2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bugün biraz fazla yordum kendimi o yüzden duramıyorum şuan ağrıdan ama kendimi yormazsam fazla ağrım olmuyor benim.
Yorugunluktan değil benim, evdeydim hep
Gece yatarken daha çok ağrıyor onu farkettim. Sağlık ocağında idrara baktılar cnm enfeksiyon yok dedi ebe ama o test ne kadar güvenilir bilmiyorum. Gözümün önünde idrara kağıdı batırdı protein ve enfeksiyon yok dedi. Haftaya kendi doktoruma sorucam.

Geçmiş olsun canım. Kuru öksürüğe iyi gelir mi bilmiyorum ama strepsttl pastil almıştım ben boğazımı rahatlatıp rahat uyumamı sağlamıştı. Gebelikte alınabiliyor bu pastil.
Sağol canımm bu pastili kullanabiliyorsak bugün alalım biz de inşallah iyi gelir

Canım teyzemde bana elmaları rendelediği pişirdiği bir tarif anlatmıştı ama hatırlamıyorum şimdi. Sorayımda yazayım o direk geçirmiş onun öksürüğünü

Günaydın canım. Benim de öksürüğüm vardı bi ara ılık su içine limon sıktım az da bal koyup karıştırdım 2 günde geçti. Bi dene bakalım inşallah faydasını görürsün

QUOTE="sell-in, post: 55493350, member: 841639"]Ayy canım ne iyi olur sorarsan hemen yaparım ben de . Teşekkür ederim ilgine[/QUOTE]
Ben netten bunu buldum yapıyorum bir sende dene yazıyı tıkla açılır ben içine zencefilde koydum

Ayy canım ne iyi olur sorarsan hemen yaparım ben de . Teşekkür ederim ilgine
Canım öğrendim bir elmayı rendele veya küçük küçük küp küp doğra sonra tencereye su koy kaynat elmayı yumuşayana kadar. Ardından bir kaşık nişastayı ne nişastası olduğu fark etmez. Yarım kase suda nişastayı biraz aç sıvı nişastayı elmanın içine koy çok az katı oluyormuş püre gibi. Bunu sıcak sıcak kaşıkla yiyecekmişsin çok sıcak olmasına gerek yok biraz ılıyınca yiyebilirsin

Geçmiş olsun canım. Adaçayı ile gargara dene istersen iyi geliyor diye duymuştum

Anladım canım bende 21+0 22+0 arasında girmiş olucam henüz gün almadım ..
Canım Çapa’da Prof varmış 220 tl imiş ama önce normal gebe poliklinik muayenesi ve Prof dr a sevk ve randevu veriyorlarmış bende burada okumuştum
Evet kuzum ama orası çok ters bana ve sevemedim orayı pek o kadar para verdikten sonra daha güzel bir yerde yaptırırım diye düşünüyorım..
Randevuyu bana 23. haftaya verdiler ben de geç değil mi acaba diye düşündüm biraz
23 de iyi aslında 24 haftaya kadar yolu var banada 21 de gir dedi dr 21-22 hafta arasında girmiş olucam erken değil sanırım ya..
Anladım canım bende 21-22 hafta arasında gitmiş olucam henüz randevu almadm ama alıcam inşaAllah son bi hafta kala bile alabiliyorum oraya randevu oğlumda da o hastanede yaptırmıştım perinatologtu..
Benim doktorum 22. Hafta da yapacağım dedi..
En ideal hafta 22 diye biliyorm ama dr 21 dedi bana vardır sanırım bildiği bişey
İyimiş valla canım ben medipole gidiyorm doktorumda burda radyolog yapıyor demişti 21 de gir demişti burda gir demedi bile bi yerde gir mutlaka dedi..
Canım detaylıyı devlette mi yaptırıcaksın randevu nasıl alınıyo bilgin varmı acaba
Özel de yaptırıcam canım .. arayıp alıcam randevy devlette nasıl oluyor bilmiyorum

Geçmiş olsun canım pastil alabilirsin ıhlamur zencefil bal yapabilirsin geçer tez zamanda inşallah

Bende dünkü yorucu İnegöl gezisinden sonra bugün dinleniyorum çok yorulmuşum mobilyacıları gezerken akşam koltukta uyudum. Başım çok ağrıyor bugünde. Kasıklarım ağrıyor bikaç gündür yürüyünce çok bel ağrım oluyor ama özellikle akşamları ağırlaşmış gibi yürüyorum karnım şişiyor

Pazartesi gitcem ama bir sorun olduğu apacik ortada ((
Öncelikle gecmis olsun. Hamileliginin ilk yarisi nerdeyse bitmis insallah son yarisi da rahat gecer. Sorun varsa bile cözülebilcek birseydir insallah, belki daha fazla kontrole giderek yada bebege zararli olmayan bi ilac kullanarak atlatabilirsin.

Teşekkür ederim. İnşallah öyle olur ama eğer preklampsi var ise tedavisi doğum yapmakmıs başka çözümü yokmuş bebeğini bu hastalıktan kaybeden cok kisi var forumda okuduğum insan her ihtimali düşünüyor. Dün durduk yere ağlamaya başladım esim resmen kavga etti benle. Bişey olursa da yapacak bişey yok dedi biz karnimiza bebeğimiz düştüğü anda anneyiz ama erkekler öyle değil. Bizim kadar takıntılı değiller duygusal yönden ben zaten herşeyin Allah'tan geldiğine inanıp tevekkül ederim herşey olacağına varır

Devlette ancak bi sorun varsa ve ordaki bir dr yonlendirirse oluyor canım

Oyy 1 saattir bende de başladı baş ağrısı.. ( kafamı sağa sola çeviremiyorum o derece:/ bitsin bu hastalıklar artık yaa

canim evet tek tedavi dogum ama daha var oralara.henuz tani koyulmadi.preeklemsinin 3 kriteri var tansiyon odem ve protein.belki sikinti baska biseydendir.oyle dusunelim.uzmeyelim kendimizi.

Canimben yapmadim ama cok kisiden duydum tereyagi az eritip pekmezle karistirip agzina atacaksin o da oksurugu kesin kesiyor diyorlar ama bilemiyorum.cok kotuysen denemekte fayda var. bir de balla toz zencefil cok iyi geliyor tecrubeyle sabit.gecmis olsun

Kızlar birsey sorucam,biz halıları yıkamaya vermistik ambalajli gelmisti, o ambalajindan cikarmamistik 1 tanesi.5 6 ay kaldi oyle.sonra açıp serelim dedik halının altı kuflenmis.o küf kokusu cok ağır degil ama soludukça zehirler mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…