- 21 Ocak 2018
- 397
- 551
- 18
- 41
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.181
Oglumda 50 kizimda 34 çıktı bende tutmadi o teori :)free beta hcg de 50 nin altı cıkana erkek diyorlar canm ama kesn bişe degl tutmayanlarda var yani
AMİN CANIMAmin canim rabbim herkesin gonlune gore versin insallah. Bende carsamba gunu ogrenicem hayirlisiyla
Cnmmm bende carsamba gidiyorummmmmbu cuma doktora gidiyorum hem cinsiyet için hem kontroller için
sağlıgı sıhhati yerinde olsunda gerisi önemli değil
aa benden önce mi öğrencen seennnnCnmmm bende carsamba gidiyorummmmm'
Cnm ben hic. Hazir yogurt almam hep kendim yaparim hem saglikli hem daha lezzetli bir yapmaya baslasiniz inan hic hazir almazsinizbende yogurt yapmaya baslıcam kv veriyodu bi ara o da bıraktı satın yogurda kaldık :))
ama acaba hangisi daha iyidir sonucta ev sütünü her zaman içemiyosun kutu süt yanımızda tasıyabilirz
Eveeettttttt yani insallah sanirsammmmmaa benden önce mi öğrencen seennnn
süt alcak yer bulamıyoruz kuzum ya bi güzel süt bulabilsek bırakmıcak bende :) yarın öbür gün bebek oldugunda ona hazır yedirmemCnm ben hic. Hazir yogurt almam hep kendim yaparim hem saglikli hem daha lezzetli bir yapmaya baslasiniz inan hic hazir almazsiniz
İşte tutmayanlarıda duydum benmde 62 cıktı ama cuma belli olcak cinsiyet:)Oglumda 50 kizimda 34 çıktı bende tutmadi o teori :)
Tabi canim bebislerimize zaten yedirmeyiz.. ama marketlere de gunluk sut geliyor onlari da deneyebilirsinsüt alcak yer bulamıyoruz kuzum ya bi güzel süt bulabilsek bırakmıcak bende :) yarın öbür gün bebek oldugunda ona hazır yedirmem
ayy hadi insallalhhhhEveeettttttt yani insallah sanirsammmmm
:)) ahahhh alemsin ya,benmde cuma 4 te canm randevum ay inşallah gösterir yaaa hicbişe almadm daha ufak ufak heves gidermek istiyorum ben:))oo boyun baya uzun bana göre o zaman bende bi anormallk var bnm içerde de yer yok anca yerin altında vardır belki
evet cuma gidicem seninde mi cuma :) artık bebeğim değilde kızım oglum dicez :))
Yaaa benimde yokkkkkBuda benim olmayan göbeğim ilk defa resim atıyorum kendimle ilgili
Benimde çıkmadı bide üstündekini önceden giydiğimde bile çıkardı göbeğim anlamadım bu işten bişiyYaaa benimde yokkkkk
Cikar cnm ya benim kizimdayken cok fazlaydi herkes ikiz mi diye soruyordu ama bunda hic anlasilmiyorBenimde çıkmadı bide üstündekini önceden giydiğimde bile çıkardı göbeğim anlamadım bu işten bişiy
Kızlar paket süt mü içiyorsunuz yoksa dışardan süt alıp kaynatıp mı? Paket sütte hangi markayı tercih ediyorsunuz?
Benimde boyum 178 acaba ondan mı çıkmadı göbekler öne değil boyuna yer yapıyorlar herhalde :) normalde hiç göbeğim yoktu benim şimdi kıyafet altından belli ama dışarıdan farkedemiyorlarolabilir canm bide benim boyum 180 cm annem diyoki bu cocuk iceri büyüyo alan geniş,ama zayıf oldugum icin cıkar sanmıstım yok az daha beklicez bazılarının bir anda cıkarmıs bakarsın öle olur bizimde :) bu arada sennde cumaydı dimi kontrol cinsiyet icin?
Canim kayseride yadayan senmiydin. nifty testi yaptirmismiydinSelamlar kızlar
Benim de gobişim eskiden de vardı şimdi daha da büyüdü:))) 4 kilo aldım doktorum kızıyor ama canım heeeeeeŕseyi herşeyi yemek istiyor duramıyorum. Artık doğumdan sonra bi şekilde vereceğiz napalim
Haftaya salı günü randevum var günler çabuk aksın gitsin istiyorum.
Öksürüğü olan arkadaşlar ben de grip oldum 8. Haftalarda olabilir tam hatırlamıyorum ama başlardaydı. Öksürüyorum diye çok korkuyordum bebeğime bisi olursa diye doktorum dedi ki öksürmeyle bebek düşseydi kürtaj diye bisi yapmazdıkben çok pipirikli olunca doktorum da beni nasıl ikna edicek bilemiyor :)))
Bu arada boğaz ağrısı batma yaşayanlar varsa siyah turp rendeleyip için e karabiber doldurun çok olsun yani bir tülbent e koyup boğaziniza sarın ben böyle kurtuldum 15 dakika tutmanız yeterli zaten çok fazla dayanilmiyot karabiber yakıyor boynumda kızarıklık oluyor o an sonra geçiyor. 2 gün yaptım düzeldim tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?