2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim
İnşallah hallolur işlerin canım. Gerçekten kötü olmuş ama belki bir açıklaması vardır. Güzellikle sonuca ulaşırsınız inşallah
Ben de aynısını düşünüyorum canım. Güzelce anlat hala çözüm yoksa bebeginden onemli hicbirsey yok al raporunu

günaydın kızlar benim randevum 17 nisan da ben haftaya diye düşünüyordum ama daha iki hafta varmış arayıp haftaya alacam cinsiyeti çok merak ediyorum daha fazla dayanamaycam kusmam hala devam ediyor kızlar geçmiyor kilo da almıyorum 69 kiloyum zaten kilolu hamile kaldım benim için şuan almamak iyi işte iyiyim ama evde sürekli kusuyorum dolap açamıyorum yemek yapamıyorum ne zaman geçecek bilmoyrum haftaya 16 haftalık olacam cinsiyet belli olur inşallah

Bende alamıyordum ama yemiyordum ben bazen kahvaltıyı es geçiyordum öğlen yemekte çok yemiyordum falan ama şimdü mümkün değil duramıyorum. 3 kilo aldım ama 1 haftam griple geçti o ara sadece bitki çayları ve çorba falan geçirdim yoksa 4 kiloya yakı almış olurdum zayıfım ben 40 kiloyla hamile kaldım ama boyum da kısa bakalı annem de demez mi sen 45 kiloyla gidersin doğuma anne ne diyorsun şimdi 43 kiloyum zaten dedim o zaman 50 olur dedi kadıncağız beni hiç kilolu görmediği için hayal edemiyor tabii. Göğüslerde 70 den 75 e çıktı bana göğüslerin büyüdü mü diyor başka şehirde kendisi sürekli rapor veriyorum. Haftaya gelecek inşallah

Günaydın canlar, bugün 16.haftaya girmiş bulunuyorum şükür haftasonu benim içinde yoğun geçticumaetesi akşamı eşimle dışarı çıktık bora genceri dinlemeye gittik, dün tekneyle açıldık karnımı açıp yattım 1saat güneşte sonra eve girdik yemek yedik tekrar çıktık yürüdük çocuklar scooterA bindi biraz fazla yürüdüm diye sol kasığıma ağrı girdi yine umarım hep böyle olmaz çünkü hergün sahilde yürümeyi planlıyorum hepinize güzel haberler alacağınız Harika bir hafta olsun dilerim

merhabalar 14+3 haftalık hamileyim bir haftadır karnımın sol tarafında elektrik çarpmasına benzer şeyler hissediyorum acaba bilginiz var mı yada benzer durum yaşayanlar

Bende Erzincan madensuyu içerim hep limonda sıkarım ondan mı acaba pek başağrım olmadı devam edeyim bari
Yok canim kizim var Allah verirse gonlumden gecen oglan
Onla alakası olduğunu düşünmüyorum benimde popo genişledi, gönlünden geçen olur inş.
GÜnaydın canımlar yerleştik evimize nihayet çoköslemişim evimi:)
Gözünaydın canım bende taşındım yerleştim o ara . kızın odası kaldı onu bekliyorum

Ay ne guzel ben 5 kiloyu gecik aldim ama artik takmiyorum canima napayim ibre yerinde durmuyor

Bende 3 kilo aldım ama bu kendimi tutmuş ve 1 haftada gri olup birşey yiyememiş halim sürekli acıkıyorum her zaman yesem bende alırdım ama artık tutamıyorum kendimi.

Canım bak kötüye gidiyorsan geçmiyorsa bence ilaç almalısın ben grip olduğumda öksürük ateş de vardı özellkle ateş de olunca doktorum hemen minoset ve antibiyotik yazdı hamilelikte kullanılanlardan almazsan iyileşmen geç olur daha kötü dedi enfeksiyon zararlı dedi aldım bende 5 günde iyileştim bitki çayları falan yoksa ayağa kalkamazdım çok kötüydüm 2 hafta çekmendense alıp daha kısa sürede iyileşmen daha iyi dedi bana geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar
14+3 günlüğüz bizde , bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğluşum olacak​
Allah'ın izniyle. Ben troidim olduğu için eutrox içiyorum ve düşük tehlikem var diye de baştan beri progestan kullnıyorum. Mthfr A128C Homozigot Mutant çıktığı için de kan sulandırıcı kullanıyorum bu durumda olupta clexan kullanan var mı ? Folic asiti doktor bıraktırdı 12.haftadan sonra şuan için herhangi bir vitamin içmiyorum.Bu haftalarda sizler ne kullanıyorsunuz ?

Merhaba! Benimde aynı gen homozigot şu an clexan 0.4 kullanıyorum bünün için eutyrox 50 mg da kullanıyorum tiroit problemim var kanamalı bir üç ay geçirdim benimde düşük tehlikem vardı şimdi risk azaldı günde üç Progestan haftada bir proluton kullanıyorum 15+3 haftalık hamileyim gyno ferro sanol ve imom vitamin kullanıyorum ayrıca ilaç deposu olmuşum yazınca farkettim :)

Canım bu foto 11+4 teyken çekildi. (nub teorisi falan erkek gösteriyo aslında dimi?)
Buna göre erkek gibi demişti doktor.
16+2'de tekrar gittim işte, bu sefer kız dedi ama foto yok Kesin gibi konuştu ama ; başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum.

Eklentiler

• 1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar 14 haftalik hamileyim bugun arka tarafin da cikmis ( kalca) dediler kiz bebekte oyle oluyo ya simdiden boyle belli olan var mi

Benim daha ilk zamanlarda çıktı hemen

İlk öğrendiğimde solgar folik asit başladım, 8.hafta onu bırakıp previt positive başladık içinde bir sürü şey var zaten.
Düşük tehlikem varken progestan ben de kullandım 3-4 kutu geçen hafta bıraktırdı onu.
Haftaya gyno ferro demir hapı ve dlux spray d vitamini başlayacağım.
Çok geçmiş olsun bu arada, sağlıkla kucağına al inşallah cnm

Günaydın kızlar, dün bakamamıştım anca okudum.

Dün alışverişteydik kendime hamile elbisesiyle kıza bikaç parça bişey aldım yine dayanamadım. Cumartesi siparişlerim de geldi h&m’den çok tatlılar. Kendime bir elbise de o zaman almıştım olmaz diyodum ama oldu allahtan.

Benim önden arkadan maşallahım var 6 aylık hamile gibiyim. Karnım çok çıktı. Önümüzdeki aylar napıcam bilmiyorum

Sağolun kızlar konuştuk idareyle halletmeye çalışacağım dedi. Bakalım ne olacak. Eğer beni mağdur ederlerse bimere kadar şikayet edeceğim. Hem engelli hem hamile bir bayana bu yapılmaz diye. İnsanlar keşke az da olsa empati kurabilse ama yok maalesef öğrencilerim ben geliyorum diye havalara uçtular neyse ki onların sevgileri unutturuyor her şeyi.

14+4 üm Euthyrox kullanıyorum, folik asiti 12. Haftada bıraktım ben de vitamin kullanmıyorum.
Clexane ve aspirin de kullanıyorum.

Ne çok ortak yönümüzü varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…