2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sana zahmet yazarmısın canım deneyeyim

Erzincan madrn suyunu nerden buldun yaa ekşi sudan mı getirttin

İnşallah canım insan ister istemez tedirgin oluyor.

Bende cuma günden beri biraz fazla yürüdüm sanırım. Yani inşallah ondandır ve kötü bişey değildir.
Yoktur cnm yaa.. ben bu hamileliligimde daha cok pimpirikli oldum valla kizimda 18 yasindaydim hic dusunmuyordum cinsiyeti ney ne yiyimm bisey oldu mu ama bunda cok xusunuyorum rabbime emanet artik

Sana zahmet yazarmısın canım deneyeyim
1,2 tane elma kabuğu sadece doğruyosun içine 2,3 tane karanfil 1,2 tane de kök tarçın çubuk şeklinde olan içine de 1 tane limonu dilimle bunları demliğe koy 2,3 bardak su koy kaynat ve sıcak sıcak iç cidden 2 günde kesiyo boğaz ağrısını şifa olur inşallah canım.

Decavit diye bi vitamin başlıyolar 12 haftadan sonra ama hiç içilmiyo cidden doktorunuz yazmadımı hiç bişey

Kizlar 14 haftalik hamileyim bugun arka tarafin da cikmis ( kalca) dediler kiz bebekte oyle oluyo ya simdiden boyle belli olan var mi

Ben kızıma hamileyken sırf göbeğim çıkmıştı arkadaş belli bile olmazdı hamile olduğum.
Şimdi oğluma hamileyim ama kalçam genişledi ilk olarak

Pes ya, insanlar kötülük yaparak ne elde ediyor neden kötülükle tatmin oluyorlar anlamıyorum. Konuştun mu canım programın senin için çok yorucu olduğu ile ilgili?

aynen benim de 6 aylık göbeğim neredeyse. neler aldın h&m den foto atsana bize de fikir versin ben de kot pantalon ve salopet istiyorum

1 sodayla basagrilarimin gececigini bilsem koli koli depolarim ama denemekte fayda var.

cuma gününden beri geçmeyen baş ağrım var benimde hatta ctesi dayanamadım artık parol içtim . maden suyu çözümse hemen içiyorum bende aynen .

Valla benimde sürekli hafif hafif baş ağrım var. Çok şiddetlendiğinde parol içiyorum bende. yapıcak birşey yok. Günde 4 taneye kadar alabilirsin demişti doktorum. bir zararı yok sanırım.

Haklısın canım en iyisi doktora gideyim ben zorlamayayım

İyi olur canım çünkü ilaçsız atlatmak çok zor ancak belki başlangıçta ama benim mesela direkt öksürükle başladı önlem almaya vaktim bile olmadı ateşim de bir anda yükseldi evde neyse ki ateş ölçer vardı 38 üzerine çıkmıştı dr enfeksiyonun daha tehlikeli olduğunu söyledi doktoruma bile gidemedim reçete numarası yolladı onunla aldım ilaçları mutlaka kullan şu an ki durumun daha zararlı dedi inan karnıma kramplar giriyordu öksürürken sende tez zamanda atlatırsın inşallah

Var canım ben sürekli değil ara ara bıçak gibi gire ağrılarım var bazen de gün içinde oluyor 15-20 dk sürüyor sanrım rahim genişliyor o yüzden geceleri de oluyor hissediyorum. Normaldir herhalde canım bende haftaya sorucam

aynen benim de 6 aylık göbeğim neredeyse. neler aldın h&m den foto atsana bize de fikir versin ben de kot pantalon ve salopet istiyorum

Kendime bunları aldım. Kızınkileri de kendim çeker atarım birazdan onlar da çok ponçik

Dün akşam elbiseyle foto çektik onu koyayım da göbeğimi gör

Eklentiler

• D1F95D58-F785-481F-AD95-718D7567A51A.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 118
  • 233165C5-95F5-48C5-9106-844B3B9889F9.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 122
Valla benimde sürekli hafif hafif baş ağrım var. Çok şiddetlendiğinde parol içiyorum bende. yapıcak birşey yok. Günde 4 taneye kadar alabilirsin demişti doktorum. bir zararı yok sanırım.
yaaa ..ben de içmemek için zorluyordum kendimi hatta cumartesi içtim diye pazar dayanmaya çalıştım. perş. günü kontrole gidince sorayım demiştim doktora içebilir miyim diye. parol de çok kesmiyor ama yapçak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…