- 21 Ocak 2018
- 397
- 551
- 18
- 41
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.061
CanimAy kızlar sinirim çok bozuldu
Burda çok öğretmen arkadaşım var napicam yol gösterin bana.
Heyet raporluydum göreve başlayacağım yarın ve idarecim bana mukemmel!! bir program hazırlamış. Halbuki durumumu biliyor.
15 saat dersim var 4 gün boyunca 16.00 a kadar okuldayim ve bir ders bir boşluk bir ders bir boşluk şeklinde yapmis.
Sinirlerim çok bozuldu ya. Üstelik ortopedik problemim var (%40 engelliyim)
Napacagim bilemiyorum şuan(((
Ben de aynısını düşünüyorum canım. Güzelce anlat hala çözüm yoksa bebeginden onemli hicbirsey yok al raporunuİnşallah hallolur işlerin canım. Gerçekten kötü olmuş ama belki bir açıklaması vardır. Güzellikle sonuca ulaşırsınız inşallah
Normalde çok kolay kilo alan biriyim. Evlendikten sonra 3 ay içinde 6 kilo aldım mesela. Ve kilolu hamile kaldım ama hamilelikte niye alamadım anlamadım. Çokta güzel yiyorum aslında. Neyse bebeğimin gelişimi iyi olsun da benim kilo almamam daha iyi gibi :)
Bende Erzincan madensuyu içerim hep limonda sıkarım ondan mı acaba pek başağrım olmadıKızlar magnezyumu neden doğal yoldan günde 1 kere soda içerek karşılamıyorsunuz da ilaca başvuruyorsunuz?
Günde 1 icin hiç agriniz olmaz yatış pozisyonunuz dışında. Benim bitti 2 gundur markete üşendim de basagrim başladı o bile olmuyordu. Maden suyu birebir gebelikte herseye iyi geliyor. Cok sukur ne bel ne bacak agrilarim eklem agrilarim oluyoe. Tavsiye ederim...
Onla alakası olduğunu düşünmüyorum benimde popo genişledi, gönlünden geçen olur inş.Yok canim kizim var Allah verirse gonlumden gecen oglan
Gözünaydın canım bende taşındım yerleştim o ara . kızın odası kaldı onu bekliyorumGÜnaydın canımlar yerleştik evimize nihayet çoköslemişim evimi:)
Ay ne guzel ben 5 kiloyu gecik aldimama artik takmiyorum canima napayim ibre yerinde durmuyor
Her gün daha kötü olurmu grip boğaz ağrısı geçecek diye beklerken dahada kötü oldum ben. Rapor alsam tam vize haftası iki hafta ve inanamayacağınız sayıda gözetmenliğim var kesin kavga çıkar okulda napıcam ben ya allahım(((
Evet canim 25 aralikSenin sat tarihi 25 aralikmi benimle senin tarihler ayni gibi sanki.
Sade soda maden suyu degil mi iste ? Bakkal ikisini de ayni veriyorCanım soda değil de maden suyu öneriliyor. Aynı değilmiş o ikisi
Merhaba! Benimde aynı gen homozigot şu an clexan 0.4 kullanıyorum bünün için eutyrox 50 mg da kullanıyorum tiroit problemim var kanamalı bir üç ay geçirdim benimde düşük tehlikem vardı şimdi risk azaldı günde üç Progestan haftada bir proluton kullanıyorum 15+3 haftalık hamileyim gyno ferro sanol ve imom vitamin kullanıyorum ayrıca ilaç deposu olmuşum yazınca farkettim :)Merhaba kızlar
14+3 günlüğüz bizde , bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğluşum olacakAllah'ın izniyle. Ben troidim olduğu için eutrox içiyorum ve düşük tehlikem var diye de baştan beri progestan kullnıyorum. Mthfr A128C Homozigot Mutant çıktığı için de kan sulandırıcı kullanıyorum bu durumda olupta clexan kullanan var mı ? Folic asiti doktor bıraktırdı 12.haftadan sonra şuan için herhangi bir vitamin içmiyorum.Bu haftalarda sizler ne kullanıyorsunuz ?
Git arada tatlım başka doktora çok merak ediyorsan 12de kıza benzetmiş denekki nub küçük ya da yataydı e dr da iyi diyorsun İnşallah gönlüne göre olur
Pasta börek bebeğe bişey yapmaz da cevizler süt yumurta kaşar baya etkilemiş demek maşallah boşver abartmadan ye sen herşeyden sonra yiyemiyecez nasılsa
Ellerine sağlık canım çok güsel olmuş
Hoşgeldin nerdensin ve kaç haftalıksın
Rahatlat kendini bu senin elinde düşüncelerine ve duygularına istersen hükmedebilirsin. Her zmaan iyi olduğunu ve sağlıkla bebeğini kucağına alacağın günü hatal et unutma hayaller tutkuyla istendikçe gerçekleşir
11+4ü ekler misin bi bakalım16+2 den sonra değişmesi pek imkanlı değil netleşmiş oluyor çünkü artık bariz.
Geçmiş olsun bişey belli değil görüntülerden ama kız gibi düşündüm ben
Kizlar 14 haftalik hamileyim bugun arka tarafin da cikmis ( kalca) dediler kiz bebekte oyle oluyo ya simdiden boyle belli olan var mi
Merhaba kızlar
14+3 günlüğüz bizde , bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğluşum olacakAllah'ın izniyle. Ben troidim olduğu için eutrox içiyorum ve düşük tehlikem var diye de baştan beri progestan kullnıyorum. Mthfr A128C Homozigot Mutant çıktığı için de kan sulandırıcı kullanıyorum bu durumda olupta clexan kullanan var mı ? Folic asiti doktor bıraktırdı 12.haftadan sonra şuan için herhangi bir vitamin içmiyorum.Bu haftalarda sizler ne kullanıyorsunuz ?
Canim ben benim ultrason resmiyle baya bi benzettim kuz mi ki benimkide
Merhaba kızlar
Canım bende cuma günü gittim kontrole. "2li test normal. 3lü ye gerek yok. Sadece AFP kan testi isticem. Kafa-omurilik bir sıkıntı olup olmadığı belli oluyo" dedi. Sonuç 1 hafta sonra..Afp mom testi yaptıran var mı hanımlar doktorum benden salı günü istedi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?