- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.941
Yorugunluktan değil benim, evdeydim hepBugün biraz fazla yordum kendimi o yüzden duramıyorum şuan ağrıdan ama kendimi yormazsam fazla ağrım olmuyor benim.
Gece yatarken daha çok ağrıyor onu farkettim. Sağlık ocağında idrara baktılar cnm enfeksiyon yok dedi ebe ama o test ne kadar güvenilir bilmiyorum. Gözümün önünde idrara kağıdı batırdı protein ve enfeksiyon yok dedi. Haftaya kendi doktoruma sorucam.Benimde bel ağrım çok oluyodu bana da magnezyum başlar diye düşündüm ama doktor kum düşürdüğümü söyledi idrarda kan çıktı bel ağrıların için idrar testide iste bazen enfeksiyon veya böbrek den de ağrı olabiliyo şiddetli bi ağrı benim dediğim tabi geçmiş olsun bu arada bel ağrısı çok kötü cidden.
Sağol canımm bu pastili kullanabiliyorsak bugün alalım biz de inşallah iyi gelirGeçmiş olsun canım. Kuru öksürüğe iyi gelir mi bilmiyorum ama strepsttl pastil almıştım ben boğazımı rahatlatıp rahat uyumamı sağlamıştı. Gebelikte alınabiliyor bu pastil.
Canım teyzemde bana elmaları rendelediği pişirdiği bir tarif anlatmıştı ama hatırlamıyorum şimdi. Sorayımda yazayım o direk geçirmiş onun öksürüğünüKızlar günaydın iyi pazarlarsize bir sorum olacak, yaklaşık 4 gündür inatçı bir kuru öksürük var. Dünden beri de balgam çıkarmaya başladım. Ama özellikle geceleri çok sıkıntılı oluyor. Öksürük uyutmuyor. Dün gece oturdum ağladım üst üste öksürüyorum bebeğime bir şey olacak diye. Dün doktorum Pazartesi günü kbb uzmanına görün demişti yarını bekliyorum mecburen:/ Bu arada ballı ılık süt, limonlu ballı çay, bol c vitamini, karabiberli ballı çay hepsini denedim kesin sonuç alamadım. Başka bir önerisi olan var mı bugün evde uygulayayayım?
Ayy canım ne iyi olur sorarsan hemen yaparım ben de . Teşekkür ederim ilgineCanım teyzemde bana elmaları rendelediği pişirdiği bir tarif anlatmıştı ama hatırlamıyorum şimdi. Sorayımda yazayım o direk geçirmiş onun öksürüğünü
Canım bende çok kötüyüm bir haftsdır öksürmekte karnım acıyor streplist pastil kullanılabiliyorsa alalım ağrıdan kalkamıyorumAyy canım ne iyi olur sorarsan hemen yaparım ben de . Teşekkür ederim ilgine
Günaydın canım. Benim de öksürüğüm vardı bi ara ılık su içine limon sıktım az da bal koyup karıştırdım 2 günde geçti. Bi dene bakalım inşallah faydasını görürsünKızlar günaydın iyi pazarlarsize bir sorum olacak, yaklaşık 4 gündür inatçı bir kuru öksürük var. Dünden beri de balgam çıkarmaya başladım. Ama özellikle geceleri çok sıkıntılı oluyor. Öksürük uyutmuyor. Dün gece oturdum ağladım üst üste öksürüyorum bebeğime bir şey olacak diye. Dün doktorum Pazartesi günü kbb uzmanına görün demişti yarını bekliyorum mecburen:/ Bu arada ballı ılık süt, limonlu ballı çay, bol c vitamini, karabiberli ballı çay hepsini denedim kesin sonuç alamadım. Başka bir önerisi olan var mı bugün evde uygulayayayım?
Canım öğrendim bir elmayı rendele veya küçük küçük küp küp doğra sonra tencereye su koy kaynat elmayı yumuşayana kadar. Ardından bir kaşık nişastayı ne nişastası olduğu fark etmez. Yarım kase suda nişastayı biraz aç sıvı nişastayı elmanın içine koy çok az katı oluyormuş püre gibi. Bunu sıcak sıcak kaşıkla yiyecekmişsin çok sıcak olmasına gerek yok biraz ılıyınca yiyebilirsinAyy canım ne iyi olur sorarsan hemen yaparım ben de . Teşekkür ederim ilgine
Geçmiş olsun canım. Adaçayı ile gargara dene istersen iyi geliyor diye duymuştumKızlar günaydın iyi pazarlarsize bir sorum olacak, yaklaşık 4 gündür inatçı bir kuru öksürük var. Dünden beri de balgam çıkarmaya başladım. Ama özellikle geceleri çok sıkıntılı oluyor. Öksürük uyutmuyor. Dün gece oturdum ağladım üst üste öksürüyorum bebeğime bir şey olacak diye. Dün doktorum Pazartesi günü kbb uzmanına görün demişti yarını bekliyorum mecburen:/ Bu arada ballı ılık süt, limonlu ballı çay, bol c vitamini, karabiberli ballı çay hepsini denedim kesin sonuç alamadım. Başka bir önerisi olan var mı bugün evde uygulayayayım?
Anladım canım bende 21+0 22+0 arasında girmiş olucam henüz gün almadım ..Ben de bugün kontroldeydim canım 16+4'teyiz.4 hafta sonra bana gel dedi.sonra 1 hafta sonra detaylıya girip bana tekrar kontrole gelirsin dedi.10 gün ücretsiz kontrol hakkı oluyor ya o açıdan :) yani detaylıya 21+4 gibi girmiş olucam kısmetse.21-24.haftalar arası yapılıyor dedi.
Evet kuzum ama orası çok ters bana ve sevemedim orayı pek o kadar para verdikten sonra daha güzel bir yerde yaptırırım diye düşünüyorım..Canım Çapa’da Prof varmış 220 tl imiş ama önce normal gebe poliklinik muayenesi ve Prof dr a sevk ve randevu veriyorlarmış bende burada okumuştum
23 de iyi aslında 24 haftaya kadar yolu var banada 21 de gir dedi dr 21-22 hafta arasında girmiş olucam erken değil sanırım ya..Randevuyu bana 23. haftaya verdiler ben de geç değil mi acaba diye düşündüm biraz
Anladım canım bende 21-22 hafta arasında gitmiş olucam henüz randevu almadm ama alıcam inşaAllah son bi hafta kala bile alabiliyorum oraya randevu oğlumda da o hastanede yaptırmıştım perinatologtu..Benim muayenem bugündü konuştuk canım.
20+0 diye konuştuk ama 2 hafta sonra kontrol randevum var o zaman tekrar soracağım. Tam 21.hafta oluyo ama bana erken gibi geldi.
Bizimki de böyle canım aynı korkma. Herhangi birşey demedi ki tek tek herşeyini anlatıp gösterdi idrar kesesine kadar. Sorun olsa söylerdi kesin, açık değildir o başka bişeydir :)
En ideal hafta 22 diye biliyorm ama dr 21 dedi bana vardır sanırım bildiği bişeyBenim doktorum 22. Hafta da yapacağım dedi..
İyimiş valla canım ben medipole gidiyorm doktorumda burda radyolog yapıyor demişti 21 de gir demişti burda gir demedi bile bi yerde gir mutlaka dedi..Kuzum benim doktorum bugün gittiğimde 20-25 nisan arası gel dedi. Ben 21 inde gideceğim kısmetse. Şu an 17. Haftaya girdim , gittiğimde 20-21 haftalık olurum detaylıya o muayenede baktırıyormuş. Doktorumun kliniği var beraber çalıştığı perinatolog da var o bakar galiba o haftada.
Özel de yaptırıcam canım .. arayıp alıcam randevy devlette nasıl oluyor bilmiyorumCanım detaylıyı devlette mi yaptırıcaksın randevu nasıl alınıyo bilgin varmı acaba
Kızlar günaydın iyi pazarlarsize bir sorum olacak, yaklaşık 4 gündür inatçı bir kuru öksürük var. Dünden beri de balgam çıkarmaya başladım. Ama özellikle geceleri çok sıkıntılı oluyor. Öksürük uyutmuyor. Dün gece oturdum ağladım üst üste öksürüyorum bebeğime bir şey olacak diye. Dün doktorum Pazartesi günü kbb uzmanına görün demişti yarını bekliyorum mecburen:/ Bu arada ballı ılık süt, limonlu ballı çay, bol c vitamini, karabiberli ballı çay hepsini denedim kesin sonuç alamadım. Başka bir önerisi olan var mı bugün evde uygulayayayım?
Öncelikle gecmis olsun. Hamileliginin ilk yarisi nerdeyse bitmis insallah son yarisi da rahat gecer. Sorun varsa bile cözülebilcek birseydir insallah, belki daha fazla kontrole giderek yada bebege zararli olmayan bi ilac kullanarak atlatabilirsin.Pazartesi gitcem ama bir sorun olduğu apacik ortada((
Teşekkür ederim. İnşallah öyle olur ama eğer preklampsi var ise tedavisi doğum yapmakmıs başka çözümü yokmuş bebeğini bu hastalıktan kaybeden cok kisi var forumda okuduğum insan her ihtimali düşünüyor. Dün durduk yere ağlamaya başladım esim resmen kavga etti benle. Bişey olursa da yapacak bişey yok dedi biz karnimiza bebeğimiz düştüğü anda anneyiz ama erkekler öyle değil. Bizim kadar takıntılı değiller duygusal yöndenÖncelikle gecmis olsun. Hamileliginin ilk yarisi nerdeyse bitmis insallah son yarisi da rahat gecer. Sorun varsa bile cözülebilcek birseydir insallah, belki daha fazla kontrole giderek yada bebege zararli olmayan bi ilac kullanarak atlatabilirsin.
Devlette ancak bi sorun varsa ve ordaki bir dr yonlendirirse oluyor canımAnladım canım bende 21+0 22+0 arasında girmiş olucam henüz gün almadım ..
Evet kuzum ama orası çok ters bana ve sevemedim orayı pek o kadar para verdikten sonra daha güzel bir yerde yaptırırım diye düşünüyorım..
23 de iyi aslında 24 haftaya kadar yolu var banada 21 de gir dedi dr 21-22 hafta arasında girmiş olucam erken değil sanırım ya..
Anladım canım bende 21-22 hafta arasında gitmiş olucam henüz randevu almadm ama alıcam inşaAllah son bi hafta kala bile alabiliyorum oraya randevu oğlumda da o hastanede yaptırmıştım perinatologtu..
En ideal hafta 22 diye biliyorm ama dr 21 dedi bana vardır sanırım bildiği bişey
İyimiş valla canım ben medipole gidiyorm doktorumda burda radyolog yapıyor demişti 21 de gir demişti burda gir demedi bile bi yerde gir mutlaka dedi..
Özel de yaptırıcam canım .. arayıp alıcam randevy devlette nasıl oluyor bilmiyorum
ben de mahfoluyorum bas agrisindan. Birde suan gribim burnum tikali devamli agriyo. Buz koydum, nane yagi sürdüm, tülbentle simsiki bagladim bana misin demediBaş ağrılarına çözüm bulan var mı 2 gündür öldürdü resmen beni
canim evet tek tedavi dogum ama daha var oralara.henuz tani koyulmadi.preeklemsinin 3 kriteri var tansiyon odem ve protein.belki sikinti baska biseydendir.oyle dusunelim.uzmeyelim kendimizi.Teşekkür ederim. İnşallah öyle olur ama eğer preklampsi var ise tedavisi doğum yapmakmıs başka çözümü yokmuş bebeğini bu hastalıktan kaybeden cok kisi var forumda okuduğum insan her ihtimali düşünüyor. Dün durduk yere ağlamaya başladım esim resmen kavga etti benle. Bişey olursa da yapacak bişey yok dedi biz karnimiza bebeğimiz düştüğü anda anneyiz ama erkekler öyle değil. Bizim kadar takıntılı değiller duygusal yöndenben zaten herşeyin Allah'tan geldiğine inanıp tevekkül ederim herşey olacağına varır
Canimben yapmadim ama cok kisiden duydum tereyagi az eritip pekmezle karistirip agzina atacaksin o da oksurugu kesin kesiyor diyorlar ama bilemiyorum.cok kotuysen denemekte fayda var. bir de balla toz zencefil cok iyi geliyor tecrubeyle sabit.gecmis olsunKızlar günaydın iyi pazarlarsize bir sorum olacak, yaklaşık 4 gündür inatçı bir kuru öksürük var. Dünden beri de balgam çıkarmaya başladım. Ama özellikle geceleri çok sıkıntılı oluyor. Öksürük uyutmuyor. Dün gece oturdum ağladım üst üste öksürüyorum bebeğime bir şey olacak diye. Dün doktorum Pazartesi günü kbb uzmanına görün demişti yarını bekliyorum mecburen:/ Bu arada ballı ılık süt, limonlu ballı çay, bol c vitamini, karabiberli ballı çay hepsini denedim kesin sonuç alamadım. Başka bir önerisi olan var mı bugün evde uygulayayayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?