2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Göbekleriniz hayırlı olsun hatunlar
Benimde baya çıktı ilkine göre çabucak
Ama biraz yanlara büyüyor benim
Burdada tatil var Paskalya
Eşimle evde takılıyoruz oğlum hastalandı kusıypr onunla uğraşıyoruz bi yolluk bir halı batırdı
Kaç gündür çıkalım diyoruz yağmur soğuk
Bugünde güneşli ama oğlum hastalandı
ben 16 nisanda gösterirse cinsiyet öğrencim hadi bakalım hayırlısı

16+3 ve hala cinsiyet yok Bebişimin canı sağolsun resmen eğleniyor bizimle galiba :) her gittiğimizde bacakları kapatıp oturuyo. Doğsun da bi sağlıkla poposunu ısırarak alırız intikamımızı:)
Gostermedi mi yaramaz kendini.. bende carsba gunu gidicem 16 haftalik oluyoruz ogreniriz diye dusunuyordum ama simdi icime kurt dustu yni.. ama saglik olsun

Ictigimiz ve yedigimiz süt ve süt ürünlerinin yani süt peynir yogurt gibi pastörize olmasi gerekiyor. Pastörize olmazsa icerigindeki bakteriler plasentaya cabuk gecebiliyormus. Benim doktorum pastörize etiketi olmayan hicbir ürün kullanma dedi. Taze peynirler mesela cogu pastörize degil ama güvendiginiz yerlerden aliyorsaniz sorun bence.

Ben de koca paskalyayi grip olarak gecirdim.

Erzincan madrn suyunu nerden buldun yaa ekşi sudan mı getirttin
Memleketimin maden suyu ilk ekşi su da içmiştik ordan geliyor evet burda satan distiribütörü var. Bizim balık restoranımız var oraya toptan sipariş ediyoruz eşim getiriyor eve bittikçe

Göbüşler maşallah kızlar sevindim yalnız olmadığıma:) benimde baya belli artık hamile olduğum ve çok kilo aldım çok sinirim bozuk zaten hamilelik öncesi 3/4kilo almıştım pilatese başladım 2.ayında hamile kaldım bugün 66kilo çıktım tartıda geçen yaz 55tim 58le hamile kaldım

Benimde boyum 178 acaba ondan mı çıkmadı göbekler öne değil boyuna yer yapıyorlar herhalde :) normalde hiç göbeğim yoktu benim şimdi kıyafet altından belli ama dışarıdan farkedemiyorlar
İçerde keyifleri yerinde heralde alan geniş:)) iç karınlada alakalıymıs genişse gec cıkıyomus bide ilk cocukta gec cıkıyormus bakalm ne zaman ckcak

Ben de koca paskalyayi grip olarak gecirdim.
Geçmiş olsun arkadaşım tabi tatili bekle 4 gözle hasta ol bizde eşimle arabayla çıkıp Almanya'ya gidecektik arkadaşları ziyaret edip gezecektik
Sonra ders çalışmaya karar verdik
Resmen bütün tatil yemek yapmakla geçti çok iştahım açıldı canım neler istiyor neler

Ooo 55 maşallah demek kolay kilo veren
birisin ben iki kiloya yakın aldım ama çok almak istemiyorum çünki kolay veremiyorum
Kolay kilo veren bi yapınız yoksa dikkat edin arkadaşlar sonrasında vermek çok zor oluyor
Verebilenlerde maşallah

Yalniz ikimizinde burdaki takma adi orkide ikimizde yurtdisindayiz

Kızlar besik olarak ne düşünüyorsunuz park yatak mi mobilya mi çok kararsızım sizlerin fikri nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…