- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.141
benim basim agrimaya baslarken icersem belki parol ise yarar ama zonklama evresine gelince hicbirsey fayda etmiyo. Simdiye kadar hap hic icmedim ama basagrisi insanin hayat kalitesini düsürüyo resmenyaaa ..ben de içmemek için zorluyordum kendimi hatta cumartesi içtim diye pazar dayanmaya çalıştım. perş. günü kontrole gidince sorayım demiştim doktora içebilir miyim diye. parol de çok kesmiyor ama yapçak birşey yok
sana da maşallahhEki Görüntüle 2131793 Bu da benden gelsin4 gun once cekilmistim.
küçülüyo muYaaa göbekleriniz çok tatlııı benimki neden küçülüyor zaman geçtikçe ilk başta daha büyüktü göbeğim :) bendende resim gelsin
Ben zaten normalde de pimpirikli telaşlı bi insandım şimdilerde tavan yaptı iyice. Dediğin gibi Rabbimr emanetler :)Yoktur cnm yaa.. ben bu hamileliligimde daha cok pimpirikli oldum valla kizimda 18 yasindaydim hic dusunmuyordum cinsiyeti ney ne yiyimm bisey oldu mu ama bunda cok xusunuyorum rabbime emanet artik
Evet galiba dediğin gibi rahim genişlediği ve üste çıktığı için. Valla bebeklerimiz iyi olsunda çekilen ağrı önemli değil.Var canım ben sürekli değil ara ara bıçak gibi gire ağrılarım var bazen de gün içinde oluyor 15-20 dk sürüyor sanrım rahim genişliyor o yüzden geceleri de oluyor hissediyorum. Normaldir herhalde canım bende haftaya sorucam
Şimdi baktımda 3 4 gün kalmış regl dönemime. Benim hiç aklıma gelmemişti bu. Belki de ondandır canım.Benim regl donemimde her ay oluyor canim beni de korkutuyor. Acaba regl doneminle alakali olabilirmi?
Bu da an itibari ile benden gelsin o zaman teyzelerimiz :)
sana da maşallah canım :) bnmde gündüz pek ok akşama dogru yedikce şişiyo akşada vuhhhuuBebişli fotoğraf paylaşan annişler, hepinize kocaman bir maşallah :) baya büyümüş sizinkiler, benim gündüz biraz küçük akşam maşallahı var :)
Var öyle öküzler. Allah yardımcın olsun bende sabah 9 akşam 7 çalışıyorum hiçbir imtiyaz tanımadıkları gibi hep daha fazlasını bekliyorlar. Rapor alabiliyosan rapor al alamıyorsan duanı et Allah’a emanet et kendini ve bebeğini.Ay kızlar sinirim çok bozuldu
Burda çok öğretmen arkadaşım var napicam yol gösterin bana.
Heyet raporluydum göreve başlayacağım yarın ve idarecim bana mukemmel!! bir program hazırlamış. Halbuki durumumu biliyor.
15 saat dersim var 4 gün boyunca 16.00 a kadar okuldayim ve bir ders bir boşluk bir ders bir boşluk şeklinde yapmis.
Sinirlerim çok bozuldu ya. Üstelik ortopedik problemim var (%40 engelliyim)
Napacagim bilemiyorum şuan(((
gayet güzel canım hayırlı olsun :)Arkadaşlar ikili tarama sonucunu aldım acaba değerler nasıl henüz doktora gösteremedim bir de cinsiyeti ne olabilir bakar mısınız
free beta hcg de 50 nin altı cıkana erkek diyorlar canm ama kesn bişe degl tutmayanlarda var yaniArkadaşlar ikili tarama sonucunu aldım acaba değerler nasıl henüz doktora gösteremedim bir de cinsiyeti ne olabilir bakar mısınız
teşekkürler canımgayet güzel canım hayırlı olsun :)
o zaman benimki kız oluyor demi kusura bakmayın ilk hamileliğin biraz bilgisizim bu konulardafree beta hcg de 50 nin altı cıkana erkek diyorlar canm ama kesn bişe degl tutmayanlarda var yani
sorma valla insan göbüşü çıktı diye mutlu olur mu oluyor işte çok şükürinsan bakıp bakıp mutlu oluyo dimi
20,6 cıkmıs senın canm bu teoriye göre erkek gbi ama dedgm gbi tutmayanda var sen ne hissediyosan o :)o zaman benimki kız oluyor demi kusura bakmayın ilk hamileliğin biraz bilgisizim bu konularda
Ne güzel 5 gün rapor. bende almak istiyorum belim kopuyor gibi ağrıyorKızlar bugün KBB uzmanına gittim perebron ve infex 200 mg verdi . Faranjit olmuşum maalesef yine. İçinde 20 tablet var hepsini kullan dedi doktorum inşallah sorun olmaz bebişimize şifa olsun diye içtim bakalım.. 5 gün rapor da verdi istirahat edeyim geçer inşallah....Rabbim şifa versin hasta olanlara.. bu dönemlerde atlatmak çok zor oluyormuş..
Antibiyotik sorun olmaz demi kızlar kullananlar vardı içinizde:/
aynen kilo aldıkca bebegimize yarıyo diye bi mutluluk sevincsorma valla insan göbüşü çıktı diye mutlu olur mu oluyor işte çok şükür:) ama benim kızım azcık ağır yavaş yavaş hareket ediyor kendini bir köşeye topluyor :) bugünde ayağa kalktıkça kasıklarım azcık ağrıyor sanki
herhalde 24. haftadan sonra büyümeye başlayacak bizimkilerdeBenimde bu kadar ya var ya yok gündüzleri daha küçük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?