2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

:):) bende aynı şeyi düşünmüştüm 16. haftada gösterdi 4 boyutlu olarak. Kafa dediğin gibi bi kapalı gibi bi açık gibi gözüküyodu. Daha burada çok belli olmaz falan dedi. Ölçümleri falan 2 boyutluda yaptı. Kafa ölçümü herhangi bir boşluk vs. görmedi 2 boyutta.

Gayet iyi kilo alımın canım. Seni kilolu düşünemiyorlar. Benidr 73le hamile kaldım diye 100 kilo gidersin doğuma diyorlardı. Ama işte bütün vücudun işleyişi değişti demekki. Hamilelik sanırım daha fazla kalori harcatıyor. Bakalım hedefim en fazla 10 kilo almak şimdilik.
Şimdi 71 kiloyum hadi en fazla 14 alıp 85le bile doğuma gitsem şükrederim aslında :)

Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı canım boşver bizim gelinimiz 4 aylıkken 88 kiloydu doğuma 100 e yakın kiloyla gitmiştir yani. Normal doğum yaptı sağlıklıydı da yani. Tabi çok almamak daha iyi. Ben doğumdan sonra biraz bende de kilo kalsın istiyorum 45-46 olmak istiyorum o yüzden 50 ile de doğuma gitsem olur ama daha fazla olurum gibi geliyor bana

İnşallah en sağlıklı şekilde ve gönlümüze göre olur hepimizin :)

Haklısın canım en iyisi doktora gideyim ben zorlamayayım

Kızlar hala kasık ağrıları devam eden var mı. Geçen hafta ne güzel azalmıştı.kendimi yorduğumdan mıdır nedir 2 gündür çok ağrım var. Bu gece uykudan bile uyandırdı.Derin nefes alınca bile ağrı hissediyorum. Bazen bıçak saplanıyo gibi. Korkmalı mıyım ağrıdan acaba? Kontrolümde haftaya ama fazlaca tedirginim.

Cnm ben biraz temizlik yaptim kayinvalidemle.. evimi temizledik ama bende de dunden beri kasik agrisi var yorupdum ya ondan heralde

ben de seninle ayn durumdayım canım, aynı gende bende de mutasyon var. önceki iyi kaybımdan dolayı hem 100 lük coraspin hem de hibor 0,2 ml kullanıyorum. tsh ım benim de yüksek çıkmıştı ben de aynı ilaçtan içiyorum. progestan ve folik asiti de 12. haftada bıraktım. decavit ve feramat a başladım. ilaveten omega 3 de başladı doktorum, krill oil diye geçiyor. ondan da içiyorum.

Evveetttt güzel anneler hiç birinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum.Sizden bir ricam var.Yarın kontrolüm var nasipse cinsiyet öğrencem inşallah.Burdaki herkes hamile. Hamilelerin ve mü'minin mü'mine duası kabul olurmuş.Sizden dua istiyorum.Allahım Nurşen kulunun karnındaki bebeği sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kız evlat eyle...AMİN

Amin canim rabbim herkesin gonlune gore versin insallah. Bende carsamba gunu ogrenicem hayirlisiyla

İnşallah canım insan ister istemez tedirgin oluyor.
Cnm ben biraz temizlik yaptim kayinvalidemle.. evimi temizledik ama bende de dunden beri kasik agrisi var yorupdum ya ondan heralde
Bende cuma günden beri biraz fazla yürüdüm sanırım. Yani inşallah ondandır ve kötü bişey değildir.

Görüntü evet nub erkek nubu bariz ben de olsam muallakta kalırdım bence al bi dr dan muayene git ya da son gittiğin dr un kontrol süren var 10gün bence git bizim aklımıza takıldı önce erkek dediler siz kız dediniz bir daha baksanız rica etsem babaannesi dedesi oda siparişi verecekler sorup duruyorlar de, hakkında hayırlısı

Ah canım bence doktora gidip ilaç falan. Kullanmalısın dahada ilerlerse daha köü olursun allah korusun hamileliğimin ilk başında önem göstermedim zature oldum dikkat et mutlaka ilerletme bide canım bu topiğin en çok grip olanı benim 3 cü gribim elma çayı iç birebir geliyor boğaz ağrısına benim geçti boğaz ağrılarım sadece burun akıntım kaldı oda çayı bıraktığım iç istersen tarifini yazarım

Hadi gözün aydin canim tatlilikla hallolur gerek kalmaz inşallah. Bu arada Bimer'i artık kimse takmiyormus cimer'i arayin diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…