- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.081
14+4 üm Euthyrox kullanıyorum, folik asiti 12. Haftada bıraktım ben de vitamin kullanmıyorum.
Clexane ve aspirin de kullanıyorum.
Ne çok ortak yönümüzü varmış
Benim bugunkü rutin kontrolümde 4 boyutlu baktı bi tuhaf yaa ne biliyim. 2 boyutluda daha bebek gibi bunda alattinin cini gibi bebek :) beyni açık kalmış gibi geldi sanki kafatası kapanmamış gibi... siz 4 boyutlu baktınız mı nasıl görünüyordu 14. Haftada?
Peki sen genetik test yaptırdın mı , clexanı neye göre verdiler
Gayet iyi kilo alımın canım. Seni kilolu düşünemiyorlar. Benidr 73le hamile kaldım diye 100 kilo gidersin doğuma diyorlardı. Ama işte bütün vücudun işleyişi değişti demekki. Hamilelik sanırım daha fazla kalori harcatıyor. Bakalım hedefim en fazla 10 kilo almak şimdilik.Bende alamıyordum ama yemiyordum ben bazen kahvaltıyı es geçiyordum öğlen yemekte çok yemiyordum falan ama şimdü mümkün değil duramıyorum. 3 kilo aldım ama 1 haftam griple geçti o ara sadece bitki çayları ve çorba falan geçirdim yoksa 4 kiloya yakı almış olurdum zayıfım ben 40 kiloyla hamile kaldım ama boyum da kısa bakalı annem de demez mi sen 45 kiloyla gidersin doğuma anne ne diyorsun şimdi 43 kiloyum zaten dedim o zaman 50 olur dedi kadıncağız beni hiç kilolu görmediği için hayal edemiyor tabii. Göğüslerde 70 den 75 e çıktı bana göğüslerin büyüdü mü diyor başka şehirde kendisisürekli rapor veriyorum. Haftaya gelecek inşallah
Gayet iyi kilo alımın canım. Seni kilolu düşünemiyorlar. Benidr 73le hamile kaldım diye 100 kilo gidersin doğuma diyorlardı. Ama işte bütün vücudun işleyişi değişti demekki. Hamilelik sanırım daha fazla kalori harcatıyor. Bakalım hedefim en fazla 10 kilo almak şimdilik.
Şimdi 71 kiloyum hadi en fazla 14 alıp 85le bile doğuma gitsem şükrederim aslında :)
İnşallah en sağlıklı şekilde ve gönlümüze göre olur hepimizin :)Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı canım boşver bizim gelinimiz 4 aylıkken 88 kiloydu doğuma 100 e yakın kiloyla gitmiştir yani. Normal doğum yaptı sağlıklıydı da yani. Tabi çok almamak daha iyi. Ben doğumdan sonra biraz bende de kilo kalsın istiyorum 45-46 olmak istiyorum o yüzden 50 ile de doğuma gitsem olur ama daha fazla olurum gibi geliyor bana
Haklısın canım en iyisi doktora gideyim ben zorlamayayımCanım bak kötüye gidiyorsan geçmiyorsa bence ilaç almalısın ben grip olduğumda öksürük ateş de vardı özellkle ateş de olunca doktorum hemen minoset ve antibiyotik yazdı hamilelikte kullanılanlardan almazsan iyileşmen geç olur daha kötü dedi enfeksiyon zararlı dedi aldım bende 5 günde iyileştim bitki çayları falan yoksa ayağa kalkamazdım çok kötüydüm 2 hafta çekmendense alıp daha kısa sürede iyileşmen daha iyi dedi bana geçmiş olsun canım
Rabbim gönlüne göre versin ne yoksa o aranıyor işte.Bende inşşallah kızım olsun istiyorum.Yok canim kizim var Allah verirse gonlumden gecen oglan
Kızlar hala kasık ağrıları devam eden var mı. Geçen hafta ne güzel azalmıştı.kendimi yorduğumdan mıdır nedir 2 gündür çok ağrım var. Bu gece uykudan bile uyandırdı.Derin nefes alınca bile ağrı hissediyorum. Bazen bıçak saplanıyo gibi. Korkmalı mıyım ağrıdan acaba? Kontrolümde haftaya ama fazlaca tedirginim.Aynı durumdayiz canım. Yürüyünce belim ve kasiklarimda ılık ılık ağrı oluyor. Bazen evde dinlenirken bile bıçak saplanır gibi anlık ağrı oluyor. İnşallah önemli bir durumun habercisi degildir.
Cnm ben biraz temizlik yaptim kayinvalidemle.. evimi temizledik ama bende de dunden beri kasik agrisi var yorupdum ya ondan heraldeKızlar hala kasık ağrıları devam eden var mı. Geçen hafta ne güzel azalmıştı.kendimi yorduğumdan mıdır nedir 2 gündür çok ağrım var. Bu gece uykudan bile uyandırdı.Derin nefes alınca bile ağrı hissediyorum. Bazen bıçak saplanıyo gibi. Korkmalı mıyım ağrıdan acaba? Kontrolümde haftaya ama fazlaca tedirginim.
ben de seninle ayn durumdayım canım, aynı gende bende de mutasyon var. önceki iyi kaybımdan dolayı hem 100 lük coraspin hem de hibor 0,2 ml kullanıyorum. tsh ım benim de yüksek çıkmıştı ben de aynı ilaçtan içiyorum. progestan ve folik asiti de 12. haftada bıraktım. decavit ve feramat a başladım. ilaveten omega 3 de başladı doktorum, krill oil diye geçiyor. ondan da içiyorum.Merhaba kızlar
14+3 günlüğüz bizde , bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğluşum olacakAllah'ın izniyle. Ben troidim olduğu için eutrox içiyorum ve düşük tehlikem var diye de baştan beri progestan kullnıyorum. Mthfr A128C Homozigot Mutant çıktığı için de kan sulandırıcı kullanıyorum bu durumda olupta clexan kullanan var mı ? Folic asiti doktor bıraktırdı 12.haftadan sonra şuan için herhangi bir vitamin içmiyorum.Bu haftalarda sizler ne kullanıyorsunuz ?
Amin canim rabbim herkesin gonlune gore versin insallah. Bende carsamba gunu ogrenicem hayirlisiylaEvveetttt güzel anneler hiç birinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum.Sizden bir ricam var.Yarın kontrolüm var nasipse cinsiyet öğrencem inşallah.Burdaki herkes hamile. Hamilelerin ve mü'minin mü'mine duası kabul olurmuş.Sizden dua istiyorum.Allahım Nurşen kulunun karnındaki bebeği sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kız evlat eyle...AMİN
Bende cuma günden beri biraz fazla yürüdüm sanırım. Yani inşallah ondandır ve kötü bişey değildir.Cnm ben biraz temizlik yaptim kayinvalidemle.. evimi temizledik ama bende de dunden beri kasik agrisi var yorupdum ya ondan heralde
Görüntü evet nub erkek nubu bariz ben de olsam muallakta kalırdım bence al bi dr dan muayene git ya da son gittiğin dr un kontrol süren var 10gün bence git bizim aklımıza takıldı önce erkek dediler siz kız dediniz bir daha baksanız rica etsem babaannesi dedesi oda siparişi verecekler sorup duruyorlar de, hakkında hayırlısıCanım bu foto 11+4 teyken çekildi. (nub teorisi falan erkek gösteriyo aslında dimi?)
Buna göre erkek gibi demişti doktor.
16+2'de tekrar gittim işte, bu sefer kız dedi ama foto yokKesin gibi konuştu ama ; başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum.
Ah canım bence doktora gidip ilaç falan. Kullanmalısın dahada ilerlerse daha köü olursun allah korusun hamileliğimin ilk başında önem göstermedim zature oldum dikkat et mutlaka ilerletme bide canım bu topiğin en çok grip olanı benim 3 cü gribim elma çayı iç birebir geliyor boğaz ağrısına benim geçti boğaz ağrılarım sadece burun akıntım kaldı oda çayı bıraktığım iç istersen tarifini yazarımHer gün daha kötü olurmu grip boğaz ağrısı geçecek diye beklerken dahada kötü oldum ben. Rapor alsam tam vize haftası iki hafta ve inanamayacağınız sayıda gözetmenliğim var kesin kavga çıkar okulda napıcam ben ya allahım(((
Evet canim insan istiyor ki ikisini de tadiyim Rabbim hayirkisini versinRabbim gönlüne göre versin ne yoksa o aranıyor işte.Bende inşşallah kızım olsun istiyorum.
Hadi gözün aydin canim tatlilikla hallolur gerek kalmaz inşallah. Bu arada Bimer'i artık kimse takmiyormus cimer'i arayin diye duydumSağolun kızlar konuştuk idareyle halletmeye çalışacağım dedi. Bakalım ne olacak. Eğer beni mağdur ederlerse bimere kadar şikayet edeceğim. Hem engelli hem hamile bir bayana bu yapılmaz diye. İnsanlar keşke az da olsa empati kurabilse ama yok maaleseföğrencilerim ben geliyorum diye havalara uçtular neyse ki onların sevgileri unutturuyor her şeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?