2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Benim evde ufak yanıma zaten alıcam bi beşik ama odada yapıcam mecburen bebeğin eşyalarını koyacağım hiç bir yerim yok gardırop ancak bize yetiyor yatak odam küçük büyüyen beşikli takımlar güzel de belli bir yaşa gelince de başka oda ister diyorlar boşa büyüyen alma diyorla bilmiyorum ki bakalım benim yatağımın yanına park yatakta sığmaz onu da alamıyorum daha küçük birşey alıcam yanıma.

Çayla aranız nasıl ??? :))

Valla içiyorum evde kahvaltıda sadece ama işyerinde biraz daha fazla. Sabah sandviç yapıp götürüyorum fincan çay içiyorum gün içinde de küçül bardakla 2 3 bardak ama akşam içmiyorum süt içiyorum kahve içmiyorum

Kahve bende de yok çok aramda yoktu zaten . Çayda çok icmem ama bazen canım çok istiyor :)

Kizlar 14 haftalik hamileyim bugun arka tarafin da cikmis ( kalca) dediler kiz bebekte oyle oluyo ya simdiden boyle belli olan var mi

Owwww yok arkadasim demli demli seviyorsan içme sen böyle devam :)) açık bile içmek içime sinmiyor ama canım çekiyor yhaa :))

Kızlar magnezyumu neden doğal yoldan günde 1 kere soda içerek karşılamıyorsunuz da ilaca başvuruyorsunuz?

Günde 1 icin hiç agriniz olmaz yatış pozisyonunuz dışında. Benim bitti 2 gundur markete üşendim de basagrim başladı o bile olmuyordu. Maden suyu birebir gebelikte herseye iyi geliyor. Cok sukur ne bel ne bacak agrilarim eklem agrilarim oluyoe. Tavsiye ederim...

Hanimlar bu nifty testini yaptiran varmi?varsa ne kadara yaptirdiniz?firmaya ve ile gore degisiyor sanirim.kayserideki fiyattan haberi olan varmi?
Ben izmirde yaşıyorum. Tepecik hastanesinin anlaşması bitmiş. Belkı 4 ay snr tekrar anlaşma olur dedıler bana. Zaten berbat bır hastane. Allah mecbur bırakmasın. Sonra özelde 2000 tlye yaptırdım.

Gerçekten dediğin doğru galiba canım. Bende içiyodum midem hazmetsin diye hicbiyerimde agrimiyordu.Ama 2 gündür içmiyorum başım ağrıyor kollarım ağrıyor.Yarın alıp içiyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…