2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar paket süt mü içiyorsunuz yoksa dışardan süt alıp kaynatıp mı? Paket sütte hangi markayı tercih ediyorsunuz?

yaa benmde cok az göbegim var aksam azcık şişiyoda mutlu oluyorum bide top gbi sert dısardan asla belli olmuyo
kimileri 5. aydan sonra şişermişs canım bzimde öyle olcak sanırım :)gerci eşim artık hamile oldugun belli oluyo fln dedi dün ama bana kalırsa hiç te öyle değil

Kızlar paket süt mü içiyorsunuz yoksa dışardan süt alıp kaynatıp mı? Paket sütte hangi markayı tercih ediyorsunuz?
canım ben süt içmiyorum ama paket süt kullanmıyorum.mümkünse sen de kullanma. kızımın dr u paket süt-yoğurtun içeriğine güvenme onları içirme demişti. işlem gördükleri için içinde vitamin-mineraller kayboluyormuş

kimileri 5. aydan sonra şişermişs canım bzimde öyle olcak sanırım :)gerci eşim artık hamile oldugun belli oluyo fln dedi dün ama bana kalırsa hiç te öyle değil
olabilir canm bide benim boyum 180 cm annem diyoki bu cocuk iceri büyüyo alan geniş,ama zayıf oldugum icin cıkar sanmıstım yok az daha beklicez bazılarının bir anda cıkarmıs bakarsın öle olur bizimde :) bu arada sennde cumaydı dimi kontrol cinsiyet icin?

Ne güzel 5 gün rapor. bende almak istiyorum belim kopuyor gibi ağrıyor . Doktor verdiğine göre gebelikte kullanılıyordur ilaçlar.
Ya evet senin de kötü zamana denk gelmiş canım inşallah çabuk toparlarsın :/ ben de geçen hafta dökülerek gittim okula. Daha beter oldum sordum canım kadın doğum doktoruma iç dedi bitene kadar, ama eczacı 5 günden çok içme dedi kafam karıştı

Ben paket içiyorum.En lezzetli sütaş geliyor bana. Diğerlerini içemiyorum.
Torku ve sek içebiliyorum ben de
Canım diğer türlü hiç süt içemiyorum midem bulanıyor anca paket süt, doktorumda bol süt iç dedi, hiç içmemezliktense bari paket süt içeyim diyorum, yoğurdumu zaten inek sütünden yapıyorum doğal ama içmek için süt paket
bende cok merak ediyorum bu konuyu hangisi daha saglıklı acaba
İnternette araştırdım biraz ama her kafadan bir ses, çözemedim. Doktoruma da sormadım hiç

oo boyun baya uzun bana göre o zaman bende bi anormallk var bnm içerde de yer yok anca yerin altında vardır belki
evet cuma gidicem seninde mi cuma :) artık bebeğim değilde kızım oglum dicez :))

canım yoğurt ve ayranın kalsiyum emilimi daha fazla. onları tüketebilirsin ama ev yapımı mümkünse

hemen not alayım cuma gittiğimde sorayım :)

Ben günlük süt alıp iyice kaynatıp ev yoğurdu yapıyorum 1-2 aydır . Ama sütü kutu süt içiyorum ısıtıp bal koyarak, alışkanlık pastörize güzel geliyor
bende yogurt yapmaya baslıcam kv veriyodu bi ara o da bıraktı satın yogurda kaldık :))
ama acaba hangisi daha iyidir sonucta ev sütünü her zaman içemiyosun kutu süt yanımızda tasıyabilirz

Dümdüzmüü çok mu zayıfsın canım zayıf ve hiç göbeği olmayanların genelde küçük bunu anladım
Canım ben kilolu hamile kaldım 67 le kaldım en son 65 falandım boyum 1,71 ama önceden daha etliydim eşim bile diyo yani bacak kalça göbek dümdüz oldum eşimde zayıfladın iyice diye başımın etini yiyor bildiğin dümdüz oldum akşam atarım artık bende bi resim evde değilim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…