- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.101
Sana zahmet yazarmısın canım deneyeyimAh canım bence doktora gidip ilaç falan. Kullanmalısın dahada ilerlerse daha köü olursun allah korusun hamileliğimin ilk başında önem göstermedim zature oldum dikkat et mutlaka ilerletme bide canım bu topiğin en çok grip olanı benim 3 cü gribim elma çayı iç birebir geliyor boğaz ağrısına benim geçti boğaz ağrılarım sadece burun akıntım kaldı oda çayı bıraktığım iç istersen tarifini yazarım
Erzincan madrn suyunu nerden buldun yaa ekşi sudan mı getirttinBende Erzincan madensuyu içerim hep limonda sıkarım ondan mı acaba pek başağrım olmadıdevam edeyim bari
Onla alakası olduğunu düşünmüyorum benimde popo genişledi, gönlünden geçen olur inş.
Gözünaydın canım bende taşındım yerleştim o ara . kızın odası kaldı onu bekliyorum
Yoktur cnm yaa.. ben bu hamileliligimde daha cok pimpirikli oldum valla kizimda 18 yasindaydim hic dusunmuyordum cinsiyeti ney ne yiyimm bisey oldu mu ama bunda cok xusunuyorum rabbime emanet artikİnşallah canım insan ister istemez tedirgin oluyor.
Bende cuma günden beri biraz fazla yürüdüm sanırım. Yani inşallah ondandır ve kötü bişey değildir.
1,2 tane elma kabuğu sadece doğruyosun içine 2,3 tane karanfil 1,2 tane de kök tarçın çubuk şeklinde olan içine de 1 tane limonu dilimle bunları demliğe koy 2,3 bardak su koy kaynat ve sıcak sıcak iç cidden 2 günde kesiyo boğaz ağrısını şifa olur inşallah canım.Sana zahmet yazarmısın canım deneyeyim
Decavit diye bi vitamin başlıyolar 12 haftadan sonra ama hiç içilmiyo cidden doktorunuz yazmadımı hiç bişeyMerhaba kızlar
14+3 günlüğüz bizde , bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğluşum olacakAllah'ın izniyle. Ben troidim olduğu için eutrox içiyorum ve düşük tehlikem var diye de baştan beri progestan kullnıyorum. Mthfr A128C Homozigot Mutant çıktığı için de kan sulandırıcı kullanıyorum bu durumda olupta clexan kullanan var mı ? Folic asiti doktor bıraktırdı 12.haftadan sonra şuan için herhangi bir vitamin içmiyorum.Bu haftalarda sizler ne kullanıyorsunuz ?
Kizlar 14 haftalik hamileyim bugun arka tarafin da cikmis ( kalca) dediler kiz bebekte oyle oluyo ya simdiden boyle belli olan var mi
Ay kızlar sinirim çok bozuldu
Burda çok öğretmen arkadaşım var napicam yol gösterin bana.
Heyet raporluydum göreve başlayacağım yarın ve idarecim bana mukemmel!! bir program hazırlamış. Halbuki durumumu biliyor.
15 saat dersim var 4 gün boyunca 16.00 a kadar okuldayim ve bir ders bir boşluk bir ders bir boşluk şeklinde yapmis.
Sinirlerim çok bozuldu ya. Üstelik ortopedik problemim var (%40 engelliyim)
Napacagim bilemiyorum şuan(((
GÜnaydın canımlar yerleştik evimize nihayet çoköslemişim evimi:)
son güne kadar gelirim gaza da sonra ne olur bilemem:)benden sana tam destek arkadaşım ben dur seni iyice gaza getireyim :)
aynen benim de 6 aylık göbeğim neredeyse. neler aldın h&m den foto atsana bize de fikir versin ben de kot pantalon ve salopet istiyorumGünaydın kızlar, dün bakamamıştım anca okudum.
Dün alışverişteydik kendime hamile elbisesiyle kıza bikaç parça bişey aldım yine dayanamadım. Cumartesi siparişlerim de geldi h&m’den çok tatlılar. Kendime bir elbise de o zaman almıştım olmaz diyodum ama oldu allahtan.
Benim önden arkadan maşallahım var 6 aylık hamile gibiyim. Karnım çok çıktı. Önümüzdeki aylar napıcam bilmiyorum
1 sodayla basagrilarimin gececigini bilsem koli koli depolarim ama denemekte fayda var.Kızlar magnezyumu neden doğal yoldan günde 1 kere soda içerek karşılamıyorsunuz da ilaca başvuruyorsunuz?
Günde 1 icin hiç agriniz olmaz yatış pozisyonunuz dışında. Benim bitti 2 gundur markete üşendim de basagrim başladı o bile olmuyordu. Maden suyu birebir gebelikte herseye iyi geliyor. Cok sukur ne bel ne bacak agrilarim eklem agrilarim oluyoe. Tavsiye ederim...
cuma gününden beri geçmeyen baş ağrım var benimde hatta ctesi dayanamadım artık parol içtim . maden suyu çözümse hemen içiyorum bende aynen .1 sodayla basagrilarimin gececigini bilsem koli koli depolarim ama denemekte fayda var.
cuma gününden beri geçmeyen baş ağrım var benimde hatta ctesi dayanamadım artık parol içtim . maden suyu çözümse hemen içiyorum bende aynen .
Haklısın canım en iyisi doktora gideyim ben zorlamayayım
Kızlar hala kasık ağrıları devam eden var mı. Geçen hafta ne güzel azalmıştı.kendimi yorduğumdan mıdır nedir 2 gündür çok ağrım var. Bu gece uykudan bile uyandırdı.Derin nefes alınca bile ağrı hissediyorum. Bazen bıçak saplanıyo gibi. Korkmalı mıyım ağrıdan acaba? Kontrolümde haftaya ama fazlaca tedirginim.
aynen benim de 6 aylık göbeğim neredeyse. neler aldın h&m den foto atsana bize de fikir versin ben de kot pantalon ve salopet istiyorum
çok güzel canım tam yazlık güle güle giy..evet evet göbüşlü fotoyu da görelim . bakayım ben de hm yeKendime bunları aldım. Kızınkileri de kendim çeker atarım birazdan onlar da çok ponçik
Dün akşam elbiseyle foto çektik onu koyayım da göbeğimi gör
yaaa ..ben de içmemek için zorluyordum kendimi hatta cumartesi içtim diye pazar dayanmaya çalıştım. perş. günü kontrole gidince sorayım demiştim doktora içebilir miyim diye. parol de çok kesmiyor ama yapçak birşey yokValla benimde sürekli hafif hafif baş ağrım var. Çok şiddetlendiğinde parol içiyorum bende. yapıcak birşey yok. Günde 4 taneye kadar alabilirsin demişti doktorum. bir zararı yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?