2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
benim basim agrimaya baslarken icersem belki parol ise yarar ama zonklama evresine gelince hicbirsey fayda etmiyo. Simdiye kadar hap hic icmedim ama basagrisi insanin hayat kalitesini düsürüyo resmen

Yoktur cnm yaa.. ben bu hamileliligimde daha cok pimpirikli oldum valla kizimda 18 yasindaydim hic dusunmuyordum cinsiyeti ney ne yiyimm bisey oldu mu ama bunda cok xusunuyorum rabbime emanet artik
Ben zaten normalde de pimpirikli telaşlı bi insandım şimdilerde tavan yaptı iyice. Dediğin gibi Rabbimr emanetler :)
Evet galiba dediğin gibi rahim genişlediği ve üste çıktığı için. Valla bebeklerimiz iyi olsunda çekilen ağrı önemli değil.
Benim regl donemimde her ay oluyor canim beni de korkutuyor. Acaba regl doneminle alakali olabilirmi?
Şimdi baktımda 3 4 gün kalmış regl dönemime. Benim hiç aklıma gelmemişti bu. Belki de ondandır canım.

Var öyle öküzler. Allah yardımcın olsun bende sabah 9 akşam 7 çalışıyorum hiçbir imtiyaz tanımadıkları gibi hep daha fazlasını bekliyorlar. Rapor alabiliyosan rapor al alamıyorsan duanı et Allah’a emanet et kendini ve bebeğini.

Arkadaşlar ikili tarama sonucunu aldım acaba değerler nasıl henüz doktora gösteremedim bir de cinsiyeti ne olabilir bakar mısınız

Eklentiler

• 20180402_161052.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 146
Arkadaşlar ikili tarama sonucunu aldım acaba değerler nasıl henüz doktora gösteremedim bir de cinsiyeti ne olabilir bakar mısınız
free beta hcg de 50 nin altı cıkana erkek diyorlar canm ama kesn bişe degl tutmayanlarda var yani

Selamlar kızlar
Benim de gobişim eskiden de vardı şimdi daha da büyüdü:))) 4 kilo aldım doktorum kızıyor ama canım heeeeeeŕseyi herşeyi yemek istiyor duramıyorum. Artık doğumdan sonra bi şekilde vereceğiz napalim
Haftaya salı günü randevum var günler çabuk aksın gitsin istiyorum.
Öksürüğü olan arkadaşlar ben de grip oldum 8. Haftalarda olabilir tam hatırlamıyorum ama başlardaydı. Öksürüyorum diye çok korkuyordum bebeğime bisi olursa diye doktorum dedi ki öksürmeyle bebek düşseydi kürtaj diye bisi yapmazdık ben çok pipirikli olunca doktorum da beni nasıl ikna edicek bilemiyor :)))
Bu arada boğaz ağrısı batma yaşayanlar varsa siyah turp rendeleyip için e karabiber doldurun çok olsun yani bir tülbent e koyup boğaziniza sarın ben böyle kurtuldum 15 dakika tutmanız yeterli zaten çok fazla dayanilmiyot karabiber yakıyor boynumda kızarıklık oluyor o an sonra geçiyor. 2 gün yaptım düzeldim tavsiye ederim

insan bakıp bakıp mutlu oluyo dimi
sorma valla insan göbüşü çıktı diye mutlu olur mu oluyor işte çok şükür :) ama benim kızım azcık ağır yavaş yavaş hareket ediyor kendini bir köşeye topluyor :) bugünde ayağa kalktıkça kasıklarım azcık ağrıyor sanki

Kızlar bugün KBB uzmanına gittim perebron ve infex 200 mg verdi . Faranjit olmuşum maalesef yine. İçinde 20 tablet var hepsini kullan dedi doktorum inşallah sorun olmaz bebişimize şifa olsun diye içtim bakalım.. 5 gün rapor da verdi istirahat edeyim geçer inşallah....Rabbim şifa versin hasta olanlara.. bu dönemlerde atlatmak çok zor oluyormuş..

Antibiyotik sorun olmaz demi kızlar kullananlar vardı içinizde:/

Ne güzel 5 gün rapor. bende almak istiyorum belim kopuyor gibi ağrıyor . Doktor verdiğine göre gebelikte kullanılıyordur ilaçlar.

aynen kilo aldıkca bebegimize yarıyo diye bi mutluluk sevinc
hissediyo musun canım sen hareket ettikce ? bebek yukarı cıkıyo ya belki ondan agrıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…