2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Geçmiş olsun bende de aynı sorun vardı kırmızı elmanın kabuğunu kaynatıp içtim şükür geçti

Kafatası bizler gibi kapanmaz kemiklesmez zaten canım normal endişelenme . Bebek doğum kanalından rahat gecebilsin diye sonuçta daracik yerden çıkıyor kuzular.1yaşına kadar kapanır genelde bingildak.

Canım kumaşa işleyen küfü yok etmek imkansız. Soluman iyi değil bronşitve astıma neden olur. Şuan sana sıkıntı yaratmasa da bebeğin doğduğunda o halının evde olmaması gerek

Hanimlar bu nifty testini yaptiran varmi?varsa ne kadara yaptirdiniz?firmaya ve ile gore degisiyor sanirim.kayserideki fiyattan haberi olan varmi?

Kayseridemi peki bu fiyat?biraz araştirdimda izmir tepecik arastirma ucretsiz yapiyormus.yarin bi arayip sormayi dusunuyorum

Evet canım son çare dedim kalktım sabah 7 de yaptım hemen rahatlattı beni tereyağlı pekmez mucize gibi geldi. Birazdan yine yapıcam. çok teşekkür ederim inş geçer artık

Kuzum geçmiş olsun ya ben de sabah gideceğim bakalım neymiş(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…