.

Kızlar günaydın iyi pazarlar size bir sorum olacak, yaklaşık 4 gündür inatçı bir kuru öksürük var. Dünden beri de balgam çıkarmaya başladım. Ama özellikle geceleri çok sıkıntılı oluyor. Öksürük uyutmuyor. Dün gece oturdum ağladım üst üste öksürüyorum bebeğime bir şey olacak diye. Dün doktorum Pazartesi günü kbb uzmanına görün demişti yarını bekliyorum mecburen:/ Bu arada ballı ılık süt, limonlu ballı çay, bol c vitamini, karabiberli ballı çay hepsini denedim kesin sonuç alamadım. Başka bir önerisi olan var mı bugün evde uygulayayayım?

Geçmiş olsun canım. Kuru öksürüğe iyi gelir mi bilmiyorum ama strepsttl pastil almıştım ben boğazımı rahatlatıp rahat uyumamı sağlamıştı. Gebelikte alınabiliyor bu pastil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…