2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Göğüs ağrıları devam eden var mı?Ben her gece göğüslerim patlayacak gibi ağrıyor?O kadarki yan yatınca kendi kolum değince bile dayanamıyorum.Bu kadar olması normal mi?
Bende ağrı hiç yok 12. Haftada sonlandı. Sadece uçlarına dokununca hassasiyet var o kadar

Alışverişlere başladınız mı hanımlar? Kimisi başla diyor kimsi de ayrıntılı usgyi bekle diyor bir anomali varsa onda çıkabilirmiş... ben hiç birşey almadım henüz.. tecrübelerden faydalanmak isterim yenidoğan alışveriş listeleri aşağı yukarı heryerde aynı sizce fiyat kalite ye göre nereler makuldür avm mağazaları ya da internet sitelerinden?

Kızlar bronşit olmuşum en son ateşim çıktı acile gittik eşimle antibiyotik vereceğim gebeliği etkilemeyen dedi ama bir haftadır geçmiyor kullansam mı daha kötüleşirsin dedi doktor hamileyken antibiyotik kullanan var mı çok tedirgin oldum

Yok canım biley olmaz odanın camını aç sık sık havalandır

Ben de 7 haftalıkken 3 gün kullanmak zorunda kaldım. Doktor bebeğe bi zararı yok dedi. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ve 20lik dişim ağrıyodu. İyi geldi. Allah şifa versin canım.
Sağol canım mecbur kullanacam zatürreyi çevirir dedi çünkü ateş daha kötü dedi

Oyy 1 saattir bende de başladı baş ağrısı.. ( kafamı sağa sola çeviremiyorum o derece:/ bitsin bu hastalıklar artık yaa
Ben de oyleydim kizlar gozlerimden istemsiz yaslar akıyordu agridan doktorum magnezyum verdi 5 gün ictim şükürler olsun ağrım kalmadi

Ben de oyleydim kizlar gozlerimden istemsiz yaslar akıyordu agridan doktorum magnezyum verdi 5 gün ictim şükürler olsun ağrım kalmadi
Bugun ntvde izledm canm magnezyum kronik baş agrısına cok iyi geliyormus malum icebildigmiz nadir seylerden benmde öyle gecmişti baş agrılarım

Bugun ntvde izledm canm magnezyum kronik baş agrısına cok iyi geliyormus malum icebildigmiz nadir seylerden benmde öyle gecmişti baş agrılarım

Yaa öyle mi benimde çok baş ağrılarım var bu ara bende doktora sorayım yazsın madem zararı da yok ki daha iki hafta var gitmeme telefon açayım susuz da kalmamak lazım kızlar o da baş ağrısı yapıyor

Kızlar banyo durumunuz nasıl. Ben nedense banyo yapmaktan çok korkuyorum hani küçük çocuklar banyodan ve sudan korkarlar ya bende tıpkı öyle oldum.Karnıma su değdi diye aklım çıkıyor, banyodayken vücuduma su döktügüm an bacaklarım titremeye başlıyor kendimi kötü hissediyorum.

Canım bende bronşit oldum gebeliğimin 5 haftasıydı hemde en küçük zamanıydı içmedim antibiyotik ama sonra zature oldum bu sefer 2 kutu içmek zorunda kaldım doktorunu dinle ve iç ilaçlarını bebeklerimiz rabbime emanet onlar ona göre antibiyotik veriyo zaten bak biz şimdi çok şükür sağlıcakla 17 haftamıza geldik

Bende ayrıntılıyı bekliyorum canım da bir yandan da ufak tefek alayım diyorum çünkü bu ara sezon sonu indirimleri var e bizim bebelerde tam geçiş mevsimi doğacak çok ince giydiremeyiz yavaş yavaş mağazalarda çok yazlık şeyler olacak onu düşünüyorum. İnternette h&m de indirim vardı geçen gün 3 al 2 öde onu kaçırdım ama takip edicem. ınstagramda sayfalar var, lc waikiki,civilim sonra joker e bebek burdaki indirimleri takip etmek lazım bende bilmiyorum nerden başlayacağımı. kullanışlı güzel bir oda istiyorum ama baktıklarım da çok iyi değil ıkeaya bakıcam valla çok iş var

Bana kasık agrılarım icin vermişti canm doktor,ben iki gün unutup feci basagrısı cekince farkettim..günde 1 tane iciyorum sende sorda çekme boşuna

Sıcak suyla duş almıyorum ani hareketler yapmıyorum çok sert bastırmıyorum tabii karnıma ama duştan gelen suyun etkileyeceğini sanmam tüm su karına gelmiyor dağılıyor sonuçta su inerken de şiddeti azalıyor ayrıca bebek kat kat derinde canım hemen derimizin altında değil ve bir kese içinde yani ondan etkilenmesi mümkün değil merak etme eğilme ayaklarını kaldır yıkarken sırtını da eşin sabunlasın

Evim ufak olduğu için ilk aşamada anne yanı beşik alcam ben aybibabyde beğendim bi tane.. bit de büyüyen beşikler baya hoşuma gitti yanlarının çekmeceli olması özellikle. genelde herkes park beşikleri önermiş ama nedense hoşuma gitmedi bir türlü.. inşallah ayrıntılıda da sorun çıkmaz da güzel güzel başlarız alışverişlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…