2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim de memitolar tombişko oldu kızımı emziriyordum doktor 6 aya kadar izin vermişti ama sütüm iki gün içinde birden kesildi. Ama ben 6 kiloyu çoktan aldım:)
Senin emzirme durumundan dolayı double şişlik olmuştur. Hamile olduğumy bilmeyen bile göğüslerime bakarak anlayabilir o derece oldu. Bakalım son aylarda nasıl olucaz :)

Her gün daha kötü olurmu grip boğaz ağrısı geçecek diye beklerken dahada kötü oldum ben. Rapor alsam tam vize haftası iki hafta ve inanamayacağınız sayıda gözetmenliğim var kesin kavga çıkar okulda napıcam ben ya allahım (((

Canım ya Allah şifa versin. Ben çalışmadığım halde hastayken çok zorlanmıştım seni düşünemiyorum. Bir an önce iyileşirsin inşallah.

Geçmiş olsun canım. Bebişi ve kendini düşün rapor al bence alabiliyorsan. Çünkü cidden yatıp dinlenmeden geçmiyor. Hamile olduğumuz için kolay geçmiyor

Günaydın. Bende aynı temenni içindeyim hemen geçsin bu hafta :)

Günaydın canım insanın evi gibisi yok :)
Ayy öyle vallahi alıştığım düzen tuvaletim mutfağım yatağım canım evim benim:)

Tam olarak dinlenemiyorsan iyileşemiyorsundur ben atlattım çok şükür, bir de evlerimiz kaloriferli ya boğaz ağrısını o da yapıyor havalar ısınsa da kapansa şu kalorifer. Gece baş ucuna bir baş soğan koymayı denedin mi iyi geliyor diyorlar. Bir de buhar aletin yoksa kettle nın altına su doldurup odada kaynat bir saat kadar iyi gelir belki şimdi düşündüm
Senin emzirme durumundan dolayı double şişlik olmuştur. Hamile olduğumy bilmeyen bile göğüslerime bakarak anlayabilir o derece oldu. Bakalım son aylarda nasıl olucaz :)
Son ayları hatırlamıyorum da bebek doğduktan sonraki üç ay süt ineği gibi dolaşmıştım memeler çeneye değiyor gibi :)
İnsanın evi gibi yok valla :)
Öyle canım Allah alıştığımız düzeni bozmasın.

Geçmiş olsun canım. Bebişi ve kendini düşün rapor al bence alabiliyorsan. Çünkü cidden yatıp dinlenmeden geçmiyor. Hamile olduğumuz için kolay geçmiyor
Rapor alırım ama bu bölümde kaosa neden olur kesin kavga ederim herkesle. Kimsenin umrunda değil hamile olman çünkü başkalarına neler yaptıklarını biliyorum hamileyken
deneyeyim canım dediğin gibi havanın kuru olmasındanda kaynaklanıyor olabilir boğazım

Yok canım keşke öyle olsa. Dersimin bulunduğu kat zemin, öğretmenler odası 2. Kat. Normal şartlarda bile pek çıkamıyorum ki şimdi hamileyken her teneffüs inip çıkamam. Bunu konuşmuştuk geçen hafta. Arıyorum açmıyor bile telefonu. Okula gidip konuşacağım. Olmazsa heyet raporu alacağım sanırım.

İnşallah hallolur işlerin canım. Gerçekten kötü olmuş ama belki bir açıklaması vardır. Güzellikle sonuca ulaşırsınız inşallah

Bugün gidip konusacagım canım umarım faydası olur.

Canim sodanin bu ise yaradigini bilmiyordum ama mideme iyi geldigi icin her gun 1 tane iciyorum yine de bas agrilarim devam ediyor

Günaydın kızlar

Mutlu haftalar :) Çok güzel bir hafta olsun bu hafta aşım var Nefret ediyorum iğneden ya Allahtan tek doz yapılacak sadece :) Haftasonu bende biraz dışarıda biraz evde vakit geçirdim. Cumartesi İzmir harikaydı miss gibi hava vardı evde oturmak ayıp olurdu :) Dünde güneşe aldandım çıktım ama bayağı serindi çok dolaşmadan geri döndüm. Akşam belimin ağrıdığını farkettim 2 hafta sonra kontrol geçsin zaman

cok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin

Ne kadar duyarsız ve vicdansızlar yaa. Çok sinir oluyorum böyle şeyler duyunca. Bi okulda gerçekten idare çok önemli. Alabiliyorsan al heyet raporu canım, boş yere sinir olup yorma kendini

Ay ne guzel ben 5 kiloyu gecik aldim ama artik takmiyorum canima napayim ibre yerinde durmuyor
Normalde çok kolay kilo alan biriyim. Evlendikten sonra 3 ay içinde 6 kilo aldım mesela. Ve kilolu hamile kaldım ama hamilelikte niye alamadım anlamadım. Çokta güzel yiyorum aslında. Neyse bebeğimin gelişimi iyi olsun da benim kilo almamam daha iyi gibi :)

Canim iciyorum onu da ama 9.haftadan beri basagrisiz günüm olmadi. Zaten magnezyumum alt sinirdaydi bebek hepsini almış demekki sadece 5 gün ictim çok şükür hiç ağrım kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…