2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bende yogurt yapmaya baslıcam kv veriyodu bi ara o da bıraktı satın yogurda kaldık :))
ama acaba hangisi daha iyidir sonucta ev sütünü her zaman içemiyosun kutu süt yanımızda tasıyabilirz
Cnm ben hic. Hazir yogurt almam hep kendim yaparim hem saglikli hem daha lezzetli bir yapmaya baslasiniz inan hic hazir almazsiniz

Cnm ben hic. Hazir yogurt almam hep kendim yaparim hem saglikli hem daha lezzetli bir yapmaya baslasiniz inan hic hazir almazsiniz
süt alcak yer bulamıyoruz kuzum ya bi güzel süt bulabilsek bırakmıcak bende :) yarın öbür gün bebek oldugunda ona hazır yedirmem

süt alcak yer bulamıyoruz kuzum ya bi güzel süt bulabilsek bırakmıcak bende :) yarın öbür gün bebek oldugunda ona hazır yedirmem
Tabi canim bebislerimize zaten yedirmeyiz.. ama marketlere de gunluk sut geliyor onlari da deneyebilirsin

oo boyun baya uzun bana göre o zaman bende bi anormallk var bnm içerde de yer yok anca yerin altında vardır belki
evet cuma gidicem seninde mi cuma :) artık bebeğim değilde kızım oglum dicez :))
:)) ahahhh alemsin ya,benmde cuma 4 te canm randevum ay inşallah gösterir yaaa hicbişe almadm daha ufak ufak heves gidermek istiyorum ben:))

Kızlar paket süt mü içiyorsunuz yoksa dışardan süt alıp kaynatıp mı? Paket sütte hangi markayı tercih ediyorsunuz?

İçim markanın cam şişede günlük sütünü alıyorum açılınca 3 gün gibi bir süresi var her akşam muzlu sür şeklinde 350 ml içiyorum

Bu da benim 15+3 günlük karnım..2 haftada falan birden çıktı yani daha aşağıdaydı yukarı çıktı ve büyüdü normalde çok zayıfım karnımda dümdüzdü şu an bu vaziyette normal kıyafetlerde biraz belli oluyor evde ince kıyafetle daha çok

Eklentiler

• 20180402_180720-1-1.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 141
Benimde boyum 178 acaba ondan mı çıkmadı göbekler öne değil boyuna yer yapıyorlar herhalde :) normalde hiç göbeğim yoktu benim şimdi kıyafet altından belli ama dışarıdan farkedemiyorlar

Canim kayseride yadayan senmiydin. nifty testi yaptirmismiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…